Sormadım ama 2000 galiba canım muayene 100 tahlile 220 verdim ayrıntılı ultrasona da 300 dedi gün verde de gitmem galiba:/Bende lokman hekim ya da koruyu düşünüyorum günay hanımı bende duymuştum muayene ücretleri gerçekten biraz tuzlu doğum ücreti ne kadar acaba bilginiz var mı :)
Balgattaki koru çok iyi canm bi arkadaşım çalışıo otda yeni doğan yoğun bakım üniteside cok iyi başarılı özellikle de ümit bay ya da aşkın beyi önermişti banaKızlar merhaba benim doktorun özel koduyla anlaşması var ama balgattaki koru buranın personeli hastane nasıl bilen var mi bir de normalde hastanenin ücreti ne kadar doktorla birlikte
Anladım canım benim doktor dışardan geliyor zaten ben personeli hastaneyi merak etmiştim çok sağol hayırlısı bakalımBalgattaki koru çok iyi canm bi arkadaşım çalışıo otda yeni doğan yoğun bakım üniteside cok iyi başarılı özellikle de ümit bay ya da aşkın beyi önermişti bana
yenidogan yogun bakimi nasildu acabaBen mayıs 2015 te Sincan koru hastanesinde normal doğum yaptım gece 12.20 civarında girişim yapıldı doğumum sabah oldu doğumumu nöbetçi doktor yaptırdı girişim yapılır yapılmaz meltem hanıma haber verdiler daha sonra bir çok kez aradılar fakat doğumdan sonra geldi yetişemedim dedi hastaneden çok memnun kaldım yanımda annem kız kardeşim ve eşim vardı taki doğum haneye girene kadar bu bana çok güç vermişti
Vanim benim de yarin huseyin beyle randovum var sali gunu suni sanci verelim dedi bende acilma sanci su gelmesi yok bu sekildeyken suni sanci ise yarar mi bilemiyorum. Sezeryan isteyebilirim yarin. Ben senden anestezi dokyoru ve yogun bakim unitesi hakkindaki fikirlerini anlatmani rica ediyorumKızlar bende sürekli doktor arayışında geçirdim gebeliği mi. Taki koru hastanesinde hüseyin pehlivan lâ karşılaşıncaya kadar. Çarşamba günü akşam 7 civarı suyum geldi tabi bende bi heyecan hep okurdum ama insan kendisi yasayinca çok daha farklı oluyomus hemen annem erkek kardeşim ve eşimle hazır olan çantamizi alıp hastanenin yolunu tuttuk tabi önce aramistim hüseyin bey ı ama kendisi normal dogumdaymis :) herneyse gelmeni söylediler. Hastene ye vardığımizda doktor bey çıkmışti doğumdan ve hemen beni muayene etti ama daha 1 cm bile değildi açıklık sadece nisan ve suyum gelmişti. Sabaha kadar ancak açılacağını söyleyip nöbetçi doktora emanet edip gitti gece boyunca sancı cektim nst ye bağlandım sürekli kontrol altındaydı ama acilmam sabah 8 de ancak 3 4 Cm di. Hüseyin bey geldi. Ben Epidural istememe rağmen dayanamıyordum o sancılara. Ama bana bıraktı suni sancı vercegini ve istersem Epidural yapmamin dayanmaya yardimci olcagini söyledi bende Epidural istedim ve anestezi uzmanı saat 11 civarı gelip büyük bir titizlikle uğraşıp iğneyi yaptılar ve acılarım artık bi nebze olsun hafiflemisti. Uyusuklugum geçince önce lagman yapildi sonra da yürüyüşe başladım eşimle koridorda her köşeye gittiğimde arrik dayanilmazdi sancılar ama ıkinma hissi de gelmişti eşim hemen hemsire ye söyledi. Ben yatağa oturduğum da oglumun basının indiğini hissettim beni hemen doğum haneye aldı hemsire baktı hemen hüseyin bey é haber verdi o gelene kadar nasıl ıkinmam gerektiğini anlattı. Ama bian doguramicam zannettimama Allah bin kere razı olsun hüseyin bey geldi ve konuşmasıyla merhametiyle 4. Ikinmamda oğlumu gördüm Elhamdülillah. Ebeler bebegimle ilgilenirken o da benimle ilgilendi dikiş imi attı. Çok dua ettim orda doktoruma çok doğru karar vermiştim. Doğum saatimiz 14.25 tı bu arada. Yürüyerek odama geçtim sonra da. Çok ayrıntılı yazdım daha yazamadigim çok şey var ama ben hastaneden de doktorumdan da cok memnun kaldım. Umarım biraz olsun Size yardimci olabilmisimdjr. Allah Yardımcıniz olsun arkadaşlarım inşallah çok çok kolay sağlıklı doğumlar yaparsiniz
Canim bir de acilmayi kac dakikada bir kontrol ediyor kim kontrol ediyor cok aciyor mu ondan korkuyorum benKızlar bende sürekli doktor arayışında geçirdim gebeliği mi. Taki koru hastanesinde hüseyin pehlivan lâ karşılaşıncaya kadar. Çarşamba günü akşam 7 civarı suyum geldi tabi bende bi heyecan hep okurdum ama insan kendisi yasayinca çok daha farklı oluyomus hemen annem erkek kardeşim ve eşimle hazır olan çantamizi alıp hastanenin yolunu tuttuk tabi önce aramistim hüseyin bey ı ama kendisi normal dogumdaymis :) herneyse gelmeni söylediler. Hastene ye vardığımizda doktor bey çıkmışti doğumdan ve hemen beni muayene etti ama daha 1 cm bile değildi açıklık sadece nisan ve suyum gelmişti. Sabaha kadar ancak açılacağını söyleyip nöbetçi doktora emanet edip gitti gece boyunca sancı cektim nst ye bağlandım sürekli kontrol altındaydı ama acilmam sabah 8 de ancak 3 4 Cm di. Hüseyin bey geldi. Ben Epidural istememe rağmen dayanamıyordum o sancılara. Ama bana bıraktı suni sancı vercegini ve istersem Epidural yapmamin dayanmaya yardimci olcagini söyledi bende Epidural istedim ve anestezi uzmanı saat 11 civarı gelip büyük bir titizlikle uğraşıp iğneyi yaptılar ve acılarım artık bi nebze olsun hafiflemisti. Uyusuklugum geçince önce lagman yapildi sonra da yürüyüşe başladım eşimle koridorda her köşeye gittiğimde arrik dayanilmazdi sancılar ama ıkinma hissi de gelmişti eşim hemen hemsire ye söyledi. Ben yatağa oturduğum da oglumun basının indiğini hissettim beni hemen doğum haneye aldı hemsire baktı hemen hüseyin bey é haber verdi o gelene kadar nasıl ıkinmam gerektiğini anlattı. Ama bian doguramicam zannettimama Allah bin kere razı olsun hüseyin bey geldi ve konuşmasıyla merhametiyle 4. Ikinmamda oğlumu gördüm Elhamdülillah. Ebeler bebegimle ilgilenirken o da benimle ilgilendi dikiş imi attı. Çok dua ettim orda doktoruma çok doğru karar vermiştim. Doğum saatimiz 14.25 tı bu arada. Yürüyerek odama geçtim sonra da. Çok ayrıntılı yazdım daha yazamadigim çok şey var ama ben hastaneden de doktorumdan da cok memnun kaldım. Umarım biraz olsun Size yardimci olabilmisimdjr. Allah Yardımcıniz olsun arkadaşlarım inşallah çok çok kolay sağlıklı doğumlar yaparsiniz
Canım ancak cevap verebiliyorum. Doğumu perşembe günü yaptım ben oğlumu doğurduğum an çocuk doktoru da dogumhanedeydi zaten hemen kontrolü yapıldı sağlıklı olduğunu bana iletip gitti kendisi ve aksam nöbetçi çocuk doktoru gelip oğlumu kontrol ettı kan şekerini ölçtüler 2 veya 3 kez tam hatırlayamadım. Akşam 2 tane aşı yaptı hemsire ogluma k vitamin ve hepatit. Sabah ta çocuk doktorumun geldi tekrardan kontrol hersey yolundaydı çok şükür. Taburcu olmadan önce de topuk kanı aldılar ve 5 gün sonraya randevu verdiler çocuk doktorundan hüseyin bey é de muayene olucam inşallah salı günü dikişlerim için. Çok ayrıntılı oldu sanırımsedamm35 Ne guzel ayrintili anlatmissiniz ve yavrunuza kavusmussunuz saglikla bûyutun insAllah..Bende hüseyin beyin kontrolundeyim kendisinden cok memnunum..bnm ikiz gebelik o yüzden yenidogan bölumu ve dogum sonrasi cocuk dru ilgilendi mi bebeginizle anlatir misiniz??Bide bebegin bakimi ne gerekiyosa dogum paketinin icinde mi ücreti..
Hüseyin bey gerçekten işini biliyor bana da suni sancı dediğinde ödüm patladı ama 2 saatte 3 cm den 10 cm açılma suni sancı sayesinde oldu Son 45 dakika zordu dayanması ama dayanıyosun. Epidural in zamanıni çok iyi tayin etti doktor bey çünkü tam uyusuklugum geçti ben yürümeye başladım 45 dak sonra doğum oldu sanırım. Anestezi uzmanı nin ismini bilmiyorum ama bilgili yaşlı bi doktor du sırtımı kalemle çizerek en ince ayrıntısına kadar uğraştı yatagimin konumunu bile kendi ayarladi sagolsunVanim benim de yarin huseyin beyle randovum var sali gunu suni sanci verelim dedi bende acilma sanci su gelmesi yok bu sekildeyken suni sanci ise yarar mi bilemiyorum. Sezeryan isteyebilirim yarin. Ben senden anestezi dokyoru ve yogun bakim unitesi hakkindaki fikirlerini anlatmani rica ediyorum
Yok kuzum korkma ben çatı muayenesi bile yaptiramamistim korkudan düşün. Çarşamba gecesi gittiğimde hüseyin bey açılmaya baktı evet biraz korkutucu ama rahat bırakınca acimiyo çok. Nasıl olsa mecburen yapılacak senin iyiliğin icin bu sekilde düşün. Açılmayı nst deki sancı durumuna göre yapiliyo. Benim 5 yada 6 kez Max tam hatırlayamıyorum canım ama korkma bende çok ama çok korkardim geçti bileCanim bir de acilmayi kac dakikada bir kontrol ediyor kim kontrol ediyor cok aciyor mu ondan korkuyorum ben
Cok saolun ayrintili cevaplayip rahatlattiniz..sağlikla büyütün bebisiniziCanım ancak cevap verebiliyorum. Doğumu perşembe günü yaptım ben oğlumu doğurduğum an çocuk doktoru da dogumhanedeydi zaten hemen kontrolü yapıldı sağlıklı olduğunu bana iletip gitti kendisi ve aksam nöbetçi çocuk doktoru gelip oğlumu kontrol ettı kan şekerini ölçtüler 2 veya 3 kez tam hatırlayamadım. Akşam 2 tane aşı yaptı hemsire ogluma k vitamin ve hepatit. Sabah ta çocuk doktorumun geldi tekrardan kontrol hersey yolundaydı çok şükür. Taburcu olmadan önce de topuk kanı aldılar ve 5 gün sonraya randevu verdiler çocuk doktorundan hüseyin bey é de muayene olucam inşallah salı günü dikişlerim için. Çok ayrıntılı oldu sanırım
Vanim benim de yarin huseyin beyle randovum var sali gunu suni sanci verelim dedi bende acilma sanci su gelmesi yok bu sekildeyken suni sanci ise yarar mi bilemiyorum. Sezeryan isteyebilirim yarin. Ben senden anestezi dokyoru ve yogun bakim unitesi hakkindaki fikirlerini anlatmani rica ediyorum
Epidural alinca hissettin mi yinede acilma muayneleriniYok kuzum korkma ben çatı muayenesi bile yaptiramamistim korkudan düşün. Çarşamba gecesi gittiğimde hüseyin bey açılmaya baktı evet biraz korkutucu ama rahat bırakınca acimiyo çok. Nasıl olsa mecburen yapılacak senin iyiliğin icin bu sekilde düşün. Açılmayı nst deki sancı durumuna göre yapiliyo. Benim 5 yada 6 kez Max tam hatırlayamıyorum canım ama korkma bende çok ama çok korkardim geçti bile
Yazarim tabi ki canimCnm sende dogumdn önce sonra yasayacaklarini anlatirmisin??ne guzel son gunlere gelmissiniz saglikla kucagina al ins..ben daha 4.aydayim
İlk başlarda ki muayene biraz rahatsız edici ama açılma arttıkça canın yanmiyor zaten o bakımdan rahat ol.Epidural alinca hissettin mi yinede acilma muaynelerini
Yazarim tabi ki canim
2 pediatri 1 neonatoloji uzmanı var neonatoloji uzmanı serdar bey ve sürekli yenidoğan yoğun bakımda pediatristlerde çok iyi aydın beyi tavsiye ederim 17 gün oldu ben doğum yapalı 35+2de doğum yaptım bebeğim 10 gün kaldı yenidoğan yoğun bakımda serdar beyde yenidoğan hemşireleri de mükemmel anestezicisde süper ilk doğumumda spinal anesteziydi solunum sorunu konuşma bozukluğu ve bulantım olmuştu bunda hiç bişey olmadı çok şükürSlm arkadaslar sincan koru nun yenidogan bölümü ,cocuk doktoru nasil?? Tabi anestezi dr da önemli ... dogum yapanlar yardimci olabilir misin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?