Yani karar sizin tabi ama seda hoca gidicek bunu banada söylediler meltem hanımıda hiç görmedim hakkında kötü bişey diyemem yanlız dün aşkın bey serum verdi bana yanımdaki bayanda hamile ağrısı varmış meltem hanımın hastası oda serum yedi aşkın bey 2 defa yanıma geldi nasılsınız die meltem hanım 1 kere bile gelmedi görmedim seda hanımda gidici olduğuna göre aşkın beyi seçtim dün iyikide seçmişim hiç pişman değilim normal doğumdan yana hemde
tabi denemekta fayda var ön yargılı olmak istemem. Yalnız ben ilk haftalarda doktor ve hastane arayışında çok bunaldım. seda hocamdanda çok memnundum 2 aydır onun kontrolundeyım ve devam etmek istiyorum, eğer gideceği hastane pahalı ise ,tekrar başa sarıcak arayışlarım.
Bende dün ilk defa sincan koruya gittim normalde randevumu seda hanıma almıştım ama nasıl bir şans varsa sıra bana gelince doğuma gitti bende zaten gideceğini bildiğim için başka doktora gitmeye karar verdim aslında meltem hanım tercihimdi ama dolu olduğu için mecburen aşkın beye başladım iyikide böyle olmuş çünkü gerçekten çok memnun kaldım ben ağzımı açmadan tüm sorularıma cevap verdi istemediğim halde cep numarasınıda verdi muayene ücreti vs biraz fazla ama bence değer
Askin beyin muayne ucreti ne kadar canim ben seda hanima 77 lira veriyordum
Bende dün ilk defa sincan koruya gittim normalde randevumu seda hanıma almıştım ama nasıl bir şans varsa sıra bana gelince doğuma gitti bende zaten gideceğini bildiğim için başka doktora gitmeye karar verdim aslında meltem hanım tercihimdi ama dolu olduğu için mecburen aşkın beye başladım iyikide böyle olmuş çünkü gerçekten çok memnun kaldım ben ağzımı açmadan tüm sorularıma cevap verdi istemediğim halde cep numarasınıda verdi muayene ücreti vs biraz fazla ama bence değer
:) sevindim senin adına canım aynen bende çok memnun kaldım aşkın beyden dediğin gibi herşeyi sormadan cevapladı gitmez inşallah. bu arada kızlar bişey sorucam size 2 li taramada neler yapıldı size benden kan aldılar sadece bide idrar kültürü aşkın bey ultrasyonda çok dikkatli inceledi inşallah temiz gelir sonucum kaç günde çıkıo kan bilgisi olan var mı?
ultrasonda bakıp kan alıyolar ikili tarama için. 1 haftada sonucu çıkıyo
Hayirli olsun sonucun. Temiz cikmasina sevindim. Bende ayin 4 une askin beye randevu aldim bakalim ne diyecek :)dün aşkın bey arayıp 2 li tarama sonucumu söyledi çok şaşırdım ama salı sabah kan vermiştim cuma günü çıkmış rabbime binlerce kez şükür olsun temiz çıktı :) ve doktorum özellikle kendisi aradı mutlu oldum.
hayirli olsun sonucun. Temiz cikmasina sevindim. Bende ayin 4 une askin beye randevu aldim bakalim ne diyecek :)
çok teşekkür ederim tatlım eminim memnun kalıcaksın aşkın beyden haftasonu kanamam oldu gece 12,30 da aradım bikaç soru sordu yat dinlen dedi ama ben panik yapıp acile gittim sağolsun nöbetçi doktorda güzel ilgilendi aşkın beyi arayıp bilgi verdi aşkın bey tekrar benimle konuştu çok memnunum aşkın beyden kızlar :)
Cok gecmis olsun canim kanamalari cok kafana takma. Benim bu 2. Hamileligim ilk hamileligimde 4 ay boyunca kanama yasadim bundada 4 ay kanamam oldu. Ilk bebegim buyudu artik 4.5 yasinda oldu buda kismetse nisanda dogacak :) bol bol dinlen moralini yuksek tut
Masallah buyumus artik bebegin 12 haftalik olmus o yerine sıkı sıkı tutunmustur. Allahin izniyle hic bisey olmaz bol bol su ic bide doktor zaten pregestan vermistir onuda ucersen bisey olmaz allah yardimcin olsun canimBenim ilk defa oldu tatlım çok korktumilişkiye girmiştik ondan oldu sanırım birazda iş yapmıştım ama allaha şükür bebişim iyi:) bide çalışıorum ben masa başı ama genede evdeki gibi yatma ihtimalim yok malesef
Masallah buyumus artik bebegin 12 haftalik olmus o yerine sıkı sıkı tutunmustur. Allahin izniyle hic bisey olmaz bol bol su ic bide doktor zaten pregestan vermistir onuda ucersen bisey olmaz allah yardimcin olsun canim
yok ya malesef doktorum hiç bişey vermedi
bisey vermemesi daha iyi iste demekki durumun iyi riskli bi durum yok ortada :)risk gorseydi mutlaka verirdi :)
Evet cok uyku yapiyor ben icerken kafam yastiktan kalkmazdisanırım çünkü hiç bi problem yok dedi bazılarında kenarlarda kan damlacıkları olur sende oda yok rahat ol biraz dinlen dedi işte sadece sizin söylediğiniz ilacıda araştırdım uyku yapıomuş iyikide vermemiş çalışıorum ve hap kullanmadığım halde uykum varpc başında gittiğim oluo
Evet cok uyku yapiyor ben icerken kafam yastiktan kalkmazdi[/Q
İYİKİ VERMEMİŞ OZAMAN :) cumartesi akşam kanamam oldu 2 gündürde çok hafif hafif kahve leke gelio sizce doktorumu aramalımıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?