Ankara Meme Estetiği

Bir Ayşegül daha vardı Ankara' da o zaman soyadını karıştırdım...
Ankara'da ayrıca Volkan Tayfur var görüşebilir ama ben tavsiye etmiyorum....
Aynen asla ben de tavsiye etmiyorum.hikâyemiz okuyabilirsiniz.hukuki olarak e yapabilirim onu arastiriyorum.
Volkan tayfur a Kasım 2015 te ilk operasyonlarimi oldum.meme büyütme ve liposuction. .ilk ameliyat özellikle meme büyütme de tam bir fiyaskoydu.aylarca orantisiz görüntü ve aksiliklere kendisini ikna etmeye çalıştım. En sonunda binbir zorlukla ikna oldu ve 2016 aralıkta revizyon ameliyatını yaptı. Yine sonuç fiyasko...
İlk görüşmeye gittiğim doktor kendisidir ve ilk görüşmede tüm satış tekniklerini uygulayan,inanılmaz güven veren bir görüntü sergiliyor.kabus operasyondan sonra başlıyor. Resmen sonrasında muhatap bulamiyorsunuz.kötü davranışlar sergiliyor ve tek derdi maddiyat..hasta empati si denen bişey yok..binlerce lira ödediği halde bu duruma düştüğüm mi,iki ameliyattan sonra bana kalan hayal kırıklığına mi uzuleyim bilmiyorum.bu yorumu karalama olarak gören herkes özelden yazabilir..görüşmeye gideçek olan varsa forumda dikkat etmeli..

Herkese merhaba,

Ben, 3 hafta once Dr. Orhan Aydin'a ameliyat oldum. Ekibi, hastane ve sonuc cok iyi. Cogu zaman ameliyat oldugumu unutuyorum diyebilirim. Onkoloji Hastanesi'nde ameliyat oldum

Merhaba bende Oguz Kilica ameliyat olucam 2 hafta sonra.sadece onunla gorustum baska doktorla gorusmedim.Gorusme guzeldi.nerdeyse 45 dk konustuk ilgilendi benle. Beni ikna etti diyebilirim.Ona ameliyat olan varsa yorumlara ihtiyacim var.Acayip heyecanliyim.ameliyat sonrasi yazicam mutlaka.

Ben de Ankarada meme buyutme ameliyati olmak istiyorum; doktor konusunda kararsizim. Ferruh Bingule yaptiran var mi aranizda??

Ben de Ankarada meme buyutme ameliyati olmak istiyorum; doktor konusunda kararsizim. Ferruh Bingule yaptiran var mi aranizda??
Ferruh beye yaptıran arkadaşlarımız vardı ama girmiyorlar foruma. Memnunlardı. Ben de ferruh bey ile görüşmüştüm. Ama 2015 te Volkan Tayfur'a koltUkaltı kesisi ile oldum. Çok memnunum.

İnşallah volkan bey yapar( sühan ayhanla da görüşcem kanser nedeniyle memesini kaybedenlere meme yapıyomuş heralde benimkileri de düzeltir fiyatı biraz daha fazla ama bu işin şakası olmaz
gönderinizin üstünden hayli zaman geçmiş ama ilk gittiğiniz prof. un adi neydi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…