Ankara polatlıda falcı medyum

İyi geceler ben bugn telefonda baktırdım aslında harf değil bildigniz isim verdi yaşadıklarımıda içimde hissettiklerimide tamamen anlattı şokunu gene üstümden atamıyorum

maalesef banada vermedi

Tam adresini bana özelden yazmanız mümkün mü? Bir de nasıl bakıyor fala, bır tanıdık gıtse kendını baktırıken ben de sorsa bakabılır mı acaba diye merak ediyorum. Uzun süreli gelecek dsır seyler söyledi mi, dedikleri şimdiki an doğru muydu?bir de kadının adı neydi?

Telefln numarasını özelden alabilir miyim.
[/QUOTE

Canım yeniyimde özelden yazana msj atabiliorum ama kendim nerden atıcam bilmiorum sen özelden bi msj at bende sana yazayım olurmu

Bende bugün skype den baktırdım. kadın görüntülü konuşma açıyor. ne kadar soru sorduysam cevapladı. İnsan korkuyor tabi. Ama içimden geçen kafamda planladığım ne varsa anlattı bana. Bu akşam 6 da arkadaşımında randevusu var. bakalım o da memnun kalacak mı.

merhaba, cafe yada nerede baktığını hatrılıyomusunuz. mahalle vs. gibi polatlı da duyulmuştur belki küçük yer sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…