Mersin'deki kadın nerededir, gidelim .Eğer bazı şeyleri bilmek istiyorsan derin bir hocaya gidip kitap açtırabilirsin onlarda cokbiyi biliyor
Merhaba arkadaşlar ankarada polatlıda yaşıyorum yıllar önce burda bir adama fal baktırmıştım aklımda kalan şey bir kitap cıkardığı ve kahve falına bakıyorum dediği halde insanın suratına bakarak gecmişide geleceğide ( gelecegin cıkma ihtimalini hiç vermemiştim ama cıktıkca aklıma geldi hep ) sölemesiydi hayatımda olan insanın tüm özeliklerini ailesini bir bir anlatmıştı o dönem şimdi ne teline ulaşabiliyorum nede kendisini bulabiliyorum tanıyan var mı acaba yada polatlıda iyi bir falcı medyum bilen varmıdır ? Yardımınıza ihtiyacım var
Arkadaşlarım cagırmıştı zaten ama hiçkimse şuanda ismini dahi hatırlamıoSizden başka baktıran yok muydu onu anımsayan, vardır tanıyan birileri kesin
Aslında bende korkuorum o yüzdende tutmamıştım adamın kitabını filan ama bazen mecbur kalabilio insan ayrıca polatlıda yaşayan biriyle karşılaşmak cok güzel memnun oldumBende polatlıda yaşıyorum hiç bilmiyorum öyle temellide var diyolar ama korkarım öyle şeylerden
Bende memnun oldumAslında bende korkuorum o yüzdende tutmamıştım adamın kitabını filan ama bazen mecbur kalabilio insan ayrıca polatlıda yaşayan biriyle karşılaşmak cok güzel memnun oldum
limonlu da tirtar ışıklardan dönüyorsun yazliktaBahsedilenler kimler?
Mersin'deki kadın nerededir, gidelim .
Telefondan falan bakmıyor mu? Cafe de mi bakıypr?limonlu da tirtar ışıklardan dönüyorsun yazlikta
Telefondan falan bakmıyor mu? Cafe