Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

kusura bakmayın çok geç gördük mesajınızı ameliyattan sonra odaya çıktım hemen tabi benden önce prensesim gitmişti :) ayrıca ameliyathane gerçekten buzzzz gibi resmen titredim ben
onemli degil canim bebekle normal tabi bende 36 haftayken erken dogum yaptm sezeryanla bebegim 1 aylik oldu

kızlar yarın ayrıntılı ultrasyona giricem sincan koruda merak ettim şimdide, acaba cd veriyorlarmı bazı özel hastanelerde ayrıntılının cd sını veriyorlarmış.sizde nasıl oldu???

Hanımlar ben doğum yaptım, faydası olursa diye paylaşmak istedim. Aşkın bey, sezeryan yaptı, ameliyat yerimle ilgili ilk kalkıştan itibaren pek bi ağrım olmadı. Bu benim ikinci sezeryanım, ilki kocaelinde olmuştu, 10 gün ağrıdan ölmüştüm. Bu doğumda ise 3. günden itibaren herşey normale döndü diyebilirim. Aşkın beyden mi, ikinci olmasından mı bilmem ama doğum yapacaklar bunu duysun istedim. Bence Aşkın Beyden kaynaklı, çünkü ikinci kez sezeryan olan yakınlarımda böyle örnek görmemiştim. Herkese kolaylıklar diliyorum doğumlarında.

Merhaba hanimlar ancak gelebildim buraya. Askin beyin spinal sezaryeninden oldum. Gayet basarili bi doktor ama is doktorla bitmiyormus bunu ogrendim. Kimseyi korkutmak istrmem ama beni ameliyata hazirlayan hemsire acemiydi elime damar yolu acarken damarimi patlatti oysaki benim damarlarin masallahi var kocaman yani anestezi yapan bayan cok iyi cok canim yanmadi hemen yapi verdi anesteziyi. Basimda ilac ayarlamasi yapan biri vardi ameliyat baslarken bulanti onleyici olac yapti ama bebek disari ciktiktan sonra beni mahveden bi bulanti basladi. Askin bey sordu noldu diye midesi bulaniyo dedi. Neden ilac vermedinmi dedi verdim hersey normal gorunuyor dedi. Hersey normalde ben orda niye mahvoluhorum allahim cildircsm sanki oda acemiydi. AmeliyattN sonra odaya gecyim hersey guzeldi. Herkes beni bekliyor bebegim giyinmis odaya gelms bende mutluyum sikintilarimi ameliyathanede birakmisim. Bi kac saat sonra sonda cikti bakiyorum hep ayni seviyedeydi posetteki idrar hemsire geliyo gidiyo bu niye dolmuyo diyo ustelik 3 poset serum bitirmisim. Tabi hemsire sadece sotuyo icraat yok. Ayaga kalktim lavaboya gittim tuvaletimi yaparken gozlerim karardi ter basti dusup kalicam simdi dedim hemen hemsire ve nobetci doktor geldi beni yataga yatirip ayaklarimi havaya diktiler. Derken karnima kramplar girmeye basladi. Karnima girdn kramp sirtimdan sag koluma bohnuma omuzuzuma vurmaya basladi yok boyle aci resmen kivraniyorum. Nobetci doktor gelmis kanima badtiriyor o bastikca kramp giriyor ben brni uyutun diye bagiriyorum. Doktor tekrar tekrar nasil bi agri nerden geliyor sen kramp nasil bisey biliyormusun ameliyat sonrasi hic boyle yan etki gormedim falan diyor. Suprizzzz bu doktorda acemi . Sonra akil etmisler askin beyi aramislar askin beyle tdlefonla guc bela konustum balgatta dogumdayim su anda dedi agri kesici verecekler dedi. Kac tane agri kesici verildi faydasi yok. En sonunda yataktan dogruldum sol tarafima oturarark 15 dk uyudum tabi sabah oluyor artik bu arada. Doktor geldi neden oyle yatiyorsun dedi agrilarim boyle azaldi dedim. Iyi dedi gitti. Sabah askin bey geldi senin sikintin sondadan kaynakli olmus sonda ciktiktan sonra vucut tek tarafli reaksiyon gosterebiliyor boule dedi. 10 binde bir olabilen bisey dedi. Ne tahlihsizim oda beni buldu. 10 bininci sansli kisi. Neyse o gelene kadar toparlanmistim zaten gazimi falan cikardim eve gonderdiler. Bu dogumumda doktor kadar ekibinde onemli oldugunu anlamis bulunmaktayim. Umarim siz sorunsuz bir dogum yasarsiniz:)

tecrübene çok üzüldüm gerçekten ve çok şaşırdım ,ben de 1,5 yıl önce seda hanımda doğum yapmıştım ,ekip de gayet iyiydi ,sana mı öyle denk geldi anlamadım doğrusu ,ben çok memnun kalmıştım ,her yerde olabilir bu tip durumlar diye düşünnüyorum ama yine de bilemiyorum doğrusu ,çok geçmiş olsun

Canim bu benimsanssizligim belki bunyem zayif o yuzden bilemiyorum cok reaksiyon gosterdi vucut ameliyattan sonra. Diger hdogum yapanlarda bisey yoktu. Sans talih iste hayirlisi olsun

Canim bu benimsanssizligim belki bunyem zayif o yuzden bilemiyorum cok reaksiyon gosterdi vucut ameliyattan sonra. Diger hdogum yapanlarda bisey yoktu. Sans talih iste hayirlisi olsun

ben dirayetliyimdir ,kolay kolay etkilenmem ama sana gerçektn üzüldüm ,iyimisin şimdi peki ..
inş. bir daha kimsenin başına böyle bir olay gelmez

Geçmiş olsun canım vee hayırlı olsun bebişin darısı bize inşallah

canım çok geçmiş olsun canım üzüldüm başına gelenlere ve korkmaya başladım aşkın beyin cebi yokmuydu hemen kendin arasydın bi sefer acil dede bana sıkıntı çıkarttılar direk kendim aradım aşkın bey çözdü olayı. Neyse bebişinde hayırlı olsun kaç kilo doğru sağlığı iyimi:) ismini ne koydunuz?

ben dirayetliyimdir ,kolay kolay etkilenmem ama sana gerçektn üzüldüm ,iyimisin şimdi peki ..
inş. bir daha kimsenin başına böyle bir olay gelmez
Cumartesi sezaryen oldum bugun dik olarak yurumeye basladim :) hergun biraz daha iyiye gidiyorum cok sukur

Askin bey balgatta doguma gitmis epey bi zaman sonra ulasabildik. Bebisim saglikli cok sukur ismini fulden nehir koyduk

slm kızlar , dün ayrıntılıya gidicektim yazmıştım gayet iyi geçti , aydan hoca ulstrasyonumu gerçekleştirdi inanılmaz tatlı bi kadındı çok şeker ve sempatik

eşimle kendisine bayıldık =)) seda hocadan sonra, aşkın hocaya gitmeye karar verdik , yarında şeker yüklemesi olucak yine yazarım inşallah.

bide bize oğluşumuzun resmini verdi Eki Görüntüle 1097403

askin bey balgatta doguma gitmis epey bi zaman sonra ulasabildik. Bebisim saglikli cok sukur ismini fulden nehir koyduk

ayy çok sevindim canım ismiyle yaşasın maşallah seni çok yormak istemiyorum son bi sorum var :) 1 gün dahil nekadar ücret ödedin öğrenebilirmiyim

maşallah cnm çok sevndim mutlu olmana cd verdilermi ben kararsızım devlettede yaptırabilirim ayrıntılı 175 civarı istiyolar doğumda baya vericez zaten

ayy çok sevindim canım ismiyle yaşasın maşallah seni çok yormak istemiyorum son bi sorum var :) 1 gün dahil nekadar ücret ödedin öğrenebilirmiyim

Ben eylul ayinda baslamistim kontrollere o yuzden eski fiyat uzerinden aldilar ucreti. Toplam 1500 tl

maşallah cnm çok sevndim mutlu olmana cd verdilermi ben kararsızım devlettede yaptırabilirim ayrıntılı 175 civarı istiyolar doğumda baya vericez zaten

saol cnm benim =) cd vermedi ama istediğim için doktoruma yollucaklarmış ben doktorumdan alıcam . aenin randevun varmıydı ben taa martta alabıldım mayıs içn.

rakam için haklısın bende muzdaribim bu konuda ama napayım haftam geçmek üzereydi zaten randevuyu yogunluktan mayısa anca aldık ,devletede 1 kere normal muayeneye gittim burnumdan geldi (11.12.haftalarda)

ilgisiz hızlıca davranılıyo ve değersiz miş gibi hiisi uyandırıyorlar.banada pahalı geldi ama helali hoş ettim değdi o odadan mutlu ve mesut ayrılmak gibisi yok,en önemlisi bu . cep dersen amann napayım bu ilk elimden geldiğince zaten az kaldı şurda nasibiyle gelir inşallah farkı kapatırız

HAKLISIN CANIM Yok ben zaten normal muayenelere aşkın beye gidiorum lakin tarama ultrasyon devlete gidiyorum birde ben çalıştığım için gündz gidemiyorum akşam acildede nöbetçi doktor oluo ve çoğu gittiğimde çok sessiz sakin oluo ve çok güzel ilgileniolar 12.cadde gittim geçen 3 lü tarama gündüz gittim izin alıp dediğin gibi o kalkıo o yatıo rezillik ama akşam daha sakin oluo tavsiye ederim. bakalım sen öyle söyleyince kararsız kaldım belki ayrıntılıya aydan hocaya giderim :)

Merhaba kızlar.Ben de sincan koruda aşkın beye gidiyorum.Gerçekten çok memnunum,onunla ilgili hiçbir sorunum yok.Benim korkum anestezi doktoruyla alakalı.2-3 ay önce bir arkadaşım orada doğum yaptı ve sezeryan sırasında tam uyuşmadığını ve herşeyi hissettiğini,bayağı ağrılı bir doğum olduğunu söyledi.Onun 2.doğumuydu,benim de 2. olacak.İlk doğumlarımızı başka bir hastanede yapmıştık ve hiçbir sorun yaşamadan,ağrı çekmeden kolay doğumlar geçirmiştik.Daha sonra orada sıra bekleyen yeni doğum yapmış başka bir hastayla tanıştım ve ona sordum.O da aynı şeyi söyledi.Beni şimdi en çok korkutan olay bu.Anestezi doktorunun ismini bilmiyorum ama bayanmış.Aslında çok ilgili alakalıymış,başını falan okşuyormuş ama demek ki tam uyuşturamıyor.Bir dahaki gidişimde aşkın beyle bu konuyu konuşucam bakalım hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…