Ankara muhabbetine buyrun

kızlar merhaba bayramda ankaraya gidiyorum, daha önce anıtkabiri ziyarete gitmiştim onun dışında gezmedim, nerede yemek yiyelim, nerde kahvaltı yapalım nerelere gidelim. bilgi verebilirmisiniz?

kızlar merhaba bayramda ankaraya gidiyorum, daha önce anıtkabiri ziyarete gitmiştim onun dışında gezmedim, nerede yemek yiyelim, nerde kahvaltı yapalım nerelere gidelim. bilgi verebilirmisiniz?

Canım ankaranın birçok mekanında güzel kahvaltı yemek vs sunan yerler var cokacimcoook

benim ankaraya inince kahvaltı yaptığım tek mekan vardı kızılayda oda kapandı :sinifsinif:

onun dışında ağır yemeklerle pek aram olmadığından Fast food tarzı yerlere gideriz kızılayda biz :lepi: ,

senin için ufak bi raraştırma yaptım istersen değerlendir bi :hulya:

çayyolu'nda çalgan restoranda açık havada güzel bir pazar kahvaltısı yapabilirsiniz...
replay (28.04.2008 11:13)

çayyolu minasera içinde big chefs tavsiye edilir. ayrıca çayyolu liva pastanesindeki brunch da oldukça zengin oluyor.

eğer giriş imkanınız varsa, hacettepe beytepe kampüsü içindeki beyaz ev açık havada kahvaltı yapmak için oldukça uygun. menüsü zengin ve öğlen yemeği ile birleştirebiliyorsunuz. gitmeden önce mutlaka rezervasyon yaptırın. yılın bazı dönemlerinde açık olmayabiliyor...
replay (14.05.2008 11:43)

armada'nın arkasındaki saklı bahçe'de açık havada çok güzel bir kahvaltı yapabilirsiniz...
bungie (14.05.2008 12:00)

incek marul cafe'ye ilk kez bugün gittim eşim, annem ve babam.. enfes bir kahvaltı yaptım.. şehirde 25-30 milyona açık büfede brunch veren adamlardaki herşey var ve kişi başı 17 milyondan toplam 68 lira verdik hiçbirşey eklenmedi ekstra olarak! zeytinyağlısından, tatlılarına.. çeşit çeşit peynirlere biz bayıldık! hem karnımız hem bahçede ruhumuz doydu.. müzikler çok kaliteli.. tam bir pazar günü huzuru yaşadık yani anlayacağınız ailecek.. hatta annem mekanın sahibi bayana bayıldı! gelip soruyor "var mı bir sıkıntı" diye..yok teyzecim aynı yolda devam et! yine gidicem hep gidicem!
polat.a (18.05.2008 20:57)

pazar günü kahvaltı için incekte yonca bistroyu öneriyorum.
çünkü hala insanların açık büfe kahvaltı ile brunch karıştırdıklarını görüp üzülüyorum. kardeşim hiç bir şey bilmiyorsan elinin altında internet var. sor bakalım brunch neymiş, açık büfe kahvaltı neymiş. bir de açık büfe yapan yerlerde bruncha gittik demezlermi?
bu kadar kültür yozlaşmasına inanamıyorum.
oya (08.06.2008 00:36)

yonca bistro ile sürpriz doğum günü partim sebebi ile tanıştım.

cennet gibi yeşilin içinde bir bahçesi var. şarap ve müziğin muhteşem uyumu orada..

brunch ise, bir kere olsun o ortamda tadmaya değer...
ankarada bir çok mekana gittim ama orada kahvaltı mükemmel..
aysa (11.06.2008 23:34)

pazar kahvaltılarınızı, çayyolu nissh'te yapabilirsiniz. 10:00 - 14:00 saatleri arasında zengin açık büfe menüsü hem gözünüzü hem de karnınızı oldukça sıkı şekilde doyuruyor. çeşit sayısı oldukça fazla ve lezzetli. ayrıca bruncha dahil olarak saat 12:00 civarlarında barbekü yapılıyor. kırmızı veya beyaz et seçenekleri sunuluyor. barbekü de 30ytl'lik fiyata dahil.
açık havada keyifli ve doyurucu bir alternatif olabilir.

replay (04.08.2008 10:49)

hristiyan ve yahudi kaynaklı bir öğün türüdür.

kelime manası; ingilizce "breakfast" kahvaltı ve "lunch" öğle yemeği kelimelerinden türetilmiş bir kelimedir. sabah kahvaltısı ve öğle yemeği arasında ara öğünü belirtir. yani 2 öğünün birleştirilerek tek öğünde yenilmesi anlamına gelir.

brunch; cumartesi ya da pazar günleri yenir, hafta içi yenmez.

hristiyanlar pazar ayinine, yahudiler cumartesi ayinine aç olarak gitmek zorundadır. ayin sonrası yedikleri bu öğüne "branch" adını vermişerdir. çünkü zamanlama olarak sabah ve öğle arasına denk gelmektedir.
thegitarist (30.07.2009 01:57)

bende estergon kalesi özbek softasını tavsiye ederim. farlılık arayanlar için muhteşem bir ziyafet diyebilirim. estergon kalesi içinde olmasıyla seyirlik alanı ve şelale sesi eşliğinde yemeklerin lezzeti tartışılmaz hale geliyor

Canım ankaranın birçok mekanında güzel kahvaltı yemek vs sunan yerler var cokacimcoook

benim ankaraya inince kahvaltı yaptığım tek mekan vardı kızılayda oda kapandı :sinifsinif:

onun dışında ağır yemeklerle pek aram olmadığından Fast food tarzı yerlere gideriz kızılayda biz :lepi: ,

senin için ufak bi raraştırma yaptım istersen değerlendir bi :hulya:

çok teşekkür ederimm uğraşmışsın bu kadar benim için, fikirleri değerlendireceğimm kaydirigubbakcemile5

iyi akşamlar herkese ve iyi bayramlar kızlarr
mutlu huzurlu bi bayram geçiririz inş. :Saruboceq: :lepi:

huhu kimse yokmu

ben geldim tatlış kaydirigubbakcemile2

herkese merhaba opuyorumnanaktan nasılsınız bugün?
teşekkürler canımcım sen nasılsın ? kaydirigubbakcemile5

iyi akşamlar herkese ve iyi bayramlar kızlarr
mutlu huzurlu bi bayram geçiririz inş. :Saruboceq: :lepi:

iyi bayramlar canımcım
Allah tekrarını nasip etsin inşallah :1hug:

Slmlar herkese ben de ankaradayım.kaydirigubbakcemile2

slm canımcım hoşgeldin zemuszemus

saol canım senin dualarında kabül olsun kaydirigubbakcemile5
ara sıra değil her zaman gel :hulya:
bende ank yaşıyorum fakat aslen kırşehir kamanlıyım buyrunnnnnnnnn

:eek:ay ay bi hemşerim varmiş bende kamandayımmmm
gelirsen buluşalım oldumu derennnna.s.