Merhaba arkadaşlar,
Bu konuda özellikle Yenimahalle civarı olmak üzere özel hastane paylaşımları yapalım dedik.
İlk mesaj sürekli olarak güncellenecektir.
Ancak mesaj sayısı belli bir sayının altındaysa o bilgileri dahil etmeyeceğim (kimse kusura bakmasın ama reklam için üyelik çok fazla)
Önceliğim de bayan doktor olduğu için diğer hocalarımızın fiyatlarını almadım
sabah sabah 4 yeri aradım (20.02.2016)
@morordek cim de 2 yeri aradı (22.02.2016)
[tr][tr][tr][tr][tr][tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]
HASTANELER DOKTORLARI VE ÜCRETLERİ DOGUM FIYATI ILETISIM VE TELEFON medical park aylin hanım 192
özge hanım 85
pınar hanım 85
saime hanım 85
doğum paketi= 4500 (son 3 aydır kaldırmışlar 25 şubat 2016)
doğum 3780 sezeryan normal fark etmiyor epidural farkı 500BATIKENT ( 0312 666 80 00 / 8837 YA DA 8878) sincan lokman hekim muayene = 50
1750 normal, 2000 sezeryan SİNCAN( 444 99 11) Bilgi hastanesi nida hanım =50 1300 (normal ya da sezeryan farkı yok BATIKENT ( 0312 278 37 37) Etimed hastanesi muayene ücreti = 79 normal sezeryan fark yok 1730 ELVANKENT ETİMESGUT (0312 293 06 06) Balgat Koru Muayene ücreti = 212 TL Normal veya sezaryen (epiduralsiz)=4500 TL
Normal veya sezaryen (epiduralli)=5250 TL
Doğum paketi = 6350 TL444 66 62 akropol hastanesi Muayene ücreti = 90 TL
Doğum = 2500 TL? Sincan Koru Muayene ücreti = 107 TL Doğum =2000 TL anlaşmalı kurumlar ile 1600
Doğum paketi = ? TL444 66 62 Memorial Uzman dr = 220 TL
Doç dr = 270 TL
Prof dr = 300 TLNormal & epiduralli = 5600 TL
Sezaryen & epiduralli = 6350 TL(0312) 253 66 66 TOBB ETÜ doçent= 380 diğer = 305 normal= 6000 sezeryan =6600 SÖGÜTÖZÜ (0312 292 99 00)
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]
okadar haklisinki bende tip fakultesi hastanesinde bi profa gidiyorum ucret 122tl. tabiki tahlile falan ucret alinmiyor. dojtorumdan memnunum sadece cok kalabalik oluyor ve icerde fazla kalamiyorsun herzaman bana detayli bilgi vermiyoe ama eminim herseye bakiyor bebek sagligi konudunda hassas. buna ragmen bende insanlarin ozel hastaneye duskunlugunden etkilenip baska bir doktor daha denemek istiyordum bu basligi gorunce girdim ama bu rakamlar ne kadar ucuk. ve buna ragmen hala arkadaslar yogunluktan ve hocanin gecistirdiginden bahsetmis. ee ne anladim ben bu isten. önemli olan doktorun iyi olmasi nerde olursa olsun. ve devlette cok suratsiz doktorlarda var tipki ozelde gebeyi para makinasi olarak goren hastane ve doktorlar oldugu gibi.bi arkadas tobb da bi doktorda yapti 10000tl odemisler bu nedir yani. valla sastim kaldim ben nereyi denesem diye. birde ben ikiz bekliyorum oyuzden benim icin en onemli sey yeni dogan unitesi cok iyi olan bir hastane.
Epidural yapiyorlar mi ? Bebek yogun bakimi var mi canim ?Ben de bilgi olması açısından yazayım. Özel Keçiören Hastanesi normal doğum 1300, sezeryan 1800 tl. İki gece kalış ve refakatçi ücretsiz. Muayene 27 tl.
Bende Ankarada yeniyim ve ona git buna git derken hem dunyanin parasini harcadim hem de herkes farkli bisey diyor ne yapacagimi bilemedim kalakaldim ortadabu dolanmalarda anladigim en onemli sey acil yogun bakim unitesi bebisler icin ve gelisebilecek herhangi bir duruma mudahale edebilecek deneyimli bir ekip
Gercekten bu sekilde bir hastane veya donanimli tavsiye edebileceginiz dr varsa gitmekte oldugunuz memnun kaldiginiz cok ihtiyacim var aklim rahat etmiyor cunkuartik bir yere karar vermeliyim sanirim
Epidurali bilmiyorum sanırım yapıyorlar . Bebek yoğun bakım varEpidural yapiyorlar mi ? Bebek yogun bakimi var mi canim ?
İlk doğumum Sincan Koruda olmuştu memnun kalmıştım. Doktorum Seda Hanım şimdi MedicanadaBende Ankarada yeniyim ve ona git buna git derken hem dunyanin parasini harcadim hem de herkes farkli bisey diyor ne yapacagimi bilemedim kalakaldim ortadabu dolanmalarda anladigim en onemli sey acil yogun bakim unitesi bebisler icin ve gelisebilecek herhangi bir duruma mudahale edebilecek deneyimli bir ekip
Gercekten bu sekilde bir hastane veya donanimli tavsiye edebileceginiz dr varsa gitmekte oldugunuz memnun kaldiginiz cok ihtiyacim var aklim rahat etmiyor cunkuartik bir yere karar vermeliyim sanirim
Orayi da bi arastirayim o zaman. Teşekkürler. Bebek yogun bakim varsa epidural vardir diye düşünüyorum.Epidurali bilmiyorum sanırım yapıyorlar . Bebek yoğun bakım var
Epidurali sordum yapıyorlarmış ama ücret +250 tl oluyormuş. Sezeryan 2050 oluyor yaniOrayi da bi arastirayim o zaman. Teşekkürler. Bebek yogun bakim varsa epidural vardir diye düşünüyorum.
Akrapol de Bülent bey randevu aldınızkızlar bende akropolden randevu aldm bakalım.. işyerinden arkadaşımın eşi orda doğum yapmış memnunmuş 36 haftadan önce doğarsa başka hastaneye naklediliyormuş
muayene 90 tl doğum 2500 müş
5 ay önce Bülent hoca randevu almak istedim temmuz verebiliriz demişlerdi Zeynep hanım genç bilgili diye duymuştum önermişlerdiyok zeynep atgüden doktorum muayeneye gittiğimde memnun kaldım işyerindeki arkadaş da nurten hanımda doğum yapmış