Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Hüseyin beyde muayene oldum cok memnun kaldim ilgili bi dr girisi 102tl kabul ederek gittim ama ikiz gebelik die ayrica 47tl almalari cok sacma ya cnmi sıktı budurum ya baska hastanede boyle bsy var mi bilemedim..

Ben bir kaç doktordan sonra kendisine içim ısındı onda karar kıldım 3.ayımdan beri gidiyorum henüz doğum yapmadım ama az kaldı bebeğim tersmiş böyle olursa sezeryan dedi yani normal yanlısı mı pek anlayamadım normal olacak durumda yaptırmayacak bi doktor değil bence.

Meltem hanım muayenehanesi haricinde Medicana hastanesi ile anlaşma yapmış, dogumları ve ameliyatları medicana da yaptırcakmış artık. Medicana çok güzel bir hastane , ordan memnun kalan çok kişi var bildiğim. Meltem hanım zaten süper bir doktor ..

Medicananin yeni dogani var mi acaba??

Merhaba Gunay hanimla görüştünüz mu acaba bende onu düşünüyorum da
Ben 34. Haftamdayım ve başından beri günay hanımın hastasıyım çok memnunum mükemmel bi insan herşeyden önce güven veren rahatlatan tüm bayan kadın doğumcu önyargılarımı yıkan muhteşem insan diyebilirim hastane olarakta çok güzel sorun olduğu zaman sizinle ilgili olan tüm birimler harekete geçiyor ayrıca acil durumlarda hastanenin sahibide olan perinatolog kadın doğumcu olan prof aydan hanım hemen imdadınıza yetişiyor benim gebeliğim problemli 2. Gebeliğim ilk doğumum akdeniz ünv tıp fakültesinde oldu orada muhteşem bi hastane olmasına rağmen tıp fakültesi şartlarında olan özel bi hastane bulabileceğim koru hastanesine kadar aklıma gelmezdi ücretler bize çok yüksek gelmedi açıkçası tıp fakültelerinde proflara daha yüksek ücretler ödemiştik 5 yıl önce gözünüz kapalı kendinizi günay hanıma ve aydan hocaya emanet edebilirsiniz

Teşekkür ederim :)

Doktorla görüştüm iyi biri ben sevdim fakat şeker yüklemesi vb işlemleri yaptırmak taraftarı değilim kendisi ısrarla istedi emin değilim
Ben şeker yüklemesini çok araştırdım doçent bi yakınım gebelik şekerinin bebek ölümlerine neden olduğunu ve yaptırmamın daha uygun olacağını söyledi meniyer hastası olmama rağmen yaptırdım günay hanım çok önemli olmayan konularda zorlamaz bende tarama testlerini yaptırma taraftarı değilim iki hamileliğimdede yaptırmadım zorlamadı

Günay hanım duruma göre hareket ediyor hatta ssvd bile yapmak mümkün koru hastanelerinde yalnız bildiğim kadarıyla ssvd lere aydan hanım geliyor ssvd yi bi çok doktor desteklemediği halde aydan hanım öncülerinden

Çok sağolun ya etimed ve koru hastanesi arasında celiskideyim hala . Koru da rutin testlere ek ücret alıyorlar mi birde doğum ücreti ne kadar acaba
Koru hastanesi bi çok kurumla anlaşmalı ben muayenelere 70 lira ödüyorum yalnız bu 70 lira içinde eczanede ödediğimiz parada dahil yani hastanede ödeme yaptıgınızda eczanede yapmıyorsunuz ekstradan sezeyan genel anestezi spinal ve normal doğum ücreti normalde 2000 tl yenidoğan hizmetleri ücretsiz taburcu olana kadar biz doğuma 1600 tl ödeyeceğiz kurum anlaşmasından dolayı sitesinde hangi kurumlarla anlaşmalı olduğu yazıyor tahlillerde tahliline göre ücret değişiyor 5 lira ödediğiniz tahlillerde oluyor 180 lirada ilk yapılan tahlil ücretim gebeliğimin ilk haftalarındaki 180 civarıydı ama detaylı tahlillerdi yani kedi kistine bağışıklıktan tutun hepatit vs gibi durumlara karşı herşeye bakıldığı için günay hanım bizzat arayıp tahlil sonuçlarınızı almanız gereken önlemleri teker teker anlatıyo pişman olmazsınız bugüne kadar hep şansıma iyi doktolar denk gelmişti farklı şehirler ve hastanelerde ama günay hanım ve koru hastanesi kadar ilgili başka bi yer görmedim etimedle koru arasında bende çok kararsızdım hatta etimedde fiyatlar biraz daha uygun ama hastane şartları ve doktorların cv leri karşılaştırıldığında koru ağır bastı benim gebeliğim problemli olduğu için birazda koruyu tercih ettik yenidoğan yoğun bakım ve doktor referansları önemliydi bu aslında her hasta için geçerli yani problem olsada olmasada göz önünde bulundurulması gereken ciddi konular arkadaşım etimedde doğum yaptı spinal anestezi ile memnun kaldı ama ilgi alaka korudaki kadar yoktu iyice araştırın derim

Anladım xok haklısınız tabi cuma günü için etimedden randevu aldım ama bakalım olmadı degistiririm bide dediginiz gibi çoğu kurumla anlaşması var korunun ama Her kuruma farklı oranlarda indirim yapıyorlar anladigim kadarıyla çünkü bize 92 lira gibi bir fiyat çıkarmışlardi neyse artık xok önemli değil önemli olan ilgi alaka

İkisinide karşılaştırın hangisinde kendinizi daha rahat ve güvende hissederseniz ona gidin ama muhakkak yenidoğan yoğun bakımı araştırın doğum sonrası süreçte gerekli olabilecek en önemli şeylerden biri allah muhtaç etmesin o kadarına ama tedbirli olmakta fayda var

demek istediğim şeker yüklemesi de iki baklava dilimi kadar.
Sizi anlıyorum da yaptırın diyen de yaptırmayın diyen de doktor.. İnsanın kafası karışıyor.. Kesin yaptırmayacağım demiyorum emin değilim sanırım söz konusu bebek olunca korkular çoğalıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…