- 27 Nisan 2008
- 471
- 92
-
- Konu Sahibi Dolcissimo
Doçent doktor Haldun kamburoğlunun işlerini çok beğeniyorum ben. Ona ameliyat olanmiraculous ve M Memontil var onlar daha iyi yardımcı olabilirler .
Yalnız 1 haftalık meme nasıl yumuşak olur onu çözemedim. Çünkü ödem de oluşuyor ister istemez. Yumuşaması 3 ayı buluyor .
Evet biraz ukala diyebiliriz bence ama işini iyi biliyor belki çok bildiğinden.Haldun beyi ukala buluyorum ve damla protez koyuyo ben yuvarlak istiyorum teşekkürler
Mümkün değil benceDoçent doktor Haldun kamburoğlunun işlerini çok beğeniyorum ben. Ona ameliyat olanmiraculous ve M Memontil var onlar daha iyi yardımcı olabilirler .
Yalnız 1 haftalık meme nasıl yumuşak olur onu çözemedim. Çünkü ödem de oluşuyor ister istemez. Yumuşaması 3 ayı buluyor .
Ayşegül sivri vardı galiba ona da bakabilirsiniz ben kendisiyle görüşmedim ama insanlar memnun kaldığını söylüyor
Bir Ayşegül daha vardı Ankara' da o zaman soyadını karıştırdım...Ayşegül sivri İstanbul'da canım.
Memontil volkan beyi neden tavsiye etmiyosun merak ettim öğrenebilir miyim? İlginiz için saolun arkadaşlar inşallah hepimiz memnun kalırızBir Ayşegül daha vardı Ankara' da o zaman soyadını karıştırdım...
Ankara'da ayrıca Volkan Tayfur var görüşebilir ama ben tavsiye etmiyorum....
Çok Dr a giitim demişsiniz. Muayenelerde ücret odediniz mi yoksa ameliyat olacağı için ilk muayene ücretsiz mi acaba?Tekrar slm ozeldende yazdim gerci ama bence git birde Kubilay hocayla gorus derim gercekten çok çok ilgili seni dinliyor sorununu anliyor ve en onemlisi sana gercekten zaman ayiriyor ben ilk gorusmeye gittigimde uzun uzun gorusmustuk her soruma tek tek cevap vermisti bende zamaninda cok arastirma yaptim ve cok doktora gittim gorusmek icin ama cok dogru bir karar vermisim sonuctan çok memnunum ve surekli gidip geliyorum. Laf aramizda her gittigimde mutlaka ufak tefekte olsa birseyler yaptiriyorum botoxumu ve isik dolgunuda kendisi yapti tek telimeyle mukemmel:))
Çok Dr a giitim demişsiniz. Muayenelerde ücret odediniz mi yoksa ameliyat olacağı için ilk muayene ücretsiz mi acaba?
Sanırım ameliyat ücretinden düşüyorlar. Ama her görüşmede de 300,500 verilmez kiHaldun bey ve zühtü bey alıyo muane ücreti çok saçma
Sanırım ameliyat ücretinden düşüyorlar. Ama her görüşmede de 300,500 verilmez ki
Kızlar moralim çok bozuk tüberöz meme olduğum için çok mükemmel olmsz dedi kubilay bey(