• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Dr.Meltem Aksu
Koru hastanesinden ayrılıyor ve Etimed hastanesine geçiyormuş diye duydum, Etimed hastanesi aylardır Meltem hanım ın peşindeymiş ve sonunda ikna etmişler , Etimed de çalışan bir arkadaşım söyledi . Ne derece doğru bilgisi olan var mı ??

ben meltem hanımın hastasıydım evet hastaneden ayrılıyormuş nereye gittiğini söylemedi kasıma kadar çalışmayacağını söyledi beni de doğuma 2 hafta kala yüz üstü bıraktı delircem stresten nefret ettim korudan da bu saatten sonra nereye hangi doktora gideyim sizler neler yaptınız günay hanıma yönlendirdi beni meltem hanım bayan doktor bir o kalmış zaten günay hanımın hastası olan doğum yapan var mı lütfen paylaşsın düşüncesini :(

ben meltem hanımın hastasıydım evet hastaneden ayrılıyormuş nereye gittiğini söylemedi kasıma kadar çalışmayacağını söyledi beni de doğuma 2 hafta kala yüz üstü bıraktı delircem stresten nefret ettim korudan da bu saatten sonra nereye hangi doktora gideyim sizler neler yaptınız günay hanıma yönlendirdi beni meltem hanım bayan doktor bir o kalmış zaten günay hanımın hastası olan doğum yapan var mı lütfen paylaşsın düşüncesini :KK43:

yeni biri daha başlayacakmış o da kadın. bana mesaj geldi oradan gördüm ama sildim. bir ara sor. yeni bir kadın doktoru geldi mi diye

yeni gelen bayan doğumuna yetişmez dedi meltem hanım benim günüm sayılı günay hanıma randevu aldım mecbur ama hiç tanımıyorum bu saatten sonra nasıl ısıncam da normal doğum yapcam erkek doktora hiç gitmedim o yüzden hüseyin beye gidemedim kasılırım normal doğum yapamam diye

yeni gelen bayan doğumuna yetişmez dedi meltem hanım benim günüm sayılı günay hanıma randevu aldım mecbur ama hiç tanımıyorum bu saatten sonra nasıl ısıncam da normal doğum yapcam erkek doktora hiç gitmedim o yüzden hüseyin beye gidemedim kasılırım normal doğum yapamam diye
Allah yardımcın olsun. hiç korkma hiç sıkma. hemen git o kadınla tanış o zaman. inşallah her şey çok iyi olur

Dr.Meltem hanım benim de doktorum , bizzat kendisi ile konuştum ve kendisi herhangi bir hastaneye geçmiyor, özel muayenehanesine geçiyormuş, Tepe Prime da Doç.Dr.Cihangir çakıcı ile birlikte devam edeceğini söyledi, anlaşmalı hastanelerde de doğumlarını yaptırcakmış. Ben kendisi ile devam edicem , doğumumu da uygun olan bir hastanede yapıcaz birlikte . Meltem hanımın muayenehaneye gecmesi acıkcası beni sevindirdi çünkü artık yeri belli , özel hastanelerden doktorlar sürekli yer değiştiriyorlar öyle olunca bizim acımızdan sıkıntı oluyor. ben Meltem hanım nereye giderse onun arkasından her yere giderim , güvendiğim ve doğumumda kesinlikle yanımda olmasını istediğim bilgisinden ve tabi ki ilgisinden de çok memnun olduğum b ir hoca, en azından artık kendi iş yeri var ve yeri değişmez :))

Özel muayenehanenin de özel ücreti olur çok kötü oldu bizim için bende bekliyorum ki etimede geçecek...şansızlık mı desem hayırlısı mı desem hayalkırıklığı mı desem bilemedim çok üzgünüm haksızlık bu ama

Arkadaslar meltem hanimin özel muayenesinin ücretini bilen var mi? Şartları nedir? Doğum nerede yaptiriliyor vb.

Ben mayıs 2015 te Sincan koru hastanesinde normal doğum yaptım gece 12.20 civarında girişim yapıldı doğumum sabah oldu doğumumu nöbetçi doktor yaptırdı girişim yapılır yapılmaz meltem hanıma haber verdiler daha sonra bir çok kez aradılar fakat doğumdan sonra geldi yetişemedim dedi hastaneden çok memnun kaldım yanımda annem kız kardeşim ve eşim vardı taki doğum haneye girene kadar bu bana çok güç vermişti

Ben gidiyorum memnunum iyi bi doktor
Ne zamandan beri kendisini tanıyorsunuz.. Doğum yaptınız mi.. Normal doğum yanlısı bir doktor arıyorum özellerde hep sezaryen duyuyorum.. Memnunsaniz bundan sonra günay hanıma devam ederim.. Hakkında pek yorum bulamadım.. Sizin iyi demeniz içimi rahatlattı..

Bende gunay hanim ile gebeligin son ayinda tanistim.cok insancil cok güler yüzlü bi doktor.sezaryan ile doğum yaptim.cok menmun kaldim

Back