çok teşekkür ederim tatlım eminim memnun kalıcaksın aşkın beyden haftasonu kanamam oldu gece 12,30 da aradım bikaç soru sordu yat dinlen dedi ama ben panik yapıp acile gittim sağolsun nöbetçi doktorda güzel ilgilendi aşkın beyi arayıp bilgi verdi aşkın bey tekrar benimle konuştu çok memnunum aşkın beyden kızlar :)
Evet cok uyku yapiyor ben icerken kafam yastiktan kalkmazdi[/Q
İYİKİ VERMEMİŞ OZAMAN :) cumartesi akşam kanamam oldu 2 gündürde çok hafif hafif kahve leke gelio sizce doktorumu aramalımıyım
Kanamalardan sonra kahverengi leke gelmesi normal o icerde kalmis eski kanamadan kaynakli vucut eski kani atiyor o yuzden kahverengi
Kanamalardan sonra kahverengi leke gelmesi normal o icerde kalmis eski kanamadan kaynakli vucut eski kani atiyor o yuzden kahverengi
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM
Rica ederim :)
Rica ederim :)
:) SENİN HAMİLELİK NASIL GİDİO TATLIM ÇALIŞIOMUSUN EVDEMİSİN
:) SENİN HAMİLELİK NASIL GİDİO TATLIM ÇALIŞIOMUSUN EVDEMİSİN
Ben evdeyim calismiyorum. Ama yuruyus ve fazla hareket yasak bebek cok asagidaymis. Nisan sonu gibi dogum planliyorduk doktorla son kontrolde nisan sonunu beklemez yorulmamaya calis dedi. Bu halimize cok sukur :) insallah herkes saglikla alir bebegini kucagina
Ben evdeyim calismiyorum. Ama yuruyus ve fazla hareket yasak bebek cok asagidaymis. Nisan sonu gibi dogum planliyorduk doktorla son kontrolde nisan sonunu beklemez yorulmamaya calis dedi. Bu halimize cok sukur :) insallah herkes saglikla alir bebegini kucagina
HIIM HAYIRLISI CANIM BENM YA AMAN DİKKAT ET KENDİNE YORMA KENDİNİ İNŞALLAH RABBİMİN İZNİYLE SAĞSALİM ALIRSIN BEBİŞİNİ KUCAĞINA :)
HIIM HAYIRLISI CANIM BENM YA AMAN DİKKAT ET KENDİNE YORMA KENDİNİ İNŞALLAH RABBİMİN İZNİYLE SAĞSALİM ALIRSIN BEBİŞİNİ KUCAĞINA :)
Amin insallah
merhaba hanımlar,
ben 18 haftayı tamamladım iki gün önce çok az kahverengi bi lekelenme oldu. erken haftalarda oluyor diye okudum ama benim 18. haftamda oldu korkuyorum bi sorun var mıdır doktora gitsem mi acaba... çok yürümüştüm ve merdiven inip çıkmıştım bayağ. ondan olmuştur diye düşünüyorum bi daha da gelmedi zaten. doktora gitmeli miyim sizce
merhaba hanımlar,
ben 18 haftayı tamamladım iki gün önce çok az kahverengi bi lekelenme oldu. erken haftalarda oluyor diye okudum ama benim 18. haftamda oldu korkuyorum bi sorun var mıdır doktora gitsem mi acaba... çok yürümüştüm ve merdiven inip çıkmıştım bayağ. ondan olmuştur diye düşünüyorum bi daha da gelmedi zaten. doktora gitmeli miyim sizce
Bence git icin rahat etsin gelen leke kahverengiyse tedirgin olmaya gerek yok. En azindan doktorum bana oyle soylemisti ama ben her seferinde gidip bebegin kalp atislarini dinlemistim yoksa icim rahat etmiyordu :)
merhaba hanımlar,
MERHABA CANIM, KANAMA KESİLDİYSE BİDE YORDUYSAN KENDİNİ ONDAN OLMUŞTUR KORKACAK BİŞEYOLDUĞUNU SANMIORUM AMA GİTMENİ TAVSİYE EDERİM BEBİŞİNİN KALP ATIŞLARINI DİNLE İÇİN RAHAT ETSİN.
Merhaba arkadaşlar aşkın bey bana detaylı ultrasyon günü aldırdı mayıs sonuna fiyatı 170 tl gitmelimiyim sizce kararsızım lütfen yardımcı olun bana gerek var mı?
merhaba canım
Detaylı ultrasonu heryerde yaptırmanı isterler. Bebeğin bütün organlarını tek tek ölçüyor doktor ve herşeyin yolunda olup olmadığına bakıyor. Gerekli tedbirler alınıyor ona göre sanırım. Ben de haftaya gidicem ayrıntılı için. Taramalar zorunlu değil ama ayrıntılıyı yaptır mutlaka derim ben
hıım bugünde aşkın beye gittim kontrol için bebişim parmağını emiyodu :) maşallah herşey yolunda dedi 2 li taramanın sonucunuda aldım çok güzel dedi bundan sonra 4 lü yapıcaz dedi gerek varmı hocam gerek olmadığını duymuştum dedim biraz kızdıbaşkalarınıda dinle bi köşeye yaz gelince bana sor arayadabilirsin 7/24 ama gerekli dedi şimdi aradım koru 188 tl dio 4 lüyede 2 haftaya gel dedi 77 de muayene ooof çok kasacak kızlar napıcaaam
maşallah canım sevindim senin adına :))
ben de ordan meltem hanıma gittim de bana 4 lüden hiç bahsetmedi 3 lü yaptı 18 haftanın içindeydim. Anlamadım ben bunları.. Hiç 4 lüden bahsetmedi. Kafam karıştı iice.
Merhaba arkadaşlar aşkın bey bana detaylı ultrasyon günü aldırdı mayıs sonuna fiyatı 170 tl gitmelimiyim sizce kararsızım lütfen yardımcı olun bana gerek var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?