Ankara oturan bebekli hanımlar? Nerelerdesiniz?

Bir servis ayarlamaya çalışacağım ama salı gününe kadar bekleyeceğiz katılımcıların sayısı belli olması için kişi sayısına göre bir araç bulunacak iyşaallah

bende poğaça yaparım mini sandaviç poğoça diye geçiyor.bir aksilik olmazsa eğer fulyaminayla buluşup öyle geçicez güvenparka

Kızlar hiç ses yok sizlerden bence şehir içinde buluşalım bu havada ahlatlıbel hem uzak hemde yerler daha çamur çoçuklar hasta olur bak pişman olmayın sonra ben buranın havasını iyi bilirim ona göre

hanımlar iyi eğlenceler hepinize inş hava güzel olura rahat edersiniz çocuklaa gelince merak etmeyin kendi aralarında kaynaşırlar

Kimse yazmıyoki zamanı yeri
7 mayis guvenparkta bulusup ahlatlibele gecilecek saat 12.00da bulusulacak. Herkes yaninda bisey yapip getirecek yapamayan olursa icecek veya meyve getirecek.ama geliyoruz diye yazan fulyamina,ben ve tubes var.diger gelecek arkDas?ar gelip gelmeyeceginizi belirtirmisiniz

Feyzacım açıklamandan ötürü teşekkür ederim.fos çıkmadı zaman mekan yer feyzaaa arkadaşımın yazdığı gibi benim yatılı misafirlerim geldi sık sık giremiyorum ama iptal olmadı

Arkadaşlar Fulya ve feyzaaa arkadaşlarımız bana özelden yazdılar ve numaralarını bıraktılar ve gelmek istediklerini yazdılar. Yorumlar yapan ama özelden nosunu bırakmayan gizlimelek,1sen,nashiangara lütfen gelmek istiyorsanız numaramızı özelden gönderin bana

Fulyamina,feyzaa,ben ve bu başlık altında yazmaktan ama gelecek olan 6 arkadaşımızda kesinleşti diğer üç arkadaşımızda numaralarını yollarlarsa 12 kişi kesinleşecek haber bekliyorum

Kizlar gunaydin.
bende gelecegim
nisanlimla cok onceden ayarladgimiz bir programimiz vardi
onu erteleyebilirsem gelirim
Kayinvalide ve valide ile gelecegiz.
akşama dogru netleşir sevdicek
haber verecek.

Gelecek arkadaşlar lütfen telefonlarınızı özelden yazın bana telefonlarını bırakmayan arkadaşları geleceğim diye yazmış olsa bile onları saymayacağım. Tekrarlıyorum lütfen telefonlarınızı özelden yazın bana

Anlamıyorum bukadar tekrarıma rağmen hala telefonları göndermedi geleceğim diyen arkadaşlar.güvenmiyormusunuz bana anlamadım numarasını bırakan arkadaşlar lütfen yazın arayıp bir rahatsızlık verdim mi sizlere.gercekten üzülüyorum ve geziyi iptal edeceğim bu güvensizlik devam ederse.telefon numaralarını istiyorum çünkü doğru iletişim kurabilelim diye (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Cnm ne yaptın nişanlında görüşenildiniz mi senden haber bekliyorum.

Arkadaslar kusura bakmayin.ben o gün nişanlımla şehirdışında olmam gerekiyor
çok önceden ayarlamış
sizin için ikna etmeye çalıştım olmadı.

Arkadaslar kusura bakmayin.ben o gün nişanlımla şehirdışında olmam gerekiyor
çok önceden ayarlamış
sizin için ikna etmeye çalıştım olmadı.
Bizde eşimin kuzeninin nikâhına gidecekmişiz şehir dışına.Ben onu unutmuştum.Keşke bir hafta sonra olabilseydi.Kısmet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…