evindeTelefondan falan bakmıyor mu? Cafe de mi bakıypr?
evet biliyorlar ücret ödedin miİyi geceler ben bugn telefonda baktırdım aslında harf değil bildigniz isim verdi yaşadıklarımıda içimde hissettiklerimide tamamen anlattı şokunu gene üstümden atamıyorum
Evet ücretini hesaba yatırdımevet biliyorlar ücret ödedin mi
maalesef banada vermediTelefln numarasını özelden alabilir miyim.
maalesef banada vermedi
Telefln numarasını özelden alabilir miyim.
[/QUOTE
Tam adresini bana özelden yazmanız mümkün mü? Bir de nasıl bakıyor fala, bır tanıdık gıtse kendını baktırıken ben de sorsa bakabılır mı acaba diye merak ediyorum. Uzun süreli gelecek dsır seyler söyledi mi, dedikleri şimdiki an doğru muydu?bir de kadının adı neydi?
Canım yeniyimde özelden yazana msj atabiliorum ama kendim nerden atıcam bilmiorum sen özelden bi msj at bende sana yazayım olurmuTam adresini bana özelden yazmanız mümkün mü? Bir de nasıl bakıyor fala, bır tanıdık gıtse kendını baktırıken ben de sorsa bakabılır mı acaba diye merak ediyorum. Uzun süreli gelecek dsır seyler söyledi mi, dedikleri şimdiki an doğru muydu?bir de kadının adı neydi?
Canım vermedim değil yeni oldugma özel kısmı tam cözemedim atana yanıt veriorum bide hesabım hep acık değil malum özelden ilk msj siz atın yanıtlayayım bendemaalesef banada vermedi
Sana yazmadım mesajı tosta yazdım, Mersin’de gittiği kişiyi merak ediyorumCanım yeniyimde özelden yazana msj atabiliorum ama kendim nerden atıcam bilmiorum sen özelden bi msj at bende sana yazayım olurmu☺
Sana yazmadım mesajı tosta yazdım, Mersin’de gittiği kişiyi merak ediyorum
Kime baktırdın acaba? Yeri nerede ya da nasıl ulaşabiliriz?İyi geceler ben bugn telefonda baktırdım aslında harf değil bildigniz isim verdi yaşadıklarımıda içimde hissettiklerimide tamamen anlattı şokunu gene üstümden atamıyorum
Valla ben bulsam böyle hoca giderim. Korkan varsa eşlik edebilirimBende polatlıda yaşıyorum hiç bilmiyorum öyle temellide var diyolar ama korkarım öyle şeylerden
kime baktırdınız. iletişim bilgileri var mı varsa özelden yazarsanız sevınırımAnkarayi bilmem ama ben mersinde baktirdim ağzım açık kaldı inanmazdım böyle şeylere sanki kadın benle yaşamış
Vallahi tlf numarasını vermedi kimseye vermiyorum demişti beni bulan böyle bulur dedikime baktırdınız. iletişim bilgileri var mı varsa özelden yazarsanız sevınırım
merhaba, cafe yada nerede baktığını hatrılıyomusunuz. mahalle vs. gibi polatlı da duyulmuştur belki küçük yer sonuçtaMerhaba arkadaşlar ankarada polatlıda yaşıyorum yıllar önce burda bir adama fal baktırmıştım aklımda kalan şey bir kitap cıkardığı ve kahve falına bakıyorum dediği halde insanın suratına bakarak gecmişide geleceğide ( gelecegin cıkma ihtimalini hiç vermemiştim ama cıktıkca aklıma geldi hep ) sölemesiydi hayatımda olan insanın tüm özeliklerini ailesini bir bir anlatmıştı o dönem şimdi ne teline ulaşabiliyorum nede kendisini bulabiliyorum tanıyan var mı acaba yada polatlıda iyi bir falcı medyum bilen varmıdır ? Yardımınıza ihtiyacım var