- 13 Eylül 2015
- 127
- 89
- 48
- 34
Canim ben doktordan cok memnun kaldim normal dogum olmasi oncelikli doktor icin amaay ne güzel meleğini sağlıkla bağışlamış sana. Seni okudukça biraz moral buldum bende hüseyin beye gitmeyi düşünüyorum ama çok yoğun dediler birde bende şeker var o yüzden sezeryan ihtimali olabilir zaten endişeli bir ttip olduğum için doktorun yaklaşımını, sakinleştiriolarmı, umarsızlar mı merak ediyorum. mesela normal mi sezeryan mi olacağına kim karar veriyor ben illa sezeryan dersem kabul edermi ? bebiş doğar doğmaz göğsüne konuyor mu ne zaman sana veriliyor? bebeğimi ilk ben görmek isterim bu tarz şeylere saygı gösteriyorlarmı?
Sen sezryan istersen normal icin ikna etmeye calissa bile zorlamaz tabi. Oldukca rahat bir doktor umursamaz degil ilgili ve cok samimi. Doktora tercihlerini omceden iletirsen gozardi etmez israrci olabilirsin bu konuda ben son anda soyledim dogum aninda tamam dedi ama bebegim boynunda kordonla dogdugu icin cocuk doktoruna verdi hemen doktor muayenesinden sonra bana verdiler kucagimdayken dikisler yapildi.