• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Merhaba arkadaşlar aşkın bey bana detaylı ultrasyon günü aldırdı mayıs sonuna fiyatı 170 tl gitmelimiyim sizce kararsızım lütfen yardımcı olun bana gerek var mı?

valla bilmiorum canım ya bende bu hafta 14 haftanın içindeyim işte aşkın bey 3 lüden hiç bahsetmedi direk 4 lü dedi ondada kararsızım fiyat çok fazla ayrıntılısı var daha doğum var off :(

valla cnm ben seda hanıma gidiyodum bana aynen şunu söyledi. 2li tarama sonucun gayet iyi sıkıntı yok 3lüye gerek yok. eğer illa yaptırmak istersen 4lü taramayı öneririm ama bana sonrarsan bence 4lüyede gerek yok dedi. bende yaptırmadım.

bu arada bişey için sizi uyarıyım arkadaşlar şeker yüklemesini muayene gününüze denk getirin yoksa şeker yüklemesi için hem şeker yüklemesi parasını alıyolar hemde olmadığınız halde muameye parası ödüyosunuz. muayene açmak zorundaymış.

cnm git ayrıntılı ultrason iyi birşey hem aydan hoca giriyor ama maddi durumunu zorluyosa devlet hastanesindede yaptırabilirsin

işte onu aşkın bey kabul eder mi? Yada ayrıntılıya koruda gidersem 4 lüye devlete gidiyim ikiside zorlayacak beni birisini devlette yaptırmak istiorum

valla cnm ben seda hanıma gidiyodum bana aynen şunu söyledi. 2li tarama sonucun gayet iyi sıkıntı yok 3lüye gerek yok. Eğer illa yaptırmak istersen 4lü taramayı öneririm ama bana sonrarsan bence 4lüyede gerek yok dedi. Bende yaptırmadım.

ne kadar güzel ya aşkın bey hepsini istiyo ve çok erken çağırıyo bugün gittim 14. Haftamdayım 16 da gel dio 77 tl az para diğilki 2 haftada birmi gidicem 2 li taramadada 90 tl die gittim idrar kültür idrarı 120 ye fln mal oldu herşeyi istiyo tmm çok memnunum güzel konuşuo ilgilenio dört dörtlük yapıo ama belli bi bütce var bide :(

ne kadar güzel ya aşkın bey hepsini istiyo ve çok erken çağırıyo bugün gittim 14. Haftamdayım 16 da gel dio 77 tl az para diğilki 2 haftada birmi gidicem 2 li taramadada 90 tl die gittim idrar kültür idrarı 120 ye fln mal oldu herşeyi istiyo tmm çok memnunum güzel konuşuo ilgilenio dört dörtlük yapıo ama belli bi bütce var bide :(

alla alla napıcakmış 2 hafta da bir acaba hamileliğin riskli falan mı cnm çok erken son ay 2 haftada çağırıyolar ama seninki çok erken. aynen öyle hepimizin bütcesini zorluyo herşey para hastanede :) eğer 2 haftada gelmen gerekiyosa konuş doktorla 10 günde bir gelsem nasıl olur de 10 gün içinde 2 kez muayene ücreti ödemiyosun cnm

alla alla napıcakmış 2 hafta da bir acaba hamileliğin riskli falan mı cnm çok erken son ay 2 haftada çağırıyolar ama seninki çok erken. Aynen öyle hepimizin bütcesini zorluyo herşey para hastanede :) eğer 2 haftada gelmen gerekiyosa konuş doktorla 10 günde bir gelsem nasıl olur de 10 gün içinde 2 kez muayene ücreti ödemiyosun cnm

evet tatlım onu biliyorum dün bide o sinirlerimi bozdu 2 li tarama ve muayeneye 19 martta gittim ücretsiz olarakda muayene olmak için 28 marta sıra aldım korudan dönüş yaptılar bana randevu tarhinizi bidahaki haftaya alalım aşkın bey 1 hafta izinli die peki dedim haftaya benm kontrol günüm geçmiş oluo bizden kaynaklanan problem olduğu için ücret alınmayacak dedi dün gittim kız 77 istedi durumu anlattım bikaç yere telefon açtı 12 tl gene ücret alındı anlamadım ben bu işi ya

bu arada bişey için sizi uyarıyım arkadaşlar şeker yüklemesini muayene gününüze denk getirin yoksa şeker yüklemesi için hem şeker yüklemesi parasını alıyolar hemde olmadığınız halde muameye parası ödüyosunuz. Muayene açmak zorundaymış.

teşekkürler canım peki şeker yüklemesi ne zaman yapılıo

sincan koru hastanesine başlamak istiyorum seda hanıma giden varmı
Ben seda hanima gidiyordum hamileligimin basindan beri ama bu hafta ayin 5 inde son calisma gunu onun isten aytiliyor baska hastaneye gidecekmis. Bende askin beyi sectim yarin ilk kez ona kontrole gidicem

kk kulanmayalı yıllar olunca yaışmaları unutmuşum bende şimdi görüştüm evet seda hanım ayrılıyormuş banada aşkın beyi önerdiler ben ilk dogumumu 2010 yaptım etlik dogum evinde şimdi özel güzel uygun fiyatlı yer arıyorum kararsızım

sincan koru hastanesine başlamak istiyorum seda hanıma giden varmı

bende seda hocaya gidiyorum bugün randevum var akşam 16:40 da son kez:14: arkadaşın dedği gibi 5inde ayrılıyo hastaneden.

hangi hastaneye geçiceni sorcam uygunsa gittiği hastaneye gitmeyi planlıyorum , değilse ne yapıcamı bende bilmiyorum , etimed die bi özel hastane daha varmış arkadaşım gidiyor memnunmuş muayene ücreti falan 30tl miş. belki denerim fikir olsun die sizlerede fikir olur belki

şimdi bilgi batıkentle konuştum muayene 30 tl normal dogum 1170 sezeryan 1070 2tarama 40 3.tarama 50 4boyutlu 150 nesete parasız topuk kanı ve hptt paralı fazladan hastanede kalınırsa artı 97tl

teşekkürler canım peki şeker yüklemesi ne zaman yapılıo

25. haftada yaptırlar cnm herhalde 24 ve 27 haftalar arasında yapılıyomuş. sorma canım bana o zaman seda hanım dediki mart ayında ayrıntılı ultrasonun var bi ay da iki kez gelme mart ayında muayene olmana gerek yok ayrıntılıya girdiğin için o gün şeker yüklemenide yaptır dedi ve hastaneyi aradım şeker yüklemesi ne kdr diye 30 tl dediler. 14 mart geldiğinde gittim neymiş muayene açması gerekiyomuş (olmadığım muayene ücreti)77 tl ona ödedim+30 tl şeker yüklemesi 100 tl bide 180 ayrıntılı ultrasona ödedim. 300 tl paramız gitti geçen ay. ve bizi çook çoook zorladı. onun için şekerini muayene gününne denk getir.

şimdi bilgi batıkentle konuştum muayene 30 tl normal dogum 1170 sezeryan 1070 2tarama 40 3.tarama 50 4boyutlu 150 nesete parasız topuk kanı ve hptt paralı fazladan hastanede kalınırsa artı 97tl

cnm seda hoca ümit köy veya çay yolunda bi hastane varmış oralara gitmeyi düşünüyodu... oranın fiyatlarıda malum :) yalnız bilgide şeye dikkat et yeni doğan yoğun bakım ünitesi yok. turgut ozal hastanesini düşünebilirsin. yardımcı doçente gidersen muayene 60 tl doçente gidersen 110 normal doğum 1500 sezeryan 2000 bin. seda hanıma başından beri gidiyorum çook çoook memnundum aşkın beye bu ay gidicem umarım seda hanım kdr ilgilidir:S

cnm seda hoca ümit köy veya çay yolunda bi hastane varmış oralara gitmeyi düşünüyodu... oranın fiyatlarıda malum :) yalnız bilgide şeye dikkat et yeni doğan yoğun bakım ünitesi yok. turgut ozal hastanesini düşünebilirsin. yardımcı doçente gidersen muayene 60 tl doçente gidersen 110 normal doğum 1500 sezeryan 2000 bin. seda hanıma başından beri gidiyorum çook çoook memnundum aşkın beye bu ay gidicem umarım seda hanım kdr ilgilidir:S

çok teşekür ederim fiyatlar biraz yüksekmiş orda ama bir araştırayım peki dogumu korudamı yapamyı düşünüyorsunuz

Son düzenleme:
çok teşekür ederim fiyatlar biraz yüksekmiş orda ama bir araştırayım peki dogumu korudamı yapamyı düşünüyorsunuz

evet cnm ben kasım ayından beri gittiğim için 1500 tl doğum ocak ayından itibaren gidenlere 1750 sezeryan ve normal. epidural normal istersen 2050. etimede de uygun diyolar ama bilgi ve lokmana gideceğine büyük doğuma git daha mantıklı lokman falan rezil gibi ya yeni doğan yoğun bakımlarıda yok

ben seda hanima gidiyordum hamileligimin basindan beri ama bu hafta ayin 5 inde son calisma gunu onun isten aytiliyor baska hastaneye gidecekmis. Bende askin beyi sectim yarin ilk kez ona kontrole gidicem

inşallah memnun kalırsın aşkın beyden tatlım ben çok sevdim 4 lü tarama istedi ve 2 haftaya tekrar çağırdı ona kafam karşmıştı şimdi aradım maddi olarak sıkıntıdayız aşkın bey devlette yaptırsam olurmu dedim olur tabi dedi gayet normal karşıladı öyle yapıcam artık:) 20.hafta gel ozaman dedi

inşallah memnun kalırsın aşkın beyden tatlım ben çok sevdim 4 lü tarama istedi ve 2 haftaya tekrar çağırdı ona kafam karşmıştı şimdi aradım maddi olarak sıkıntıdayız aşkın bey devlette yaptırsam olurmu dedim olur tabi dedi gayet normal karşıladı öyle yapıcam artık:) 20.hafta gel ozaman dedi

Canim artik ben kendimi ve bebegimi allaha emanet ettim. Askin beyden memnun kalsamda kalmasamda mecbur gidicem. Heran dogurabilirim hastane arastiracak vaktim yok :) bide koru evime yakin bisey olsa hemen taksiye biner tek basima giderim yakinlarda baska ozel hastane yok yeni dogan bolumu olan . O yuzden koruya devam :) tahlilleri devlette yaptirmana izin vermesine sevindim demekki anlayisli birisi

canim artik ben kendimi ve bebegimi allaha emanet ettim. Askin beyden memnun kalsamda kalmasamda mecbur gidicem. Heran dogurabilirim hastane arastiracak vaktim yok :) bide koru evime yakin bisey olsa hemen taksiye biner tek basima giderim yakinlarda baska ozel hastane yok yeni dogan bolumu olan . O yuzden koruya devam :) tahlilleri devlette yaptirmana izin vermesine sevindim demekki anlayisli birisi

aynen tatlım bende çekinerek aradım ama gayet normal karşıladı sendende cvp bekliyoruz yarın gelince haber ver bize:)

Back