- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
Foruma ben yakınım nar çiçeği
Valla bi evim orda esertepe son durak sağlık ocağı yakını baus hemen iki günde bir gidiyorum ya sen nerdesin birgün buluşalımkomşumuyuz yoksa
istermiisn bide aynı binadan çıkalım
Aynen buluşuruz biraz hava ısınsın tarih ayarlayalım gelen gelir kahvaltıya gidelimkizlar hayirli cumalar.
birbirinize yakin ciktiniz ne guzel
diger arkadaslarda gelselerde gorusme zamani yeri ayarlayalim.
Altı kişi falan olduk heralde hava ilk ısındığı hafta kahvaltıdayız kızlar kendinizi ayarlayınKızlar ben uzak kaldım biraz evet birgün kahvaltıya gidelimm
Olurmu olur yoksa sendemi sağlık ocanın ordasınkomşumuyuz yoksa
istermiisn bide aynı binadan çıkalım
Tabiki ankaradamısınmerhaba benimde bebişim yolda ama sizden sayılırmıyım :)
Olurmu olur yoksa sendemi sağlık ocanın ordasın
Tamam biz aynı yerde oturuz bu gidişle ilk biz buluşacaz dedin gibi aynı bina bile olabilir :))) ay ne tesadüf yağğğğğğ çok mutlu oldumbirkaç sokak aşagıda
Tamam biz aynı yerde oturuz bu gidişle ilk biz buluşacaz dedin gibi aynı bina bile olabilir :))) ay ne tesadüf yağğğğğğ çok mutlu oldum
Hoşgeldin o zaman aramızamerhaba bende Ankara'dayım 5 aylık bebeğim var. :)
Sen nerden geldin oraya bu arada orası biraz sıkıntılı bir yer herkesle biraz zor anlaşılır orda benimde pek anlaşabileceğim bir yer değil eski kafalı çoktur ordaaynı binadan çıkacagımızı sanmıyorum
çıkarsakta binadakilerle kavgalıyım ben
müsait birgün neden olmasın
özel mesaj atıyım en iyisiSen nerden geldin oraya bu arada orası biraz sıkıntılı bir yer herkesle biraz zor anlaşılır orda benimde pek anlaşabileceğim bir yer değil eski kafalı çoktur orda
hoşbuldukHoşgeldin o zaman aramıza
Sen nerde oturuyosun bakalımhoşbulduk)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?