Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lütfen acılarınızı baharat olarak kullanmayın. Bırakın kavanozlarında kalsınlar. En kısa zamanda onlardan kurtulup yerlerine tatlı şeyler alın...
Sevinçlerinizi çayınıza atıp karıştırmayın. Bakın onlar şeker değil, sevinçtir; karıştırmayın.
Mutluluğa alerjimiz yok, öyle uzak tutmayın.
Heyecanlarınızı, kahvelerinizi köpüklü yapmak için kullanmayın. Boşverin bu kez de köpüksüz olsun, ?Ben şimdi ne yapacağım? diye heyecanlanmayın.
Gözyaşlarınızdan baraj olmaz, uğraşmayın.
Sıkıntılarınızdan kördüğüm yapmaya çalışmayın. Kör olan sizsiniz, düğüm değil, unutmayın.
Duygularınızla PlayStation-2 ile oynar gibi oynamayın...kaydirigubbakcemile5
cok güzel ablam emegine saglıkŞenizLütfen acılarınızı baharat olarak kullanmayın. Bırakın kavanozlarında kalsınlar. En kısa zamanda onlardan kurtulup yerlerine tatlı şeyler alın...
Sevinçlerinizi çayınıza atıp karıştırmayın. Bakın onlar şeker değil, sevinçtir; karıştırmayın.
Mutluluğa alerjimiz yok, öyle uzak tutmayın.
Heyecanlarınızı, kahvelerinizi köpüklü yapmak için kullanmayın. Boşverin bu kez de köpüksüz olsun, ?Ben şimdi ne yapacağım? diye heyecanlanmayın.
Gözyaşlarınızdan baraj olmaz, uğraşmayın.
Sıkıntılarınızdan kördüğüm yapmaya çalışmayın. Kör olan sizsiniz, düğüm değil, unutmayın.
Duygularınızla PlayStation-2 ile oynar gibi oynamayın...kaydirigubbakcemile5
herkese qünaydın.. =)
slm kızlar günaydınBu Arada Günaydın Kızlaarr zemuszemus
bakınıyorum sen napıyonNapıon Canım
bakınıyorum sen napıyon
günaydın kızlarrr
nasılsınızzz hihoyyyt
Bende Bakınıyorum Tatlım
Günaydın Tatlım iyiyiz teşekkürler
Sen Nasılsın :1rolleyes:
günaydın hoşgeldinnn cnmgünaydın kızlarrr
nasılsınızzz hihoyyyt
off yoruldum okuladan geldim bakın bakalımsositosositoBende Bakınıyorum Tatlım
Günaydın Tatlım iyiyiz teşekkürler
Sen Nasılsın :1rolleyes:
bende iyiyim canım
ee biz ne zaman buluşucaz yaa kaydirigubbakcemile3
çok mu erken
ya biz nerde bulaşacagızki ben her yere gelememki:çok üzgünüm:neyse siz buluşursunuz bende burdan takip ederim:çok üzgünüm:Ramazanda Aldığım 5 kg Vermeden Asla Buluşamam:roflol:
ya biz nerde bulaşacagızki ben her yere gelememki:çok üzgünüm:neyse siz buluşursunuz bende burdan takip ederim:çok üzgünüm:
dedim:roflol:Hele o günlerbi gelsin ikna edersin sen enişteyi :jeyyar:
topik açtım hayırlı olsun dermisin :asigim:
http://www.kadinlarkulubu.com/sevgi...lar-kulubu-asik-olanlarin-bulusma-topigi.html
Ramazanda Aldığım 5 kg Vermeden Asla Buluşamam:roflol:
dedim:roflol:
Resimlerde Beygir Gibi Çıkmak İstemem Sevgiselim :1rolleyes:kaydirigubbakcemile3 ay hiç güleceğim yoktu ya
ne alaka kız sende sositososito
nese biraz geçsin zaman bakalım