Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

saol canım cevabın için. ozaman son zamana kadar alttan muayeneye gerek yok. seninki oğlandı heralde okadar geç geldiğine göre

Yok canım alma bence biberon hatta mama vermek zorunda kalırsan biberon verme çay kaşığıyla ver dediler normal yaparsan gerek kalmaz inşaallah mamaya ama olduki gerek oldu hemen bulunur o hatta belki hastanede bile vardır.

saol canım cevabın için. ozaman son zamana kadar alttan muayeneye gerek yok. seninki oğlandı heralde okadar geç geldiğine göre
Yok canım kız :) 4 cm açıklıkla gezdim günlerce 1 hafta önce nişan da gelmişti bebek başı çok aşağıdaydı rahim ağzı incelme ve yumuşaması %60-70 idi ama bir türlü kasılmalarım başlamadı kendiliğinden 41 den sonrada bebek kaka yapma olasılığı arttığı için doktor suni sancıyla başlattı zaten açılmamda vardı baya yani daha gelesi de yoktu bizim kızın :))

aa çok enteresan kız için 38 den bekleniyo genelde :) neyse en azından sincan korudan bukadar hizmet beklemiyodum güzel olmuş anlaşılan, en korktuğum odaların tek kişilik olmamasıydı duş bile alındığına göre güzelmiş. sağlıkla da büyütmek nasip olur inşallah.

Açıkcası hastane hakkında hiçbir fikrim yoktu ama çok memnun kaldım herşeyden çok güzel bir anı olarak kaldı Rabbim sizede nasip etsin :)

Bir ben yanımda doğum destekçisiyle gittim çok faydasını gördüm imkanınız varsa tavsiye ederim veya vaktiniz varsa eşinizle doğum eğitimine katılıp o desteği eşinizden de sağlayabilirsiniz tabi benim eşim rahat bir adam olduğu için bana faydası olmadı pek bende böyle birşey tercih ettim ve çok faydasını gördüm. Birde doğum anında çok kalabalık olmasın ortam ailelerinizden rica edin bebek doğunca gelsinler hatta telde bile rahatsız etmesinler doğum sürecini olumsuz etkiliyor çünkü.

Doğum destekçisi ne oluyor kine

Canim 3. Katta doğum salonu var hastanede ama odalar burda değil en asigida galiba. Doguma yukarımi cikariolar
Hayir canim 1. Katta dogumhane ve odalar hatta benim doguma kadar kaldigim oda dogumhane bolumundeydi hemen yan kapi idi ben sezeryanli hasta oldugum icinde oyle olabilir tabi bilmiyorum ama diger odalarda ayni katta. Birde gunay hanim nereye gitmis bileniniz var mi?

Eşinden dolayi istanbul a taşınıyormus canim

Gunay hanim.istanbula gitmiş canım malesef

Merhaba ben 12 gün önce dr Hüseyin Pehlivan la ssvd yaptım şiddetle tavsiye ederim hala doktor bulamadıysanız.
Ya canım Allah razı olsun senden. Senin yazdıkların beni çok motive etti inşallah bende senin gibi güzel bi doğum geciririm. Yazarım burdan kızlara. Hastane konusunda içim rahatladi sayende. Dr zaten çok şeker. Bizim de en fazla 20 günümüz var hayırlı zamanda gelsin miniğim

İnşaallah canım Rabbim çok kolay ve keyifli bir doğumla bebeğini kucağına almayı nasip etsin çok güzel bir duygu isteyen herkese nasip olsun inşaallah benim tadı damağımda kaldı derler ya aynı o duygulardayım çooook güzeldi

Merhabalaar bende doktor arayanlardanım :/ daima ceylan hanımı düşünüyorum. Çok mu soğuk kanlı ya

Merhabalaar bende doktor arayanlardanım :/ daima ceylan hanımı düşünüyorum. Çok mu soğuk kanlı ya

bence hiç düşünme o benim 5.doktorumdu ve en soguk olanıydı düşün artık. bi de ilgisiz geldi bana acıkcası sen sormadan bişey söylemiyor soruyorum gec cevap veriyor hiç sevemedim ve hastane değiştirmek zorunda kaldım eski dr.larımdan biri olan lokman hekım de bahar hanıma geri döndüm

yanıtın için teşekkür ederim bahar hanım hAla lokman hekimde görev yapıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…