Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Ben bugün faika hanıma gittim ve memnun kalmadim ya fazla resmi bi kadın ağzından cimbizla laf aldık doğru düzgün bişey demiyor sevmedim hastane değiştirmeye karar verdim malesef

Günay hanımın üstüne evet o samimiyeti bende bulamadım ama sorularıma yeterli cevap verdi bide zamanla alışırız dedim. Başka hastane nereyi düşünüyosun uzaklık çok engel oluyo başka bir yeri düşünmeme ya yenimahallede de ortadoğu hastanesi var yeni açıldı bi arkadaşım oraya gidiyor çok memnun kalmış

Ben daha önce sincan lokman hekim bahar hanıma gidiyordum hastane kalabalık diye bırakmıştım ama dr dan xok memnundum kalabalığı göze alıp oraya geçeceğim galiba

Gecen de bi arkadaşım bahar hanımda doğum yaptı gayet iyiydi bende ordaydim hep . Hastane odaları hemşireler fln xok iyiydi doğum fotoğrafçısı ucretsizdi ve xok tatlı bi kadındı genel anlamda çok memnun kaldı ordan

Ya kızlar Gunay hanim çok tatliymissssss inanılmaz güzel elektrik aldım

Ama son 1 haftası aslında yeni hasta bakmıyorMuş ama hormon testi istiyorum sadece deyince tamam dedi

Çıkarken de keşke gitmeseydiniz sizinle devam etmek isterdim dedim

evet yaa öyleydi cok iyiydi çok üzgünüm sen ne yapacaksın simdi

evet yaa öyleydi cok iyiydi çok üzgünüm sen ne yapacaksın simdi

Ben daha gebe değilim canım hormon testi için gittim

Valla bi aklım erkek doktor hüseyin bey diyor çünkü GATA da falan çalışmış ve yorumlar da çok iyi

Bi aklım medical park pınar hanım dyor

Bilemedim vslla

HÜSEYİN BEYDEN HERKES COK MEMNUN AMA ERKEK OLDUĞU İİÇİN İSTEMEDİM BEN MEDİCALPARKTA COK PAHALI YA DOĞUMU

HÜSEYİN BEYDEN HERKES COK MEMNUN AMA ERKEK OLDUĞU İİÇİN İSTEMEDİM BEN MEDİCALPARKTA COK PAHALI YA DOĞUMU

Sen de haklisin canım benim bi arkadaşım da erkek istemezdi çekinir o da ama doktoru erkekti hep hemşire ayarliyirnus doktor en son gelip ekrandan bakıyorMuş

Doğumda da anestezi uzmanı Asistanlar falan hep erkek oluyor zaten

lokman hekim bahar hanim ne diyorsun peki

YA canım muayeneler neysede doğum esnasında rahat edememekten korkuyorum vajina muayene vs var ya. doğumda rahat olmakta asırı önemli bahar hanım çok seker bi bayan cok rahatlatıyor insanı tek sorun kalabalık bi hastane olusu işte. ama servisi fln cok iyi odalar cok geniş ben begendim kalabalıgıda grmezden gelcem mecburen

Anladım canım

Bahar Hanımdan memnunsan hiç düşünme diğer yanları artık. .

Kolay dogumlar diliyorum ve darısı bana diyorum

Merhaba hanimlar tam 1 hafta once Koru Sincan hastanesinde Dr Huseyin Pehlivan'la sezeryan sonrasi normal dogum gerceklestirdik. Ben kendisinden de hastaneden de ebelerden de cooook memnun kaldim onlar hayalimi yasamama vesile oldular kesinlikle tavsiye ediyorum erkek doktor diye bende cekindim ama bir kere alttan muayene etti birde dogumda geldi oyle sik bogaZ etmedi ebelerle muhatap oluyorsunuz zaten birde o dogum aninda inanin erkek kadin dusunmuyorsunuz kendisi rahatlatiyor bile o an o kadar samimi ki Allah razi olsun doktorumdan. Hem ben Konya dan gittim doguma iyi ki de gitmisim hersey cok guzeldi unutamayacagim anilarim oldu sizin dibinizde boyle bir cevher varken kacirmayin derim. Sormak istedikleriniz olursa cevaplamaya hazirim hanimlar.

kızlar bu arada ben son gittiğimde sordum yeni doktor gelecek mi diye? evet dediler ama zamanı tam net değil dediler :)

Sağlıkla sihatle büyüsün bebisin canım benim. Bende allah kısmet ederse hüseyin beyle doğum yapcam. Hastane cantami hazirliorum ama bilemedim bazı şeyleri yardimci olursan xok sevnirim. Bebek bezi veriolar mi biberon emzik ve mama almalı miyim. Kendim için 1 gecelik 2 de pijama aldım yeter mi. Hasta bezi ve Ped veriolar mi. Dus aldirdilar mi. Banyo javlusu almalimiyim. Bide kapı süsü felan veriolar mi. Kusura bakma çok sordun ilk bebis olunca acemilik fazla oluyor. Eksik bişey olsun istemiyorum

Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallah. Hüseyin hoca bikere alttan muayene etti derken, çatı muayenesi falanmıydı neden gerek duyuldu ?? bide illa normal doğum için gelmesini bekliyomu bebeğin 40 haftayı geçsede yoksa sezeryanamı yönlendiriyor acaba??

Çok iyi anlıyorum seni canım hastane de bir çok şey karşılanıyor merak etme ben söyliyeyim ama sana bebek bezi veriyorlar çıkarken 2 küçük paket de verdiler hatta ama bende almıştım yanıma. Hasta bezide veriyorlar ama hiç rahat birşey değil sen yinede ped koy çantana en büyük boy. Havlu veriyorlar 2 defa duş aldım ve sancılarımı sıcak suda karşıladım ben süper oldu yoksa başka türlü zorlanacaktım duşta ıkınma hissi geldi çıktım kurulandım hemen gecelik giydim ebe muane etti hadi doğumhaneye tam açıklık dedi ve en keyifli yerde doğumhane bence :) kapı süsü onlar takıyorlar lohusa şerbeti veriyolar buarada. Başka da sormak istediğin varsa seve seve cevaplarım. İnşaallah normal doğum yaparsın sağlıkla alırısn bebeğini kucağına

Çatı muayenesi değildi canım ben gittiğimde doktor ameliyattaydı yatışım yapıldı doktor görmeye geldi durum nedir diye odada muyene etti ertesi günde doğumhanede suyumu açtı ve 3.5 saat sonra doğumhanede doğum için görüştük :) onun dışında hep ebeler muayene ediyor. Ayrıca merak etmeyin sonuna kdar normal deniyor doktor bey ben eski sezeryanlı oldugum halde 2 gün uğraştı doğumum normal olsun diye ki çok şükürde öyle oldu ama doktorum destek vermese hatta başka doktor olsa kesin ilk gün olmadı diye sezeryana alırdı Allah razı olsun hüseyin beyden dua ediyorum ona öyle. Ayrıca ben 41+2 de doğum yaptım doktor 41 e kadar bekliyor 2 günde hastanede doğum için geçti zaten eğer nst ve ultrason bulguların iyiyse sonuna kadr bekler ve boşyere sezeryana alacak bir doktor değil hüseyin bey merak etme :) hayırlısıyla sende normal doğum yaparsın inşaallah :)

Allah razı olsun canım hersey güzel gitmiş senin masallah darısı başıma bende normal doğum çok istiyorum inşallah epidural felan olmadan Kolaycaçık dogururum. Ben yine de kendi havlumu alayım. Bebek bezi de koydum hasta bezi de Ped de. Bulunsun onlar. Kapı süsü de yaptırdım isimli. Şerbet iyiymiş. Peki mama biberon felan. Allah korusun ters durum olur da süt gelmezse alsam mi yanıma istio lar mi hastaneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…