- 20 Mart 2015
- 320
- 144
- 18
- 29
çok üzüldüm.Sorun değil Cnm akşamdan hazırlıklar kekimdi böreğimdi yaptım sabah 7 de kalktım hazırlandım yarım saat önce herkes gelemeyeceğini bildirdi.hepsi hastalanmıştı kimi kendisi kiminin çocuğu. Hepsine çok geçmiş olsun. Fulyamina arkadaşıma teşekkür ederim sadece o ve ben kalmıştık iptal ettik. Fulyacımla Yarın Kızılay'da beraber kahvaltı yapacağız.
Sorun değil Cnm akşamdan hazırlıklar kekimdi böreğimdi yaptım sabah 7 de kalktım hazırlandım yarım saat önce herkes gelemeyeceğini bildirdi.hepsi hastalanmıştı kimi kendisi kiminin çocuğu. Hepsine çok geçmiş olsun. Fulyamina arkadaşıma teşekkür ederim sadece o ve ben kalmıştık iptal ettik. Fulyacımla Yarın Kızılay'da beraber kahvaltı yapacağız.
Hayır Cnm ben bugün gelecek olan ama son Dakika'ya kadar bekleyen arkadaşlarımı bahsettim başkada Cnm ben onlarada kızgın değilim sadece çok üzüldüm ondan hastalık bu sadece 10 kadar beklemelerine ben aradan haber vermemelererine üzüldüm.
Canım sen hiç üzerine alınma dediğin gibi sen haber vermiştin pazartesiden ben bugüne kalınmış olmasına çok üzüldüm.dediğim gibi ortada salgın var doğrudur hastalanılmıştır inanıyorum ama bu hastalık sabah başlamadı dünden belirtileri vardır mesaj cek bende sabahın o saatinde kaksam bile görür ve bende yatar hazırlıklarla uğraşmazdım.
eylulde inşallah dua et.Düğün ne zmn cnm
cevap veremedim.işteyim.hazirliklar guzel gidiyor heyecan var işteHayırlısıyla nerde yeri ayarladınız mı gelinlik hazırlıklar nasıl gidiyor
bebişin nasıl.sen ne yapıyorsun canımKolay gelsin Cnm Allah yardımcın olsun
bebişin nasıl.sen ne yapıyorsun canım
Hamdolsun iyi Cnm onunla uğraşıyorum ücretsiz izindeyimbebişin nasıl.sen ne yapıyorsun canım
Canım hoş geldin:)
tabikii güzel ortam olur yeter ki samimi olunsun.
keçiörenin neresindesin yenimi evlisin
Ben nerden ne alabilirsin hepsini sor bana doğma büyüme buralıyım kimselerin bilmediği yerleri söylerim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?