Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

geçmiş olsun canım..

Merhaba arkadaşlar aşkın bey bana detaylı ultrasyon günü aldırdı mayıs sonuna fiyatı 170 tl gitmelimiyim sizce kararsızım lütfen yardımcı olun bana gerek var mı?

Merhaba arkadaşlar aşkın bey bana detaylı ultrasyon günü aldırdı mayıs sonuna fiyatı 170 tl gitmelimiyim sizce kararsızım lütfen yardımcı olun bana gerek var mı?

merhaba canım
detaylı ultrasonu heryerde yaptırmanı isterler. bebeğin bütün organlarını tek tek ölçüyor doktor ve herşeyin yolunda olup olmadığına bakıyor. gerekli tedbirler alınıyor ona göre sanırım. ben de haftaya gidicem ayrıntılı için. taramalar zorunlu değil ama ayrıntılıyı yaptır mutlaka derim ben

hıım bugünde aşkın beye gittim kontrol için bebişim parmağını emiyodu :) maşallah herşey yolunda dedi 2 li taramanın sonucunuda aldım çok güzel dedi bundan sonra 4 lü yapıcaz dedi gerek varmı hocam gerek olmadığını duymuştum dedim biraz kızdı başkalarınıda dinle bi köşeye yaz gelince bana sor arayadabilirsin 7/24 ama gerekli dedi şimdi aradım koru 188 tl dio 4 lüyede 2 haftaya gel dedi 77 de muayene ooof çok kasacak kızlar napıcaaam

maşallah canım sevindim senin adına :))
ben de ordan meltem hanıma gittim de bana 4 lüden hiç bahsetmedi 3 lü yaptı 18 haftanın içindeydim. anlamadım ben bunları.. hiç 4 lüden bahsetmedi. kafam karıştı iice.

Son düzenleme:

valla bilmiorum canım ya bende bu hafta 14 haftanın içindeyim işte aşkın bey 3 lüden hiç bahsetmedi direk 4 lü dedi ondada kararsızım fiyat çok fazla ayrıntılısı var daha doğum var off

Hanimlar zaten 4 lu tarsmadan sonra birde seker testi var baska da test yok bence gidin yaptirin derim. Sonuc kotude ciksa iyide ciksa en azindan herseye hazirlikli oluyorsunuz. Evet biraz fazla masraf oluyor ama zaten 2 tane tahlil kaldi. Bence yaptirmakta faydz var

cnm git ayrıntılı ultrason iyi birşey hem aydan hoca giriyor ama maddi durumunu zorluyosa devlet hastanesindede yaptırabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…