günaydın annişler ,dün seda hocayla son kontrolüm vardı biliyosunuzdur 5 nisanda hastaneden ayrılacakmış. ay sonunda HRS kadın doğuma geçicekmiş, eve gelince hrs yi araştırdım batıkentte oturuyorum çankayada bu hastane gözüme uzak geldi birde muayene ücretleri 80tl ile 400tl arasında değişiyormuş (doktorun alanına göre prof.uzman.op. vs gibi ) doğum fiyatını telefonda vermiyorlar ayrıntılı ultrasyın için 500 tl dedi bana ciddi pahalı geldi taze aldığım bilgiler bunlar .
seda hocaya devam etmek isterdim ama şuan mümkün değiltekrar hastane ve doktor arayışına girmek zorunda kaldım sıkıntıdayım valla
etimed hastanesine artkadaşım gidiyo doktorunu tavsiye etti bide ona gidip bakmak istiyorum, yine bi bilgiye ulaşırsam sizlere aktarırım kızlar.
inşallah memnun kalırsın aşkın beyden tatlım ben çok sevdim 4 lü tarama istedi ve 2 haftaya tekrar çağırdı ona kafam karşmıştı şimdi aradım maddi olarak sıkıntıdayız aşkın bey devlette yaptırsam olurmu dedim olur tabi dedi gayet normal karşıladı öyle yapıcam artık:) 20.hafta gel ozaman dedi
canım etimedin doğum ve muayne ücretlerini öğrenince yazar mısın
tabi tabi ne öğrenirsem ne bulursam yazıyorum zaten , çünki buradan faydalanan bilgi alan okadar çok kişi varki
yeni öğrendiğin iseetimed 'in muayene ücreti 30tl normal doğumu 800tl miş bunu arkadaşımdan öğrendim , netleştirmek için bugun yarın ararım yine bilgilendiririm.
saol canım fiyatlar çok uyğunmuş ama acaba yeni doğan yoğun bakımı falan var mı ki
CANIM İNAN bilmiyorum, bende merak ediyorum çünki yenidoğan ünitesi oldukça önemli
Canım sanırım aşkın beyde ilk doğumu sen yapcaksın doğumdan sonra bebişinden fırsat buldukça bize memnun kalıp kalmadığını anlatırsın artıkEvet askin beyle ilk gorusmemiz olumlu gecti :) 2 hafta sonra dogum tarihi belirleyecrgiz. Bu arada bisry olursa diye cep nosunu verdi. Gece gunduz ne zaman istersen ara dedi. Acil bisey oldugunda ara hastaneye gelirim dedi. En azindan ulasilabiliyor olmasi bence iyi :)
kizlar bebisim bize surpriz yapti 1ay onceden geldi dr hic illa sezeryan olsun demedi donebilir dedi ama bebisjm ters oldugu icin sezeryan oldum acil oldu beklemedimiz anda ama doktorumdan da hemsirelerden de hastaneden de cok memnun kaldim bugun yapacak olsam gene tercih ederim. devlet hast biraz maddi durum varsa yaklasilmazmis onu anladim. esim yanimdaydi ailelerde baya yardimci oldular ve yenidogan unitesi olmali yasadimiz bi sikintidan bebisim bikac gun orda kaldi olmasaydi ya onemsemicekler ya baska yere sevk edeceklerdi herkese kolay dogumlar diliyorum firsat buldukca girmeye calisicam. bu arada askin beyin nobetiede denk grldim sevdim.
kizlar bebisim bize surpriz yapti 1ay onceden geldi dr hic illa sezeryan olsun demedi donebilir dedi ama bebisjm ters oldugu icin sezeryan oldum acil oldu beklemedimiz anda ama doktorumdan da hemsirelerden de hastaneden de cok memnun kaldim bugun yapacak olsam gene tercih ederim. devlet hast biraz maddi durum varsa yaklasilmazmis onu anladim. esim yanimdaydi ailelerde baya yardimci oldular ve yenidogan unitesi olmali yasadimiz bi sikintidan bebisim bikac gun orda kaldi olmasaydi ya onemsemicekler ya baska yere sevk edeceklerdi herkese kolay dogumlar diliyorum firsat buldukca girmeye calisicam. bu arada askin beyin nobetiede denk grldim sevdim.[/QUOT
allah bağişlasınn canımm sen mayıs annelerinden din dimi
kizlar bebisim bize surpriz yapti 1ay onceden geldi dr hic illa sezeryan olsun demedi donebilir dedi ama bebisjm ters oldugu icin sezeryan oldum acil oldu beklemedimiz anda ama doktorumdan da hemsirelerden de hastaneden de cok memnun kaldim bugun yapacak olsam gene tercih ederim. devlet hast biraz maddi durum varsa yaklasilmazmis onu anladim. esim yanimdaydi ailelerde baya yardimci oldular ve yenidogan unitesi olmali yasadimiz bi sikintidan bebisim bikac gun orda kaldi olmasaydi ya onemsemicekler ya baska yere sevk edeceklerdi herkese kolay dogumlar diliyorum firsat buldukca girmeye calisicam. bu arada askin beyin nobetiede denk grldim sevdim.
kizlar bebisim bize surpriz yapti 1ay onceden geldi dr hic illa sezeryan olsun demedi donebilir dedi ama bebisjm ters oldugu icin sezeryan oldum acil oldu beklemedimiz anda ama doktorumdan da hemsirelerden de hastaneden de cok memnun kaldim bugun yapacak olsam gene tercih ederim. Devlet hast biraz maddi durum varsa yaklasilmazmis onu anladim. Esim yanimdaydi ailelerde baya yardimci oldular ve yenidogan unitesi olmali yasadimiz bi sikintidan bebisim bikac gun orda kaldi olmasaydi ya onemsemicekler ya baska yere sevk edeceklerdi herkese kolay dogumlar diliyorum firsat buldukca girmeye calisicam. Bu arada askin beyin nobetiede denk grldim sevdim.
evet askin beyle ilk gorusmemiz olumlu gecti :) 2 hafta sonra dogum tarihi belirleyecrgiz. Bu arada bisry olursa diye cep nosunu verdi. Gece gunduz ne zaman istersen ara dedi. Acil bisey oldugunda ara hastaneye gelirim dedi. En azindan ulasilabiliyor olmasi bence iyi :)
günaydın annişler ,dün seda hocayla son kontrolüm vardı biliyosunuzdur 5 nisanda hastaneden ayrılacakmış. Ay sonunda hrs kadın doğuma geçicekmiş, eve gelince hrs yi araştırdım batıkentte oturuyorum çankayada bu hastane gözüme uzak geldi birde muayene ücretleri 80tl ile 400tl arasında değişiyormuş (doktorun alanına göre prof.uzman.op. Vs gibi ) doğum fiyatını telefonda vermiyorlar ayrıntılı ultrasyın için 500 tl dedi bana ciddi pahalı geldi taze aldığım bilgiler bunlar .
Seda hocaya devam etmek isterdim ama şuan mümkün değilTekrar hastane ve doktor arayışına girmek zorunda kaldım sıkıntıdayım valla
Etimed hastanesine artkadaşım gidiyo doktorunu tavsiye etti bide ona gidip bakmak istiyorum, yine bi bilgiye ulaşırsam sizlere aktarırım kızlar.
[sıze=3]selam arkadaşlar
bu konuyu görünce bende görüşlerimi yazmak istedim
en azından araştıran arkadaşlara işık tutabilirim seda hanımın sezeryan yanlısı olduğu doğru değil kesinlikle
kız kardeşim seda hanımda doğum yaptı kızlar suni sancı vererek normal yaptırmak istedi ve bunun için çaba harcadı seda hanım
yalnız bebeğin kalbi yavaşlamaya başladığı için sezaryana aldı kardeşimi
tabi bunda yapacak bişey yoktu
meltem hanımda benim doktorum
ben hamile değilim ama hamile kalmaya çalışıyorum
ve bu yolda meltem hanımla yürüyorum ilgisinden alakasından son derece memnunum
ve kendisine sonuna kadar güveniyorum sık sıkta randevularım oluyor randevu konusunda skıntı çeksemde kapısına gidince geri çevirmiyor
hastanede son derece temiz doğum yapan arkadaşlarımda çok memnun kaldılar
merak eden kişilere bi fikir olur umarım[/sıze]
canım verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz. Senden bi ricam var benm bi arkadaşımında çocuğu olmuyo 2 sefer aşılama yapılmış ikiside tutmamış meltem hanım bu konuda nasıl tavsiye edermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?