Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar size ve bebislerinize gunaydin.
benide gezilerinize ve gunlerine alirmisiniz.
Ben nerden ne alabilirsin hepsini sor bana doğma büyüme buralıyım kimselerin bilmediği yerleri söylerim sanaAllah bagislasin canim alisirim.ankarada dugun hazirliklari yapiyorum ceyiz alacagim yerler.
hepsini arastryorum.
Merhaba ankaranın neresindesin. İlk bebeğin mı, Allah kolay doğum nasip etsinBen nerden ne alabilirsin hepsini sor bana doğma büyüme buralıyım kimselerin bilmediği yerleri söylerim sana
Karar vermedim daha büyük ihtimal güven olabilirHanimlar gunaydin:)
G Gizlimelekank canim iyiligin icin cok tesekkur ederim
nerde dogum yapacaksin.bebis kac aylik
ben evlilik hazirligi yapiyorum.
Ankara etlikteyim evet ilk bebek biraz sıkıntılı geçiyorMerhaba ankaranın neresindesin. İlk bebeğin mı, Allah kolay doğum nasip etsin
bende ankaradayım[/QUOTEneresindesin
Ne zaman buluşuyoruz hadi ben başka şehirde gelin olan bir ankaralı olarak hepinizi toplamak istiyorum katılmak isteyenler ok desin birde yer belirleyelim bence ortak yer Kızılay olsun ilk fikri ben yazayım hangi Cafe olacağınıda siz seçin nedersiniz fikre birde haftaya bir gün belirleyelim yada ondan sonraki hafta hadi herkez yazsınkizlar gunaydin
G Gizlimelekank canim Allah yardimcin olsun.bizim yapacagimiz birsey varmi elimizden birsey gelirse cekinme soyle
_NarCicegi_ canim benim sende ankaradasin.mutlu oluyorum anakarali hanimlar olunca yanliz olmadigimi goruyorum hosgeldin sana da gunaydin
keciorendeyim canim sen nerde oturyorsun
Ne zaman buluşuyoruz hadi ben başka şehirde gelin olan bir ankaralı olarak hepinizi toplamak istiyorum katılmak isteyenler ok desin birde yer belirleyelim bence ortak yer Kızılay olsun ilk fikri ben yazayım hangi Cafe olacağınıda siz seçin nedersiniz fikre birde haftaya bir gün belirleyelim yada ondan sonraki hafta hadi herkez yazsın
Bende yeni hamileyim biraz sıkıntılı geçiyor yakınız birbirimize tabiki bebekli yada bebeksiz önemli olan birlikte olmakmerhb bebişi olmayanlarıda kabul ediyormuydunuz ankarada yeni tanışacak olan arkadaşların oldugunu görünce cok sevindim 8aydır burdayız hiç kimseyle tanışamadım böyle gidersede tanışamıcam sanıyorum :)
Canım hoş geldin:)merhb bebişi olmayanlarıda kabul ediyormuydunuz ankarada yeni tanışacak olan arkadaşların oldugunu görünce cok sevindim 8aydır burdayız hiç kimseyle tanışamadım böyle gidersede tanışamıcam sanıyorum :)
kizlar gunaydin
G Gizlimelekank canim Allah yardimcin olsun.bizim yapacagimiz birsey varmi elimizden birsey gelirse cekinme soyle
_NarCicegi_ canim benim sende ankaradasin.mutlu oluyorum anakarali hanimlar olunca yanliz olmadigimi goruyorum hosgeldin sana da gunaydin
Foruma ben yakınım nar çiçeğihoşbulduk kızlar bende foruma yakın oturuyorum![]()