yemek ve refakatçi yemekleri, eşinin veya başka ziyaretçilerin gelişleri nasıl[/QU
Ahmet beye ilk defa muayene oldum bugün, biraz hızlı geçti sanki ultrason muayenesi, sizde de böyle mi? bize mi öyle geldi acaba, ayrıca gidecekmisiniz diye sordum, gitsem de doğumunuz için gelebilirim dedi, ne zaman gideceği ile ilgili bişey demedi, siiz bu konuyu sordunuz mu? bir de bebek çok hareketli diye çok hızlıca bakıp bıraktı, resim falan alamadı, genel tavrı böyle midiir?
allah allah genelde iyidir bakar hatta bizde bebeği göremediği tahlil sonuçlarından sonra tekrar baktığı olmuştur. videoya çekip foto verdiği olmuştur. genel olarak ultrason vs. derken 20-25 dk sürmüştür muaynesi hep. güleryüzlü ilgili sorulara düzgün verir. bu hafta randevumuz var bende sorcam doğum için bakalım nasıl geçcek. daha öncede demiştim en son yılbaşından sonra sorduğumuzda çukurambara geçicem sizde aynı koşullarla oraya gelebilceksiniz demişti. ozman geçme tarihi içinde yılbaşında geçilecekti ama hastane açılışı ertelendi nisan yada mayıs demişti kesin değildi. onuda bu hafta sorarım. şimdi aklıma acaba iyi ilgili dedikçe nazar mı değdirdik diye geldi :)
evet memnuniyetinizi de biliyorum burdan, inşallah bu doktorla burda biter bu süreç, çok sıkıldım bu doktor olayından, ben zaten balgata gidiyordum, fiyatları çok çok fazla geldiği için doğumu burda yapayım dedim, murat beye başladım, bu kadarını bilsem orada devam ederdim, zaten tüm tahlilleri oarada yaptırdım,, bi doğum için bu tarafa yöneldim, ama pişman oldum çoktan, kime elimi atsam gidiyor, bu nasıl iş?
allah allah genelde iyidir bakar hatta bizde bebeği göremediği tahlil sonuçlarından sonra tekrar baktığı olmuştur. videoya çekip foto verdiği olmuştur. genel olarak ultrason vs. derken 20-25 dk sürmüştür muaynesi hep. güleryüzlü ilgili sorulara düzgün verir. bu hafta randevumuz var bende sorcam doğum için bakalım nasıl geçcek. daha öncede demiştim en son yılbaşından sonra sorduğumuzda çukurambara geçicem sizde aynı koşullarla oraya gelebilceksiniz demişti. ozman geçme tarihi içinde yılbaşında geçilecekti ama hastane açılışı ertelendi nisan yada mayıs demişti kesin değildi. onuda bu hafta sorarım. şimdi aklıma acaba iyi ilgili dedikçe nazar mı değdirdik diye geldi :)
2 hafta önce bende çok bulantı ve kusmadan dolayı sincan koru acile gittim ahmet bey varmıştı nöbetçi acildede çok ilgili değildi bende çok memnun kalmadım dün aradım koruyu murat beyin hastalarına aşkın bey bakıo dediler yeni doktor hasta çekmek içinde iyi muayene edeceğini düşünüorum sanırım ona başlayacağım ben
yemek ve refakatçi yemekleri, eşinin veya başka ziyaretçilerin gelişleri nasıl
bana ilk gün yemek verilmedi zaten katı şeyler yemek yasaktı sıvı şeyler getirdiler yanımda annem kalmıştı ona normal yemek ve kahvaltı geldi ziyaret saati akşam 10 a kadar devam ediyor tek refakatci kabul ediyorlar ama hemşire eşininde kalmasını istersen idare ederim ben dedi bana
Benim bir arkadaşımın kuzeni Ahmet beyin hastası, ondan da duymuştum çok memnun diye. Birde burda yazanlar var memnuniyetlerini. Valla çok canım sıkılıyor bu işe, 2 hafta sonra tekrar kontrol var,
bakıcam o zamanda aynı geçerse muayene o zaman, artık geçerim diğer doktora, aslında genel olarak konuştu etti, sohbet kısmı ilgili alakalıydı, ama ultrason kısmı kısa geçti bence, en azından murat beydeki muayenelere göre.
Benim bir arkadaşımın kuzeni Ahmet beyin hastası, ondan da duymuştum çok memnun diye. Birde burda yazanlar var memnuniyetlerini. Valla çok canım sıkılıyor bu işe, 2 hafta sonra tekrar kontrol var,
bakıcam o zamanda aynı geçerse muayene o zaman, artık geçerim diğer doktora, aslında genel olarak konuştu etti, sohbet kısmı ilgili alakalıydı, ama ultrason kısmı kısa geçti bence, en azından murat beydeki muayenelere göre.
çorbamı çok iyimsersin bence :) 1 bardak şekerli su onlar komposto olduğunu iddaa etti ama bence şekerli suydu azıcıkta muhallebi :) bütün bunları yememe akşam izin verildi tabi ameliyattan 2 de çıktım akşam 8 de yedim bunlarıyaaa bende hiç çorba sevmem aç kaldım yani ben helede sezeryan olursa
çorbamı çok iyimsersin bence :) 1 bardak şekerli su onlar komposto olduğunu iddaa etti ama bence şekerli suydu azıcıkta muhallebi :) bütün bunları yememe akşam izin verildi tabi ameliyattan 2 de çıktım akşam 8 de yedim bunları
benim bir arkadaşımın kuzeni ahmet beyin hastası, ondan da duymuştum çok memnun diye. Birde burda yazanlar var memnuniyetlerini. Valla çok canım sıkılıyor bu işe, 2 hafta sonra tekrar kontrol var,
ben dün rahatsızlandım aşkın beye gittim 2 li tarama için gidicektim zaten tarama yaptı kan idrar verdim serum taktılar serum bitene kadar 2 sefer yanıma geldi ve rahat 10 dk ultrasyonda inceledi cinsiyeti için uğraştı gecede olsa doğuma ben geliorum dedi istemeden cep numarasını verdi hemen çok güzel sohbet ettii çook fazla memnun kaldım aşkın beyden kesinlikle öneriyorum kızlar.
off napcaz bende seda hocanın hastasıyım gidicek koruya devammı etsem kime etsem ? seda hocanın gıdeceği hast gitsem yine muallaklardayım
off napcaz bende seda hocanın hastasıyım gidicek koruya devammı etsem kime etsem ? Seda hocanın gıdeceği hast gitsem yine muallaklardayım
valla kızlar ben aşkın beyden memnun kaldım 1 kerede olsa gidin derim kesinlikle beğeneceğinize eminim.
Aaaa bende seda hocaya gidiyorum hatta bugun randevum var doguma 6 haftam var nolcsk simdi yaaaa
Gidince iyi bi ogreneyim bakalim sizede haber veririm5 nisanda da benim randevum var 5 nisanda işden ayrılacakmış.sen bugun gidince iyice sor öğren sana zahmet bizide bilgilendirirsin dimi ?
Gidince iyi bi ogreneyim bakalim sizede haber veririm
hadi bakalım sağlıkla gidin gelin yavrnla, saat kaçta randevun bizde burda seni bekleyelim
Yani karar sizin tabi ama seda hoca gidicek bunu banada söylediler meltem hanımıda hiç görmedim hakkında kötü bişey diyemem yanlız dün aşkın bey serum verdi bana yanımdaki bayanda hamile ağrısı varmış meltem hanımın hastası oda serum yedi aşkın bey 2 defa yanıma geldi nasılsınız die meltem hanım 1 kere bile gelmedi görmedim seda hanımda gidici olduğuna göre aşkın beyi seçtim dün iyikide seçmişim hiç pişman değilim normal doğumdan yana hemdehadi bakalım sağlıkla gidin gelin yavrnla, saat kaçta randevun bizde burda seni bekleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?