Haklisin:)ama denemekten ve yanilmaktan sonra da pisman olmaktan korkuyorum...
Uffff bu isler cok zor.. Bende denemeye baslayinca size yorumlarimi yazarim.. Kizlar siz de luyfen paylasin yorumlarinizi bekliyorum....
Canım maalesef denemek zorundayız. Cogu kisinin cok iyi dedigi doktora senin kanın ısınmayabilir, elektrik alamayabilirsin vs. O yuzden hamileligin cok ilerlemeden aklında belirledigin isimlere başlamakta fayda var. Belki de ilk gittigin doktoru cok sever ve degistirmezsin, bunu da denemeden bilemeyizHaklisin:)ama denemekten ve yanilmaktan sonra da pisman olmaktan korkuyorum...
Uffff bu isler cok zor.. Bende denemeye baslayinca size yorumlarimi yazarim.. Kizlar siz de luyfen paylasin yorumlarinizi bekliyorum....
Güzel bir tespit olmus.22.02.2016 192 TL
25.02.2016 200 TL
5 GÜNDE 8 TL ARTARSA
40 HAFTADA KAÇ TL ARTAR
ALIN SİZE MEDİCAL PARK PROBLEMİ
Güzel bir tespit olmus.
Bir de tablodan gördügüm kadarıyla Aylin Hanım ile diger uzman doktorların muayene ücretleri arasında daglar kadar fark var. Bu Aylin Hanım doc. falan da degil bildigim kadarıyla. İlginc bi fiyatlandırma politikası cidden :)
Cok sacmaymıs ama ya :) Ben orda kadın dogumcu olsam isyan ederdim bu ne yaa diyecanım ben Aylin hanıma KESİNLİKLE gitmem hatta doğum ücretini öğrendikten sonra medical parktan da soğudum ama ara ara arayıp Aylin hanımın muayene ücretini öğrenip güncelleyeceğim
Aylin hanım bir anda popüler oldu, her ona yığılınca fiyatları da şişirdiler de şişirdiler
Canım maalesef denemek zorundayız. Cogu kisinin cok iyi dedigi doktora senin kanın ısınmayabilir, elektrik alamayabilirsin vs. O yuzden hamileligin cok ilerlemeden aklında belirledigin isimlere başlamakta fayda var. Belki de ilk gittigin doktoru cok sever ve degistirmezsin, bunu da denemeden bilemeyiz
Ben mayıs gibi düsünüyorum hamilelik, ama tüm tecrübelerimi ileride hamile kalmayı düsünenler icin paylasacagım :) Tabi hamile kalabilirsem :))
Ya canım benim doçent olsa kaç yazar doğadan gelen bir olay doğum yapmak hayvanlar bile yapıyor aslında özelle devlet arasında hicbir fark yok ama ben sadece insan gibi muamele görmek istediğim son ana kadar yakınlarım eşim yanımda olsun istediğim ve bir sıkıntım olunca karşımda ki insan ilgilensin istediğim için özeli tercih ediyorum bunlar gerçekten abarttı eğer özel böyle olursa fiyatı ucuz olan özeller de töhmet altında kalıyor bir eksiklik mı var acaba diye bazen de insanların para harcama zevkleri fiyatları bu hale getiriyor maalesefGüzel bir tespit olmus.
Bir de tablodan gördügüm kadarıyla Aylin Hanım ile diger uzman doktorların muayene ücretleri arasında daglar kadar fark var. Bu Aylin Hanım doc. falan da degil bildigim kadarıyla. İlginc bi fiyatlandırma politikası cidden :)
Evet, özellerin bu kadar pahalı olmasına tabi ki ben de karşıyım. Ancak senin de dedigin gibi "insan gibi muamele görmek", "bir sıkıntım olunca karşımdaki insan ilgilensin istediğim için" özel tercih etmek zorundaymısım gibi hissediyorum. Malesef ki devletteki doktorlar işlerini zorla yapıyorlarmıs gibi bir hava icerisindeler. Tabi ki hepsine degil lafım, mutlaka devlette calısıp işini layıgıyla yerine getiren doktorlar da vardır ama bana denk gelmedi. Gittigim ve gözlemledigim doktorlar genelde ilgisiz ve başından savar gibiydi. Neyse.. Söylenecek cok söz var da söylenince sorunlar çözülmüyor maalesefYa canım benim doçent olsa kaç yazar doğadan gelen bir olay doğum yapmak hayvanlar bile yapıyor aslında özelle devlet arasında hicbir fark yok ama ben sadece insan gibi muamele görmek istediğim son ana kadar yakınlarım eşim yanımda olsun istediğim ve bir sıkıntım olunca karşımda ki insan ilgilensin istediğim için özeli tercih ediyorum bunlar gerçekten abarttı eğer özel böyle olursa fiyatı ucuz olan özeller de töhmet altında kalıyor bir eksiklik mı var acaba diye bazen de insanların para harcama zevkleri fiyatları bu hale getiriyor maalesef
Canım bende deaynı fikirdeyim seninle daha önce iki devlet ve bir özel tecrübem var şu an sincan lokman hekim e gidiyorum evimiz batıkent te ilk iki doğumum zekai tahir burak ti iğrençti hayatımın en önemli hatasıydı bu gözlemler sonrası kimseye tavsiye etmemEvet, özellerin bu kadar pahalı olmasına tabi ki ben de karşıyım. Ancak senin de dedigin gibi "insan gibi muamele görmek", "bir sıkıntım olunca karşımdaki insan ilgilensin istediğim için" özel tercih etmek zorundaymısım gibi hissediyorum. Malesef ki devletteki doktorlar işlerini zorla yapıyorlarmıs gibi bir hava icerisindeler. Tabi ki hepsine degil lafım, mutlaka devlette calısıp işini layıgıyla yerine getiren doktorlar da vardır ama bana denk gelmedi. Gittigim ve gözlemledigim doktorlar genelde ilgisiz ve başından savar gibiydi. Neyse.. Söylenecek cok söz var da söylenince sorunlar çözülmüyor maalesef
Sen hangi hastane/doktora gidiyorsun?
aynen canım ben de deneyim ilk işim buraya yazmak olacak
medical park bir doktoru denemiştim regl 2. günü gidip hem hormon, yumurtalık, kan tahlili falan yaptırmıştım iyiydi ama adını hatırlayamıyorum sonuç belgesini de bi bulabilsem ama tabii gebelik olmadığı için pek yorum yapamıyorum :)
Canım maalesef denemek zorundayız. Cogu kisinin cok iyi dedigi doktora senin kanın ısınmayabilir, elektrik alamayabilirsin vs. O yuzden hamileligin cok ilerlemeden aklında belirledigin isimlere başlamakta fayda var. Belki de ilk gittigin doktoru cok sever ve degistirmezsin, bunu da denemeden bilemeyiz
Ben mayıs gibi düsünüyorum hamilelik, ama tüm tecrübelerimi ileride hamile kalmayı düsünenler icin paylasacagım :) Tabi hamile kalabilirsem :))
ben balgat koruya gidiyorum ama artık gitmemeye karar verdim
gereksiz pahalı muayene ücreti dışında her ay ekstra şeyler istiyorlar
nts ücretleri de oldukça yüksek ve son ay her hafta girilecek
gittiğim gebelik eğitiminde de ocak ayında koruda 300 doğum olduğunu bunların 200 ünün sezeryan olduğu söylendi
buda beni çok korkuttu açıkçası
Doktorunuz kim acaba?ben de balgat koruya gidiyorum. doğum paketi satın aldım. 20. haftaya geldik şimdiye kadar ekstra hiç bir şey ödemedik. İlerde ne olur bilmiyorum tabi.. nst lerin de sınırsız olduğu söylendi bize. sezeryan konusunda da tüp bebek olmasına rağmen normal doğum olur sezeryan diye odaklama kendini dedi doktorum bana.
Doktorunuz kim acaba?
ben de balgat koruya gidiyorum. doğum paketi satın aldım. 20. haftaya geldik şimdiye kadar ekstra hiç bir şey ödemedik. İlerde ne olur bilmiyorum tabi.. nst lerin de sınırsız olduğu söylendi bize. sezeryan konusunda da tüp bebek olmasına rağmen normal doğum olur sezeryan diye odaklama kendini dedi doktorum bana.