Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Arkadaslar 6 mayista sincan koruda gunay hsnimla dogum yaptim. Hastane personelinden ve ozellikle Gunay hanimdan cok memnun kaldim.Ama malesef 18 mayista ayrilacakti. Istanbula gidiyormus. Hem insanligi, hem ilgisi ile cok iyi bir doktordu. Koru hastanesine gitme sebebimdi. Benim dogumum o gitmeden oldugu icincok sansli hissediyorum kendimi....benim ikinci dogumumdu gece 4 gibi hastaneye vardik. Ebeler takip ediyor ama gayet ilgililer. Birdenobetci kadin dogum doktoru var erkekti adini bilmiyorum. Bir kere o geldi kontrole. Sabah gunay hanim geldiginde ben sancilarla normal dogum istemiyorum falan dedim. Sen bi kere basarmissin yine basarabilirsin. 7 santim acikligin var kizsanda almam seni sezeryana dedi. Zaten 1 sa kalmadan dogum oldu. Dogumdan sonrada bebekle ve benimle gayet iyi ilgilendiler. Tek olumsuz tarafi epidural taktirmistim gece. O gun 8 tane dogum varmis yogundu biraz. Anestezi uzmani sabah 9 da dogum yapmama ragmen aksam 7 gibi gelip cikartti. Onun disinda gayet memnundum. Merak edenlere duyrulur....

Gunay hanim Avrupa yakasinda bir hastanede olacakmis. Istanbulda dogum yapma ihtimaliniz varsa arastirabilirsiniz. Birde galiba sezeryan olup sutu gelmeyenler icin mama istermisiniz diye soruyorlar. Bizde gerek yoktu istememistik..

Aaa ayni gun dogum yapmisiz bende 5 mayista yattim hastaneye cuma 13.30 da dogdu bebegim bende herseyden cok memnun kaldim benim doktorum Huseyin beydi ben dogumhane kismindaki odadaydim sizi duydum ve agladim Allah im bende yasayabilcekmiyim bu duyguyu diye yanimda ki ebe abla sarildi bana seninde bebegin dogacak gelecek o zaman insaallah diye suan cok duygulandim cok guzel bir duyguydu Rabbim herkese nasip etsin

Rica ederim evet canım hatta bugün randevum var 2 hafta öncede bi arkadaşım onda doğum yaptı
Canım teşekkürler ya birazda onu arastirayım. Koru hastanesini düşünmüştüm erkek doktor istemiyorum bayan da faika ceylan hanım var. Ondan da vazgeçtim sıra lokman hekimi araştırmaya geldi

Amin canim. Memnun oldum. Benim ikinci dogum olmasina ragmen bebegin durus seklinden dogum biraz zordu ama cok sukur sag salim kavustuk birbirimize...Anne olmak cok guzel bir duygu herseye deger...

Canım teşekkürler ya birazda onu arastirayım. Koru hastanesini düşünmüştüm erkek doktor istemiyorum bayan da faika ceylan hanım var. Ondan da vazgeçtim sıra lokman hekimi araştırmaya geldi

Aynı durumdayız canım bende erkek Dusunmedigin den faika hanıma gittim ve sonuç husran di lokman hekime devam :)

Arkadaslar 38haftalik hamileyim ve faika hanima gitmeyi dusunuyordum neden begenmediniz yardimci olun lutfen

Canım bana soğuk ve ilgisiz geldi açıkçası . Ben sormadan bişey söylemedi sorularıma geç yanıt verdi beni hiç tatmin etmedi bebeğin boyunu kilosu nu bile zorla söyledi resmen ben hiç memnun kalmadim . Koruda devam etmek istediğim icin gitmiştim ona ama iyice sogumama sebep oldu .

Ne yapacagimi bilemedim sagol cnm 1.dogumum normaldi bunda bi doktor bile bulamadim daha 38.haftayim ortada kaldim

Ne yapacagimi bilemedim sagol cnm 1.dogumum normaldi bunda bi doktor bile bulamadim daha 38.haftayim ortada kaldim

Bayan dr olsun istemiyorsan hüseyin beyden xok memnun herkes onu deneyebilirsin bi de düşünürsen lokman hekimde bahar hanım var o da xok ilgili biran önce karar vermen lazim xok az kalmis . Önceki dr un kimdi

İlk dogumda baska sehirdeydim medicalparkta yaptim cok memnundum tercihim bayan tabikide ama nette coj arastirdim lokman hekimden cok memnun olan duymadim.bi arkadas haftasonu doktorun gelmiyor lokman hekimde dedi vazgectim lokmanhekimden.bende vajinal varis var ve bebegimin kafasi buyuk.iyi bi doktor bulamadim :+

Hmm anladım canım lokman hekim xok kalabalik bi hastane ve doğumun mesai dışı olursa dr ek ücret karşılığında geliyormuş oyüzden bende koruya gecmistim ama günay hanım gidince iyi bi dr bulamadim erkek dusunmedigim ixin mecbur lokman hekime geri döndüm dr um iyi olduğu icin

Cok sagol cnm.arkadaslar faika ceylanda normal dogum yapan yokmu lutfen yaxarmisiniz

Ben de günay hanımın gidişiyle mağdur olanlardanım.faika hanımla devam etmeye karar verdim daha bir kere gittim gerçi ama arkadaşım dediği gibi değildi bizim randevu, evet günay hanım gibi değil tabi ama biz onunla bir buçuk senedir berabetdik ve öncesindee hep soru sormaya çekindirecek doktorlarla karşılaştım.faika hanım beni cevapsız bırakmadı sadece daha resmi bir duruşu var ama sordukalrıma tatmin edici cevaplar verdi hatta sanırım hamileliğimin başından beri süren enfeksiyonum geçti gibi değişik bi tedavi uyguladı...şimdilik devam edeceğim daha iyi bi seçenek yok elimde inşalllaj iyi olur...ama faika hanımda doğum yapmış birini dinlemeyi çok istiyorum

Benim son zamanlar dua edin lütfen kızlar
Hüseyin beyle koruda olcak inşallah doğum. Oğlum daha kanala girmedi gerçi niyeti yok dedi dr ama bakalım. Insallah iyi olur hersey takıntılı bi insanım çünkü. Bide Gunay hanim gittiğinden beri hüseyin bey çok yoğun devlet hastanesi gibi bekliyoruz ha bire ama iyi ve şeker bir doktor hayırlısı bakalım

Allah yardımcın olsun canım ins bir avazda dogurursun :) sağ salim kucağına alırsın bebeğini

ay ne güzel meleğini sağlıkla bağışlamış sana. Seni okudukça biraz moral buldum bende hüseyin beye gitmeyi düşünüyorum ama çok yoğun dediler birde bende şeker var o yüzden sezeryan ihtimali olabilir zaten endişeli bir ttip olduğum için doktorun yaklaşımını, sakinleştiriolarmı, umarsızlar mı merak ediyorum. mesela normal mi sezeryan mi olacağına kim karar veriyor ben illa sezeryan dersem kabul edermi ? bebiş doğar doğmaz göğsüne konuyor mu ne zaman sana veriliyor? bebeğimi ilk ben görmek isterim bu tarz şeylere saygı gösteriyorlarmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…