- 20 Mart 2015
- 320
- 144
- 18
- 29
Teşekkürler darısı isteyenlereHayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin☺
Evet benim bi tanecik oğlumKizlarr gunaydin:)
@2KediAnnesi canim benim hosgeldin
G Gizlimelekank canim benim iyi ki varsin
N Nevbahar78 canim oglunmu Allah bagislasin tatli yerim onu
kizlar bizim bu aralar cok yogun calisma var bize moral verecek gezi lazim.eglence lazim
Anladığım kadarıyla prp yapmışlar iyi bişey o geçmiş olsun buaradaBen eğlence niyetine bugün gun boyu hastanede eziyet cektim. Diz eekleminde erime varmış koca bir tüp kan alıp kolumdan bir şeylerle karıştırıp dizime enjekte ettiler yetmedi bi de sinir sıkışması var mi diye iki koluma da elektrik verdiler. Ay bi de tüm bunlari devlet odemiyor diye 600 tl parami aldilar. Iskence görüp ustune para odedim ya
Allah bagislasin.canimEvet benim bi tanecik oğlum
canim cok gecmis olsun.bizim yapabilecegimiz birsey varmiBen eğlence niyetine bugün gun boyu hastanede eziyet cektim. Diz eekleminde erime varmış koca bir tüp kan alıp kolumdan bir şeylerle karıştırıp dizime enjekte ettiler yetmedi bi de sinir sıkışması var mi diye iki koluma da elektrik verdiler. Ay bi de tüm bunlari devlet odemiyor diye 600 tl parami aldilar. Iskence görüp ustune para odedim ya
Çok teşekkür ederim canım iyi dilekleriniz yetercanim cok gecmis olsun.bizim yapabilecegimiz birsey varmi
Ne yaptıklarını tam bilmiyorum oglumla birlikte gitmiştim bir yandan onunla ilgilndigim icin doktorun söylediklerini tam anlamadım yoksa elektrik vermelerini kabul etmezdimAnladığım kadarıyla prp yapmışlar iyi bişey o geçmiş olsun buarada
Elektrik ten anlamamda diğeri prp sizin kanınızdan alarak iyileştirme yapıyorlarNe yaptıklarını tam bilmiyorum oglumla birlikte gitmiştim bir yandan onunla ilgilndigim icin doktorun söylediklerini tam anlamadım yoksa elektrik vermelerini kabul etmezdim
Canim hayirdir gece neden uyumadin.Günaydın uykusuz bir gecenin ardindan
ne oldu canim.gecmis olsun aman dikkat et.Mîgrenim tuttu vay Halim'e
Migren ne zaman atağa geçeceği belli değil iştene oldu canim.gecmis olsun aman dikkat et.
Zaten vardı akapuntur yaptırıyorum aslında biraz geçti ara ara yine atak yapıyo işte hamilelikte zorbas donmedi falan mi yapiyor,ya da kusuyormusun.
nasil basladi.hamileliktemi basladi.
TabikiCanim hayirdir gece neden uyumadin.
yaramazlik mi yapti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?