• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Çatı muayenesi değildi canım ben gittiğimde doktor ameliyattaydı yatışım yapıldı doktor görmeye geldi durum nedir diye odada muyene etti ertesi günde doğumhanede suyumu açtı ve 3.5 saat sonra doğumhanede doğum için görüştük :) onun dışında hep ebeler muayene ediyor. Ayrıca merak etmeyin sonuna kdar normal deniyor doktor bey ben eski sezeryanlı oldugum halde 2 gün uğraştı doğumum normal olsun diye ki çok şükürde öyle oldu ama doktorum destek vermese hatta başka doktor olsa kesin ilk gün olmadı diye sezeryana alırdı Allah razı olsun hüseyin beyden dua ediyorum ona öyle. Ayrıca ben 41+2 de doğum yaptım doktor 41 e kadar bekliyor 2 günde hastanede doğum için geçti zaten eğer nst ve ultrason bulguların iyiyse sonuna kadr bekler ve boşyere sezeryana alacak bir doktor değil hüseyin bey merak etme :) hayırlısıyla sende normal doğum yaparsın inşaallah :)

saol canım cevabın için. ozaman son zamana kadar alttan muayeneye gerek yok. seninki oğlandı heralde okadar geç geldiğine göre :KK9:

Allah razı olsun canım hersey güzel gitmiş senin masallah darısı başıma bende normal doğum çok istiyorum inşallah epidural felan olmadan Kolaycaçık dogururum. Ben yine de kendi havlumu alayım. Bebek bezi de koydum hasta bezi de Ped de. Bulunsun onlar. Kapı süsü de yaptırdım isimli. Şerbet iyiymiş. Peki mama biberon felan. Allah korusun ters durum olur da süt gelmezse alsam mi yanıma istio lar mi hastaneden
Yok canım alma bence biberon hatta mama vermek zorunda kalırsan biberon verme çay kaşığıyla ver dediler normal yaparsan gerek kalmaz inşaallah mamaya ama olduki gerek oldu hemen bulunur o hatta belki hastanede bile vardır.

saol canım cevabın için. ozaman son zamana kadar alttan muayeneye gerek yok. seninki oğlandı heralde okadar geç geldiğine göre :KK9:
Yok canım kız :) 4 cm açıklıkla gezdim günlerce 1 hafta önce nişan da gelmişti bebek başı çok aşağıdaydı rahim ağzı incelme ve yumuşaması %60-70 idi ama bir türlü kasılmalarım başlamadı kendiliğinden 41 den sonrada bebek kaka yapma olasılığı arttığı için doktor suni sancıyla başlattı zaten açılmamda vardı baya yani daha gelesi de yoktu bizim kızın :))

Yok canım kız :) 4 cm açıklıkla gezdim günlerce 1 hafta önce nişan da gelmişti bebek başı çok aşağıdaydı rahim ağzı incelme ve yumuşaması %60-70 idi ama bir türlü kasılmalarım başlamadı kendiliğinden 41 den sonrada bebek kaka yapma olasılığı arttığı için doktor suni sancıyla başlattı zaten açılmamda vardı baya yani daha gelesi de yoktu bizim kızın :))[/Q

aa çok enteresan kız için 38 den bekleniyo genelde :) neyse en azından sincan korudan bukadar hizmet beklemiyodum güzel olmuş anlaşılan, en korktuğum odaların tek kişilik olmamasıydı duş bile alındığına göre güzelmiş. sağlıkla da büyütmek nasip olur inşallah.

aa çok enteresan kız için 38 den bekleniyo genelde :) neyse en azından sincan korudan bukadar hizmet beklemiyodum güzel olmuş anlaşılan, en korktuğum odaların tek kişilik olmamasıydı duş bile alındığına göre güzelmiş. sağlıkla da büyütmek nasip olur inşallah.
Açıkcası hastane hakkında hiçbir fikrim yoktu ama çok memnun kaldım herşeyden çok güzel bir anı olarak kaldı Rabbim sizede nasip etsin :)

Bir ben yanımda doğum destekçisiyle gittim çok faydasını gördüm imkanınız varsa tavsiye ederim veya vaktiniz varsa eşinizle doğum eğitimine katılıp o desteği eşinizden de sağlayabilirsiniz tabi benim eşim rahat bir adam olduğu için bana faydası olmadı pek bende böyle birşey tercih ettim ve çok faydasını gördüm. Birde doğum anında çok kalabalık olmasın ortam ailelerinizden rica edin bebek doğunca gelsinler hatta telde bile rahatsız etmesinler doğum sürecini olumsuz etkiliyor çünkü.

Bir ben yanımda doğum destekçisiyle gittim çok faydasını gördüm imkanınız varsa tavsiye ederim veya vaktiniz varsa eşinizle doğum eğitimine katılıp o desteği eşinizden de sağlayabilirsiniz tabi benim eşim rahat bir adam olduğu için bana faydası olmadı pek bende böyle birşey tercih ettim ve çok faydasını gördüm. Birde doğum anında çok kalabalık olmasın ortam ailelerinizden rica edin bebek doğunca gelsinler hatta telde bile rahatsız etmesinler doğum sürecini olumsuz etkiliyor çünkü.
Doğum destekçisi ne oluyor kine

Canim 3. Katta doğum salonu var hastanede ama odalar burda değil en asigida galiba. Doguma yukarımi cikariolar
Hayir canim 1. Katta dogumhane ve odalar hatta benim doguma kadar kaldigim oda dogumhane bolumundeydi hemen yan kapi idi ben sezeryanli hasta oldugum icinde oyle olabilir tabi bilmiyorum ama diger odalarda ayni katta. Birde gunay hanim nereye gitmis bileniniz var mi?

Hayir canim 1. Katta dogumhane ve odalar hatta benim doguma kadar kaldigim oda dogumhane bolumundeydi hemen yan kapi idi ben sezeryanli hasta oldugum icinde oyle olabilir tabi bilmiyorum ama diger odalarda ayni katta. Birde gunay hanim nereye gitmis bileniniz var mi?

Eşinden dolayi istanbul a taşınıyormus canim

Gunay hanim.istanbula gitmiş canım malesef

Merhaba ben 12 gün önce dr Hüseyin Pehlivan la ssvd yaptım şiddetle tavsiye ederim hala doktor bulamadıysanız.
Ya canım Allah razı olsun senden. Senin yazdıkların beni çok motive etti inşallah bende senin gibi güzel bi doğum geciririm. Yazarım burdan kızlara. Hastane konusunda içim rahatladi sayende. Dr zaten çok şeker. Bizim de en fazla 20 günümüz var hayırlı zamanda gelsin miniğim

Ya canım Allah razı olsun senden. Senin yazdıkların beni çok motive etti inşallah bende senin gibi güzel bi doğum geciririm. Yazarım burdan kızlara. Hastane konusunda içim rahatladi sayende. Dr zaten çok şeker. Bizim de en fazla 20 günümüz var hayırlı zamanda gelsin miniğim
İnşaallah canım Rabbim çok kolay ve keyifli bir doğumla bebeğini kucağına almayı nasip etsin çok güzel bir duygu isteyen herkese nasip olsun inşaallah benim tadı damağımda kaldı derler ya aynı o duygulardayım çooook güzeldi

Günay hanımın üstüne evet o samimiyeti bende bulamadım ama sorularıma yeterli cevap verdi bide zamanla alışırız dedim. Başka hastane nereyi düşünüyosun uzaklık çok engel oluyo başka bir yeri düşünmeme ya yenimahallede de ortadoğu hastanesi var yeni açıldı bi arkadaşım oraya gidiyor çok memnun kalmış
Merhabalaar bende doktor arayanlardanım :/ daima ceylan hanımı düşünüyorum. Çok mu soğuk kanlı ya :KK57:

Merhabalaar bende doktor arayanlardanım :/ daima ceylan hanımı düşünüyorum. Çok mu soğuk kanlı ya :KK57:

bence hiç düşünme o benim 5.doktorumdu ve en soguk olanıydı düşün artık. bi de ilgisiz geldi bana acıkcası sen sormadan bişey söylemiyor soruyorum gec cevap veriyor hiç sevemedim ve hastane değiştirmek zorunda kaldım eski dr.larımdan biri olan lokman hekım de bahar hanıma geri döndüm

bence hiç düşünme o benim 5.doktorumdu ve en soguk olanıydı düşün artık. bi de ilgisiz geldi bana acıkcası sen sormadan bişey söylemiyor soruyorum gec cevap veriyor hiç sevemedim ve hastane değiştirmek zorunda kaldım eski dr.larımdan biri olan lokman hekım de bahar hanıma geri döndüm
yanıtın için teşekkür ederim :KK3: bahar hanım hAla lokman hekimde görev yapıyor mu:110:

Back