Ankara oturan bebekli hanımlar? Nerelerdesiniz?

kızlarr günaydın
bizim odunun yüzünde gelemediğim tekrar özür

Sorun değil Cnm akşamdan hazırlıklar kekimdi böreğimdi yaptım sabah 7 de kalktım hazırlandım yarım saat önce herkes gelemeyeceğini bildirdi.hepsi hastalanmıştı kimi kendisi kiminin çocuğu. Hepsine çok geçmiş olsun. Fulyamina arkadaşıma teşekkür ederim sadece o ve ben kalmıştık iptal ettik. Fulyacımla Yarın Kızılay'da beraber kahvaltı yapacağız.

çok üzüldüm.

Tuğba benim bu pikniği ne kadar istediğimi biliyorsun. ben son dakika değil pazartesi günü haber verdim sana ( geri dönmedin) şimdi herkes diye bahsedince bende o herkesin içinde olmuş gibi oluyorum olmuyor..

Hayır Cnm ben bugün gelecek olan ama son Dakika'ya kadar bekleyen arkadaşlarımı bahsettim başkada Cnm ben onlarada kızgın değilim sadece çok üzüldüm ondan hastalık bu sadece 10 kadar beklemelerine ben aradan haber vermemelererine üzüldüm.

evet yapılan şey kabul edilebilecek bişey değil..1 kişi olur 2 kişi olur hepsi hasta olacak değil..fulyaminayada söyledim antibiyotiğim hafta sonu bitiyor ancak..kendimi iyi hissediyorum ama sırf gelecek olan bebeklere,emziren annelere bulaştırmayayım diye gelmek istemedim

Canım sen hiç üzerine alınma dediğin gibi sen haber vermiştin pazartesiden ben bugüne kalınmış olmasına çok üzüldüm.dediğim gibi ortada salgın var doğrudur hastalanılmıştır inanıyorum ama bu hastalık sabah başlamadı dünden belirtileri vardır mesaj cek bende sabahın o saatinde kaksam bile görür ve bende yatar hazırlıklarla uğraşmazdım.

haklısın canım ç

haklısın canım çok üzüldüm

Hayırlısıyla nerde yeri ayarladınız mı gelinlik hazırlıklar nasıl gidiyor

Canım hoş geldin:)
tabikii güzel ortam olur yeter ki samimi olunsun.
keçiörenin neresindesin yenimi evlisin

evet canım yeni evliyim çalışıorum kaç gündür işyerinde yoğunluktan bakamadım buraya buluşma ayarlanmış sanırım şimdi haberim oldu keçiören aktepedeyim canım sen neresinde yakındır umarımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…