- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.173
- 798
32.haftada azaldığını söyledi. daha önce yoktu
hastanede hasta yatış bölümü var oraya sordum ben. istersen arayıp bi sor doğumun da yakın sonrasında stres yaşamamış olursun ve ona göre hazırlıklı gidersin. çünkü nakit aldıklarını sölemişlerdi bana. sende baydır gidiyorsun eski fiyatı uygularlar bence
benim suyumda 37 nin sonlarına doğru azalmaya başladı her gittiğimde azalıyordu ama şükür durdu korkma sende benim son 2 haftamın nasıl geçtiğini bir ben bilirim birde Allah nasıl korktum kızım hareket etmediği için kaç kere acile gittim çünkü doktor iyice azalırsa hareketlerinden anlarsın demişti şükür rabbime şimdi iyi üzme kendini sende
tahmin edebliyorum hepimiz en ufak olumsuzlukta panikliyoruz. dr umda korkulacak bişey yok dedi takip etcez zaten artık 2haftada kontrole düştük. kızını sağ salim alırsın kucağına inş. son zmanlar geçmeyen zamanlar bizim nasıl olcak bakalım. senin ve bebeğinin iyi haberlerini alırız inş. biranönce
aminn inşallah bak şimdi kasıklarım ağrıyor umutlandım yine artacak diye ama hep boşa çıkıyor :)
evde biri var mı. tek değilsin inş.
tek başımayım sabah 8 den akşam 8 e kadar :) zaten hep boşa çıkıyor umutlarım belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor sonra geçiyor sanırım kızım bana çekmiş bende 41. haftada doğmuşum suni sancıyla hemde hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz
ama artık tek kalma eşin gelmeye çalışırkende panik olur kesin. dikkat et. eşimin söylemleri şimdiden öyle yolu bile bulamayabiliriz biz normal doğum olursa yada ani bişey olursa
hımm onu hiç düşünmemiştim bak kendim rahat olacağımı düşünüyorumda ya eşim panik yaparsa
Amin gardenrose. Sizin yazılarınızı okuduğumda bile heyecanlanıyorum heleki bebek fotoğrafı vs görmeyim keşke bebeğim olsa diyorum ama hastane kapısından içeri girdiğimde sanki bebeği kucağıma vereceklermişte göndereceklermiş gibi oldum. Trajikomik( Maddi sıkıntımız yok şükür ama evliliğimiz daha oturmalımı acaba diyorum ama 3-5 yıllık evli olanlar da tartışma evde bitmez diyolar. Aslında çok istiyorum yaşım 28 düşüncesi bile içimi kıpır kıpır ediyo ama sanırım gelecek yıl düşünsek çocuğu o zamanda aynı olucam Teşekkürler desteğiniz için.
Ben korudan yanayım. Bu benim 2. Gebeliğim ilkini 8 ay önce doğurdum çok şükür bi sıkıntı yaşamadım ama çok doktor hastane gezdim. Bilgideki doktor kendisi resmen burda doğum yapılmaz dedi. Zekai de çok iyi diyorlar ama bildiğim kadarıyla dopuma eşinin girmesi falan sıkıntı orda sancı odasında yalnız oluyorsun sanırım. Çok iyi araştır canım.
Teşekkürler canim.hayirli olsunnn ikinci bebek sanirim supriz oldu:)
ben çikolata yiyip gidiyorum cidden çok haretli oluyobakalım erkek gibi diyenler değişmiyor diyorlar bazılarıda değişiyor var örnekleri.
rabbim herkezin gönlüne göre sağlıklı sıhhatlı hayırlısını versin.
Arkadaşlar çok acıl cevap verirmisiniz.
Ben koru Meltem Hanıma gıdıyorum.
gebelıgımın ılk haftalarından beri gıdyorum.11 .hafta içindeyım. memnunum.
Ama bişey kafamı kurcaladı.
8.haftamda fılan gıttıgımde 4lü tarama testi için randevu aldırdı bana.mayıs sonu aydan hanım yapacak.
yogunluk olyormus dıye şimdiden tarıh alalım dedi...
acaba bende bir sıkıntımı gördüde hemen aldırdı 4lü tarama randevusunu?
ya arkadaslar bıraz arastırdımda 4lü tarama yaptırmak mantıklımıkı bilemedım...
Allah korusun hasta ise bebek ne yapılabılırkı(((
cnm seda hoca erkeğe benziyo dediyse kesin erkektir bana 13+5de erkeğe benziyo dedi...16+4 kesin erkek dedi 20+1 de ben hala kız mı acaba diyodum cinsiyetinden hiç süphen olmasın %100 erkek dedi :) 2.ye inş dedi :)
o 4lü tarama değil cnm ayrıntılı ultrasondur bende aralıkta aldım martın 14üne verdiler randevuyu haftaya gidicem allahın izniyle
merhaba canım sincan koruda ayrıntılı ultrasyon fiyatı ne kadar bilgisi olan var mı
Hem de ne süpriz. Spiralim kaymış korunurken oldu. Neyse hayırlısı herşeye rağmen çok mutluyum. :)
cnm seda hoca erkeğe benziyo dediyse kesin erkektir bana 13+5de erkeğe benziyo dedi...16+4 kesin erkek dedi 20+1 de ben hala kız mı acaba diyodum cinsiyetinden hiç süphen olmasın %100 erkek dedi :) 2.ye inş dedi :)
Hadiiiiii canimmmmmmmm:))) kurban oldugum allah yazarsa hersey bahane oluyor iste:) hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?