Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Bende Ahmet beye randevu aldım, bir arkadaşımın akrabası ona gidiyormuş, memnunmuş, umarım bu doktor da gitmeden doğururum, 8 haftam kaldı

bende Ahmet beye gidiyorum memnunum inş. sizde memnun kalırısnız

Op. Dr. Askin Evren GULER; Sincan Ozel Koru Hastanesi Kadin Dogum Poliklinigin de sizlere hizmet vermeye baslamistir.

Mesaj geldi şimdi telefona

Op. Dr. Askin Evren GULER; Sincan Ozel Koru Hastanesi Kadin Dogum Poliklinigin de sizlere hizmet vermeye baslamistir.

Mesaj geldi şimdi telefona

evet hastaneyi aradım seda hanımın yerine başlamış seda hanım 5 nisanda gidiyomuş hastaneden aşkın bey nasıl acaba?

balgatta değil gündüzleri bilgide akşamlar koruda ahmet bey çok tatlı bi insan yalnız şu var gündüz doğum olursa nasıl gelecek acaba :S

Orasını bilmiyorum, gidince konuşurum, zaten doktorlardan biri ilk sorduğumda demişti onun için, gündüz doğum olursa gelemez diye, sonra sorduğumda gelir canım dedi, normla doğum olacak hastaları illaki vardır, kendisi geliyordur illaki diye düşünüyorum, ama kendisine sorup konuşuruz artık

Ahmet bey normal yada sezeryan ben giriyorum doğumlara dedi sormadım ama gündüz girmiyorum demedi. Öyle bişey olsa sölerdi heralde.

Ahmet bey normal yada sezeryan ben giriyorum doğumlara dedi sormadım ama gündüz girmiyorum demedi. Öyle bişey olsa sölerdi heralde.

bencede doğuma girmesi e gerekir zaten. Sırf kontrol için doktor aranmıyor ki, doğum da en az onun kadar önemli. ben p.tesi kontrole gidicem ve tanışıcam Ahmet beyle, sorarım ona bunları. Tek kafama takılan burada birisi Ahmet beyin yeni açılacak çayyolundaki hastaneye gideceğini yazmıştı. bu saatten sonra o da bir yerlere giderse diye tereddütüm var, onu da soracağım.

Çayyolu ne zaman açılıyormuş?

bilmiyorum, öyle bir şey var mı onu da bilmiyorum, burdaki yorumlardan okumuştum, doktora sorcam.

ahmet beye gidiyorum ben de. geçen muayenemizde çukurambarda yeni açılacak olan hastaneye geçeceğini söylemişti, hastalarına orada devam edecekmiş, orası da koru hastanesinin bir başka şubesi olacakmış yani. bu cumartesi muayeneye gideceğim, netleştireceğim, çukurambara da gitse ahmet beye devam edeceğim, çok memnunum.

evet Ahmet bey çukurambardaki hastaneye geçiceni sölemişti banada ama mayıs gibi demişti. tarih belli değildi. bu sefer gidişimde bende sorucam. fakat sincan daki fiyatlarla oraya gelebileceksiniz demişti. ben nisan sonu gibi doğumum gene de belli olmaz tabi ama tam sınırda kalıcak hastane değişikliği gerçi hastane değiştirmesi sıkıntı değil fakat fiyatlar dediği gibi aynı olur umarım çünkü son haftalarda sıkıntı yaşamak istemem..

çukurambar dır evet, benim aklımda Çayyolu kalmış, benimde nisan sonu, umarım aynı fiyatla orda bizim doğumu yaptırır, yoksa sıkıntı, çukurambar daki korunun fiyatları balgattan aşağı kalmaz çünkü.

evet fiyatlar yüksek olur ama bizi de mağdur etmemeleri gerekir. hele de son ayımızda.. ama Ahmet öyle dediğine göre konuşmuşlardır heralde..

belki hemen geçmez çukurambara diyede düşünüyorum seda hn ve murat bey ayrıldı dr sıkıntısı var şuan Ahmet beyde geçerde hastanede dr kalmıcak :)

belki hemen geçmez çukurambara diyede düşünüyorum seda hn ve murat bey ayrıldı dr sıkıntısı var şuan Ahmet beyde geçerde hastanede dr kalmıcak :)

yeni hastane olacaksa tüm bölümlerinde dr. olması gerekir, hemen de geçebilir bence, ama tam olarak ne zaman açılacak bu hastane, birde Ahmet bey hastalarıma orada aynı koşullarla doğumlarını gerçekleştireceğim dedi mi?

bana bikaç ay önce bu konu geçtiğinde burdaki fiyatlarla demişti ama bi değişiklik oldumu yada olurmu bilemiyorum gittiğimde netleşir sanırım yada sizler önce sorarsanız paylaşırsanız sevinirim. diğer giden arkadaşlara bu konuda bişey söyledimi acaba

ben zaten yeni başlayacağım ona, kısmetse p.tesi akşamı sorarım, ama siz önce görüşürseniz siz de paylaşın, benim de nisan sonu, bi ihtimal mayısa sarkabilir, umarım burda olup tamamlarım da doktor öyle gider...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…