Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Çok sağolun ya etimed ve koru hastanesi arasında celiskideyim hala . Koru da rutin testlere ek ücret alıyorlar mi birde doğum ücreti ne kadar acaba

Bence etimed i aklınızın ucundan geçirmeyin doğum yaptım orda odacı sından hemşire sine kadar hiçbirinden memnun kalmadım doktoru hiç anlatmayım Doğum sonu çocuk muayenesi de bi faciaydı paranız varsa koruya gidin yoksa en güvenli el devlet en azından uzman kişilerle muhatap olursun

Gerçekten mo ? Doktorunuz kimdi etimedde ve koru da kime gittiniz acaba

Gerçekten mo ? Doktorunuz kimdi etimedde ve koru da kime gittiniz acaba

Koruda meltem hanım dı o gidince bıraktım etimed de emine gül savcı ya gittim ama etimedin doktorları mesai saati içinde doğurursan doktorun doğurmazsan şansına nöbetçi kim varsa o doğurtur benim şansıma da dışardan biri denk geldi ismini bile bilmiyorum o kadar suratsız kendini beğenmiş gereksiz biriydi hemşireler suratsız soru soruyorsun kızarak cevaplıyorlar refakatçi için ayrıca ücret ödüyosun bi çarşaf bile vermiyorlar çocuk doktoru elinde telefon sosyal medyada sorduğun sorulara tavırla cevap veriyo yalan yanlış bilgiler veriyo sayesinde olmayan bişey için doktor doktor gezdik doğum sonrası yapman gerekenler muayene falan bilgilendirme yok kendin arayıp öğreniyosun kısacası elle tutulacak memnun kalınacak hiçbirşey görmedim gitmek isteyenler ona göre düşünsün

Ya bende dün etimed banu hanıma gittim ama bana da biraz garip geldi xok hızlı konuşuyor hemen çıkıp gitmem gerekiyormus hissine kapiliyorum pek isinamadim cuma kontrole gideceğim ozaman net kararımi vereceğim

Ya bende dün etimed banu hanıma gittim ama bana da biraz garip geldi xok hızlı konuşuyor hemen çıkıp gitmem gerekiyormus hissine kapiliyorum pek isinamadim cuma kontrole gideceğim ozaman net kararımi vereceğim
Cnm bence sen imkanın varsa yol yakınken koruya git devlet düşünürsende zübeyde hanıma iyi diyolar benim gebeliğim sıkıntılı yazmıştım sanırım 1haftadır her gün hastaneye gidiyorum tüm personel o kadar ilgili ve alakalı ki koruda kendini güvende hissediyosun hijyen açısındanda çok temiz hamileliğimin başından beri gidiyorum bi gün olsun sorun yaşamadım doktorlar çok titiz hassas davranıyo bilgilendirme konusunda olsun seni rahatlatma konusunda olsun mükemmeller

Sağol canım ya sen günay hanima mi gidiyordun peki .

Sağol canım ya sen günay hanima mi gidiyordun peki .
Evet cnm günay hanıma gidiyorum koruda doğum ücreti normal doğum sezeryan genel anestezi sezeryan spinal anestezi 2000 lira sezeryan epiduralde 200 ya da 300 fazlaydı anlaşmalı kurum olursa 1600 lere kadar düşüyo doğum etimedde yanlış hatırlamıyosam geçen yıl 1100 civarı falandı

Gayet iyiymiş ya çok teşekkür ederim koruya devam edeceğim galiba

kizlar huseyin beye gittik bugun cok sicak kanli normal dogumu deniycez. sonrasinda burda yasadiklarimi anlatirim

Merhaba kızlar bende bugün günay hanıma gittim cok pozitif bi bayan ilk defa ultrasonda gördüm bebişimi tahlillerim falan yapıldı akşamda aradı günay hanım sonuçlar hakkında bilgi verdi yaknız biraz tuzlu hastane

Bende lokman hekim ya da koruyu düşünüyorum günay hanımı bende duymuştum muayene ücretleri gerçekten biraz tuzlu doğum ücreti ne kadar acaba bilginiz var mı :)

Kızlar merhaba benim doktorun özel koduyla anlaşması var ama balgattaki koru buranın personeli hastane nasıl bilen var mi bir de normalde hastanenin ücreti ne kadar doktorla birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…