Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

hayirli olsun bebisinnn.

Kesinlikle tavsiye ediyorum süper bi doktor

Ben bu tip konularda hastaneden öte doktor seçimi yapma taraftarıyım. Aşkın Evren Güler'i tek geçerim ama Balgat koruya geçti maalesef . Artık iki katı Ücret ödemek gerekecek ona gitmek için

bende aşkın beye gidiyorum. cukuramabara geçmesi büyük bi talihsizlik oldu.hamileliğin en başından beri takip edilen hastaların ve doğuma çok az kalanların sincan fiyatı uygulamaları gerekiyo. aşkın beyin bu konuda yardımcı olacağını düşünüyorum .koru hastahanesinin de etik bir davranış sergileyeceğini umut ederek bizleri mağdur etmeyeceğini düşünüyorum.

insallah oyle olur ama olmazsa
da yapacak pek biseyimiz yok bu saatten sonra dr degistirmek alismak benim icin zor.

canım bende 5ay önce huseyın beyde dogum yaptım cok pimpirikli bir tipimdir.hamile kalmadan önce doktor ve hastame araştırdım ve korudan çok memnun kaldım normal dogum yaptım çok ıyı gaz verdıler tek sıkıntım dogumdan sonra çok ilgının olmamasıydı.

Geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün cnm.. Benim için artık geç oldı, 40 bitiyo :) pts medical parkta yapacağım en geç suni sancıyla nasipse..

kızlar sincan koruya devam eden arkadaslar lütfen bana yardımcı olurmusunuz.doğum paketimi aldınız acaba..hangi doktoru önerirsiniz.bide bende kilolu hamile kaldım sanırım orda bi doktor meltem hanımdı ismi sanırım kiloya tatıntılıymış beni üzmesini istemiyorum acıkcası zaten bu kilo ile risk altındayım farkındayım.

birde gereksiz tetkik isteniyor vs..fiyatlar kişiye göre farklılık gösteriyor tarzı bişiler okudum gerçeklik payı var mı acaba.

Ankara Kızılcahamamdayım ankaradan hastane ve doktor önerimiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…