ANKARA ÖZEL HASTANELER 2016

arkadaslar bn de uzun zamandan beri arastrmadayim ,bu sayfaya rastladim acan arkadasa cok tesekkur ediyorum cunku aradigim tum bilgileriburda buldum diyebilirim..ben etl

Ben doğum fiyatını henüz konuşmadım ama bende günnur hanıma gidiyorum haftaya filan ikinci kez gideceğim. İlkinde memnun kaldım.

arkadaslar merhabalar ben 16 haftalık hamileyim ilk olarak ortadoğu hastanesi sultan pınar dündara gittim ve çok memnun kaldım çok ilgili ve güleryüzlü.sonrasında bi devlet hastanesi maceram oldu mecburi yenimahalle devlette 3 gün yattım hemşireler odalar falan çok iyi göründü buraya devam ediyim diye düşünüyodum. sonra randevu aldım ve sonuç korkunç..hatice karabaya gittim sıfır ilgi.ultrasona yattığınızla kalktığınız bir oluyo.şikayetin var mı bile demedi yaa günlerdir başım ağrıyodu söyleyemedim.ertesi gün özgül özgan çelikele gittim sonuç için o da azarladı bi güzel sağolsun bidaha asla kapısından geçmem Allah muhtaç etmesin. şu anda kendi doktoruma devam ediyorum. doğumu da ortadoğu da yapmayı düşünüyorum Allah izin verirse yenidoğan yoğun bakımı da var.

Biraz aceleci geliyor bana

Her 15 dk bi yeni hasta var onu 20 30 yapsalar dertleri para olmasa biraz keşke

Devlet hastaneleri böyle malesef Allah oralara düşürmesin eksikliginide vermesn ama nefret ediyorum su devlet hastanelerinden.bi cogu doktor ayni.azarlamaktan baska yaptıkları birsey yok

Biraz aceleci geliyor bana

Her 15 dk bi yeni hasta var onu 20 30 yapsalar dertleri para olmasa biraz keşke

Devlet hastaneleri böyle malesef Allah oralara düşürmesin eksikliginide vermesn ama nefret ediyorum su devlet hastanelerinden.bi cogu doktor ayni.azarlamaktan baska yaptıkları birsey yok

aynen kızlar maalesef çok acele oluyor muayene dediğiniz gibi ya zaten bide çok kalabalık. en azından bi güleryüzleri olsa Allah yardımcımız olsun inşaAllah

Benim bir arkadaşım 20 gün önce 19 mayis hastanesinde doğum yaptı. Gece oda yok deyip havalandirmasiz tuvaletsiz bir odada sabaha kadar sancı çekmiş normal doğumda çocuğun koprucuk kemiği kırılmış. Bir haftada düzelir deyip başka bir hastaneye sevketmisler bebeği. Bebek ve anne farklı hastanelerde kalmış gece. Emzirme eğitimi vs olmamış. Ve diger hastane bebeği 4-5 ayda kemiği geçer demiş. Ayrıca hastanede yenidogan muayenesi sadece ilk 10 gün ücretsiz mis. Diğer hastanelerde 1 ay mesela. Ben şahsen o hastaneyi düşünmüyorum artık.

benim evime yakın bir hastane ama devlet hastanesi gibi ben de orayı beğenmedim zaten

ben yeni açılan ortadoğuya gidiyorum ivedik caddesinde yenimahallede. bu dediğiniz dikmendeki dimi? devlet hastanesinden daha betermiş

ben yeni açılan ortadoğuya gidiyorum ivedik caddesinde yenimahallede. bu dediğiniz dikmendeki dimi? devlet hastanesinden daha betermiş
O bahsedilen 19 mayıs hastanesi . Bende özel orta doğuya gidiyorum bende memnunum oradan. Hem bizede yakın. Bence mesafede önemli.

Kızlar iyi Akşamlar
düşük yaptım acı çekiyorum
özel hastanelerde tahliller nasıl yapılıyor güvenilirmi

Bu hastanelerde tüp bebek yapılıyor mu

Kızlaarr bende bu ay tam anlamıyla doktor kontrolüne başladım çünkü 8-9 aydır bebiş istiyoruz ama henüz gelmedi miniğimiz. Başkent hastanesine gittim göğşen önalan a. Muhteşem bi doktor. Eğer doktor araştırmasındaysanız şiddetle tavsiye ederim. Muayene ücreti 122 tl kan tahlilerine para alınmıyo. Henüz doğumla ilgili bişi paylaşamıyorum ama rabbim inşallah doğum paketleri araştırmayı da nasip ederi bizlere

Kaca maloldu? Dondurmak için ne kadar ücret gerekli? Memnun kaldınız mı ordan
8 bin lira tuttu canım herşey ilaçlar transfer dondurma tahliller... dondurma ücreti 1200 lira verdik şükür ilkinde tuttu bizim eğer tutmayıp dondurulmuşlarla tekrar deneyecek olsaydık 1600 lira verecektik tekrar ben memnunum takibimi hala tüp bebek doktoruma devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…