• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

merhaba kızlar.ben de sincan koruda aşkın beye gidiyorum.gerçekten çok memnunum,onunla ilgili hiçbir sorunum yok.benim korkum anestezi doktoruyla alakalı.2-3 ay önce bir arkadaşım orada doğum yaptı ve sezeryan sırasında tam uyuşmadığını ve herşeyi hissettiğini,bayağı ağrılı bir doğum olduğunu söyledi.onun 2.doğumuydu,benim de 2. Olacak.ilk doğumlarımızı başka bir hastanede yapmıştık ve hiçbir sorun yaşamadan,ağrı çekmeden kolay doğumlar geçirmiştik.daha sonra orada sıra bekleyen yeni doğum yapmış başka bir hastayla tanıştım ve ona sordum.o da aynı şeyi söyledi.beni şimdi en çok korkutan olay bu.anestezi doktorunun ismini bilmiyorum ama bayanmış.aslında çok ilgili alakalıymış,başını falan okşuyormuş ama demek ki tam uyuşturamıyor.bir dahaki gidişimde aşkın beyle bu konuyu konuşucam bakalım hayırlısı.

bencede canım bu konuyu aşkın beyle kesinlikle konuşmalısın ve bizede bilgi verirsen seviniriz.

Merhaba kızlar.Ben de sincan koruda aşkın beye gidiyorum.Gerçekten çok memnunum,onunla ilgili hiçbir sorunum yok.Benim korkum anestezi doktoruyla alakalı.2-3 ay önce bir arkadaşım orada doğum yaptı ve sezeryan sırasında tam uyuşmadığını ve herşeyi hissettiğini,bayağı ağrılı bir doğum olduğunu söyledi.Onun 2.doğumuydu,benim de 2. olacak.İlk doğumlarımızı başka bir hastanede yapmıştık ve hiçbir sorun yaşamadan,ağrı çekmeden kolay doğumlar geçirmiştik.Daha sonra orada sıra bekleyen yeni doğum yapmış başka bir hastayla tanıştım ve ona sordum.O da aynı şeyi söyledi.Beni şimdi en çok korkutan olay bu.Anestezi doktorunun ismini bilmiyorum ama bayanmış.Aslında çok ilgili alakalıymış,başını falan okşuyormuş ama demek ki tam uyuşturamıyor.Bir dahaki gidişimde aşkın beyle bu konuyu konuşucam bakalım hayırlısı.

aynı anestezicimiydi bilmiyorum ama benim doğumumdaki anestezici de kadındı ,ben 1,5 yıl önce doğum yaptım ,ay bi tuhaf oldum yaa ,öyle diri diri olur mu ,tam tersine ben hemen uyudum ve bir şey hissetmedim memnun kaldım ama

selam kızlar
daha öncede bahsetmiştim size doğum için değil ama bebek sahibi olmak için koruya gitttiğimden
bunlarıda araştırıp bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlarım için yazıyorum
ben uzun zamandır meltem hanımın hastasıyım aslında ama bebeğimizin olmaması eşimin rahatsızlığından dı
en son geçen ay meltem hanım bize aşılama yapmayı önerdi.normal yolla olmasının artık zor olacağını söyledi
bu arada ben 10 senelik evliyim
daha sora meltem hanım bana ilaç başladı aşılama sürecinde her ne gerekiyorsa yapıldı
ve 22 nisanda aşılamam gerçekleşti
meltem hanım aşılaman başarılı geçti dedi ama benim hiç umudum yoktu tabiii
2 gün önce test günümdü ve çok şükür hamileyim
meltem hanımda sonucu görünce en az benim kadar sevinip heyecanlandı
elbette herşey kısmet nasip Allahım verdi ama doktor da çok önemli
bu tedavi sürecinde meltem hanımla gerçekten çok güzel anlaştık
onun kendine olan güveni benimde ona güvenmemi sağladı.son derece özverili ve güleryüzlü kendisi
biraz uzun oldu yazdıklarım ancak bilgi almak isteyen arkadaşlarıma ışık tutmak istedim
çünkü bende doktor aramalarım sırasında başka arkadaşlarımın görüşlerinden faydalanmıştım
şimdi ise dileğim güzel bir hamilelik dönemi geçirmek
bu yazdıklarımı okuyan arkadaşlarımdan dualarını bekliyorum

selam kızlar
daha öncede bahsetmiştim size doğum için değil ama bebek sahibi olmak için koruya gitttiğimden
ben uzun zamandır meltem hanımın hastasıyım aslında ama bebeğimizin olmaması eşimin rahatsızlığından dı
en son geçen ay meltem hanım bize aşılama yapmayı önerdi.normal yolla olmasının artık zor olacağını söyledi
daha sora meltem hanım bana ilaç başladı aşılama sürecinde her ne gerekiyorsa yapıldı
onun kendine olan güveni benimde ona güvenmemi sağladı.son derece özverili ve güleryüzlü kendisi
biraz uzun oldu yazdıklarım ancak bilgi almak isteyen arkadaşlarıma ışık tutmak istedim
çünkü bende doktor aramalarım sırasında başka arkadaşlarımın görüşlerinden faydalanmıştım

hayırlı olsun çok güzel bi haber inşallah kucağına aldığının haberinide alırız. güzel ve kolay bi gebelik geçirmeni dilerim:16:

selam kızlar

Hayırlı olsun cnm çok sevndm senin adına rabbim inşallah sağlıklı bir şekilde evladınıda kucağına almayı nasip eder.

alevcim napıosun nasılsın kaç gündür görüşmüyoruz bi yaramazlık yok inşallah:49:

10 Nisanda sezeryan ile oglumu kucağıma aldım spinal anestezi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Uygulandı ve doğumu meltem hanım gerçekleştirdi

Spinal uygulandığı için doğum ücreti olarak 1750 lira ödedik epidural olsa 300 daha ödicektik tabi benim sezeryan acil olunca ben sabah kahvaltı yapmış bi şekilde hastaneye gittim o yüzden spinal tercih etti anestezi uzmanı

Spinal uygulandığı için doğum ücreti olarak 1750 lira ödedik epidural olsa 300 daha ödicektik tabi benim sezeryan acil olunca ben sabah kahvaltı yapmış bi şekilde hastaneye gittim o yüzden spinal tercih etti anestezi uzmanı

RABBİM hayırlı etsin bebeğinizi ,nasıl zor oldumu spinal biraz anlatırmısınız ,epiduraleden farkı ne

Meltem hanım beni çok rahatlattı panik atak hastası olduğum için ve hamileligimin 8.ayinda babamı kaybettigim için beni hep sakinlestirme ve rahatlatma yoluna gitti Allah ondan bin kere razı olsun hemsirelerin ufak densizlikleri dışında hastaneden de genel olarak memnun kaldım oğlum yarın 1 aylık olacak kısmetse mevlutunu okutacagiz

Zor olmadı canım spinal de sonradan baş ağrısı olur diyorlardı ama bende olmadı bünye meselesi sanırım bide anestezi uzmanı bayandı ilgiliydi ve hiçbi şey hissetmedim yani nasıl desem his var orda bişeyler oluyo dokunuluyor ama acı falan yok 13.10da ameliyata girdim 5 dakikada oğlumu çıkarıp kucağıma verdiler 14.00da da ben odamdaydim

Sonda takılırken canı yananları falan duymuştum ama benim sondayı anestezi yapıldıktan sonra taktılar sadece dokunma hissi olarak hissettim odaya cikincada 6 saat sonda takılı durdu 4-5 tanede serum taktılar ki ısrarla anesteziyi atayım diye zaten spinal de daha çabuk geçiyo galiba ayaklardaki uyuşukluk hissi

sonda takılırken canı yananları falan duymuştum ama benim sondayı anestezi yapıldıktan sonra taktılar sadece dokunma hissi olarak hissettim odaya cikincada 6 saat sonda takılı durdu 4-5 tanede serum taktılar ki ısrarla anesteziyi atayım diye zaten spinal de daha çabuk geçiyo galiba ayaklardaki uyuşukluk hissi

merhaba canım,
öncelikle geçmiş olsun sağ salim bebişini kucağına almışsın darısı bize :)
lakin bişey sorucam benim bu konularda çok bilgim yok spinal ve epidural arasındaki fark ne epidural belden aşağısını uyuşturmak die biliyorum spinal ilk defa duydum ona ek bi ücret almıomu koru

Doğum ücreti 1750 epidural olursa 300 daha öduyosunuz dediler demek ki spinalde ekstra ücret yok

Spinalde belden uyusturmalı epidural nasıl bilmiyorum ilk dogumumdu onda da spinal nasip oldu

Doğum ücreti 1750 epidural olursa 300 daha öduyosunuz dediler demek ki spinalde ekstra ücret yok

Cok ucuzmuş nems, hastane nasıl, gerci cok uzak bana ya :S Akropol 3 bin istiyo benim yerime doğuracak sanki

Spinale anestezi uzmanı karar verdi ben sabah kahvaltı yapmıştım o yüzden epidural yapamayız dedi

Back