• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara oturan bebekli hanımlar? Nerelerdesiniz?

Sanirim...bekleyelim bakalim gelecekler mi? Gelirlerse eger bulusuruz bebislerle bu guzel havalarin keyfini cikaririz

kizlar size ve bebislerinize gunaydin.
benide gezilerinize ve gunlerine alirmisiniz.

Kızlar doğum ve sonrası için ankarada kalacam ne zaman neyi sormak isterseniz sorun bir gün ortak nokta bulup buluşalım bence

Hanimlar gunaydin:)
G Gizlimelekank canim iyiligin icin cok tesekkur ederim
nerde dogum yapacaksin.bebis kac aylik
ben evlilik hazirligi yapiyorum.

Kizlar gunaydin.nasilsiniz.
bebisler nasil
hayat bebisle mi guzel kocislemi:)

kizlar gunaydin
G Gizlimelekank canim Allah yardimcin olsun.bizim yapacagimiz birsey varmi elimizden birsey gelirse cekinme soyle
_NarCicegi_ _NarCicegi_ canim benim sende ankaradasin.mutlu oluyorum anakarali hanimlar olunca yanliz olmadigimi goruyorum hosgeldin sana da gunaydin

kizlar gunaydin
G Gizlimelekank canim Allah yardimcin olsun.bizim yapacagimiz birsey varmi elimizden birsey gelirse cekinme soyle
_NarCicegi_ _NarCicegi_ canim benim sende ankaradasin.mutlu oluyorum anakarali hanimlar olunca yanliz olmadigimi goruyorum hosgeldin sana da gunaydin
Ne zaman buluşuyoruz hadi ben başka şehirde gelin olan bir ankaralı olarak hepinizi toplamak istiyorum katılmak isteyenler ok desin birde yer belirleyelim bence ortak yer Kızılay olsun ilk fikri ben yazayım hangi Cafe olacağınıda siz seçin nedersiniz fikre birde haftaya bir gün belirleyelim yada ondan sonraki hafta hadi herkez yazsın

Ne zaman buluşuyoruz hadi ben başka şehirde gelin olan bir ankaralı olarak hepinizi toplamak istiyorum katılmak isteyenler ok desin birde yer belirleyelim bence ortak yer Kızılay olsun ilk fikri ben yazayım hangi Cafe olacağınıda siz seçin nedersiniz fikre birde haftaya bir gün belirleyelim yada ondan sonraki hafta hadi herkez yazsın

merhb bebişi olmayanlarıda kabul ediyormuydunuz ankarada yeni tanışacak olan arkadaşların oldugunu görünce cok sevindim 8aydır burdayız hiç kimseyle tanışamadım böyle gidersede tanışamıcam sanıyorum :)

merhb bebişi olmayanlarıda kabul ediyormuydunuz ankarada yeni tanışacak olan arkadaşların oldugunu görünce cok sevindim 8aydır burdayız hiç kimseyle tanışamadım böyle gidersede tanışamıcam sanıyorum :)
Bende yeni hamileyim biraz sıkıntılı geçiyor yakınız birbirimize tabiki bebekli yada bebeksiz önemli olan birlikte olmak

Canım hoş geldin:)
tabikii güzel ortam olur yeter ki samimi olunsun.
keçiörenin neresindesin yenimi evlisin

Back