aynen öyle oldu canım dünki kontrolde erkek olduğu kesinleşti.oğluşum geliyo
aynen öyle oldu canım dünki kontrolde erkek olduğu kesinleşti.oğluşum geliyo
hadi hayırlı olsun cnm seda hanım bugüne kadar tahminleri ve söyledikleri beni hiç yanıltmadı :) inş oğluşlarımızı sağ salim kucağımıza alırız :)
hayırlı olsun sağlıkla gelsin canım
kızlar seda hanımda 1 aya kadar gidiyormuş, duyan var mı?
Evet ben duydum dün öğrendim
Ne zaman nereye gidiyomus yaaatam olarak ne zaman olduğunu biliyor musunuz
kızlar seda hanımda 1 aya kadar gidiyormuş, duyan var mı?
Evet ben duydum dün öğrendim
amin hakkımızda hayırlısı olsun sezeryan olursa göbek kalabilir gerçi ben az kilo aldım ama olsun geç ayağa kalkarım normal doğumdada yeterli açılma olmazsa çok keserler diye korkuyorum sürekli dua ediyorum hangisi hayırlıysa rabbim ona yönlendirsin inşallah. bugün ilk kez prensesimi elini emerken gördüm çok çok çok güzeldi inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımdada görürüm hepimiz görürüz
siz nerden öğrendiniz? hastaneyi aradım öyle bişey yok dediler
kaç gündür sesin çıkmıyor heralde doğum yaptın diye düşünüyorum. inş. sağlıklıca ve kolayca almışsındır miniğini kucağına. iyi haberlerini bekliyoruz.
Bana diğer doktorlardan biri söyledi, niye gizliyor ki hastane_?
evet canım doğum yaptım cuma günü rutin kontrolüm vardı suyuma bakılacaktı seda hanım acil yatıyorsun su iyice bitmiş deyince bende panik oldum allahtan kahvaltı yapmamıştım hemen aldılar sezeryana öğleden sonra minik kızım kucağımdaydı biraz kendime geleyim ayrıntıları yazacağım allah sizede kolay doğumlar nasip etsin
bu hastanenin de bu huyuna bayıldım. iki doktordan da randevu almıştım ikisi de gidiyor. nasıl güvenecek insanlar anlamıyorum
Başka kim gidiyormuş?
murat gözüküçük de gidiyo seda hanımda kime gidicez bende kararsız kaldım artık meltem hanımdan başka kimse yok dediler aradım
bilmiyorum hemde kesinlikle öyle bişey yok dedi çok net söylediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?