Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

hadi hayırlı olsun cnm seda hanım bugüne kadar tahminleri ve söyledikleri beni hiç yanıltmadı :) inş oğluşlarımızı sağ salim kucağımıza alırız :)

evet demiştin amin cümlemizin evladı sağlıkla hayırlısayla dünyaya gelsin inşallah

bu hastanenin de bu huyuna bayıldım. iki doktordan da randevu almıştım ikisi de gidiyor. nasıl güvenecek insanlar anlamıyorum

kaç gündür sesin çıkmıyor heralde doğum yaptın diye düşünüyorum. inş. sağlıklıca ve kolayca almışsındır miniğini kucağına. iyi haberlerini bekliyoruz.

kaç gündür sesin çıkmıyor heralde doğum yaptın diye düşünüyorum. inş. sağlıklıca ve kolayca almışsındır miniğini kucağına. iyi haberlerini bekliyoruz.

evet canım doğum yaptım cuma günü rutin kontrolüm vardı suyuma bakılacaktı seda hanım acil yatıyorsun su iyice bitmiş deyince bende panik oldum allahtan kahvaltı yapmamıştım hemen aldılar sezeryana öğleden sonra minik kızım kucağımdaydı biraz kendime geleyim ayrıntıları yazacağım allah sizede kolay doğumlar nasip etsin

gözün aydın sevindim. darısı bizlere dediğin gibi :) sen dinlen şimdi bebişinle keyfini sür :)

murat gözüküçük de gidiyo seda hanımda kime gidicez bende kararsız kaldım artık meltem hanımdan başka kimse yok dediler aradım

Bende Ahmet beye randevu aldım, bir arkadaşımın akrabası ona gidiyormuş, memnunmuş, umarım bu doktor da gitmeden doğururum, 8 haftam kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…