- 30 Kasım 2011
- 1.647
- 1.165
- 333
Ücretler pazartesinden itibaren 102 lira olmuş haberiniz varmı durup durup zam yapıyorlar
gerçeken mi???Ücretler pazartesinden itibaren 102 lira olmuş haberiniz varmı durup durup zam yapıyorlar
offf
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ücretler pazartesinden itibaren 102 lira olmuş haberiniz varmı durup durup zam yapıyorlar
gerçeken mi???Ücretler pazartesinden itibaren 102 lira olmuş haberiniz varmı durup durup zam yapıyorlar
Doğum ücretinde bi değişiklik var. Mi ?Ücretler pazartesinden itibaren 102 lira olmuş haberiniz varmı durup durup zam yapıyorlar
ben meltem hanımın hastasıydım evet hastaneden ayrılıyormuş nereye gittiğini söylemedi kasıma kadar çalışmayacağını söyledi beni de doğuma 2 hafta kala yüz üstü bıraktı delircem stresten nefret ettim korudan da bu saatten sonra nereye hangi doktora gideyim sizler neler yaptınız günay hanıma yönlendirdi beni meltem hanım bayan doktor bir o kalmış zaten günay hanımın hastası olan doğum yapan var mı lütfen paylaşsın düşüncesini![]()
Allah yardımcın olsun. hiç korkma hiç sıkma. hemen git o kadınla tanış o zaman. inşallah her şey çok iyi oluryeni gelen bayan doğumuna yetişmez dedi meltem hanım benim günüm sayılı günay hanıma randevu aldım mecbur ama hiç tanımıyorum bu saatten sonra nasıl ısıncam da normal doğum yapcam erkek doktora hiç gitmedim o yüzden hüseyin beye gidemedim kasılırım normal doğum yapamam diye
Arkadaslar meltem hanimin özel muayenesinin ücretini bilen var mi? Şartları nedir? Doğum nerede yaptiriliyor vb.
Sincan koru hastanesinde günay gündüze giden veya hakkında bir bilgisi olan var mi?
Ne zamandan beri kendisini tanıyorsunuz.. Doğum yaptınız mi.. Normal doğum yanlısı bir doktor arıyorum özellerde hep sezaryen duyuyorum.. Memnunsaniz bundan sonra günay hanıma devam ederim.. Hakkında pek yorum bulamadım.. Sizin iyi demeniz içimi rahatlattı..Ben gidiyorum memnunum iyi bi doktor