Ankara Meme Estetiği

Dolcissimo

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2008
471
92
kızlar nolur bana yardım edin benim gögüslerim sarkık ve asimetrik hem dikleştirme hemde protez istiyorum bugun oğuz kılıç ile görüştüm meme estetiğinde başarılı deneyimli ama ilgisiz gibi yanında çalışan bayanın göğsünü yapmış sadece slikon çok başarılı gözüküyodu 1 haftalık ameliyat dedi ben çok inanamadım çünkü forumu okudum geçen yıllarda muaneye gidenlere de asistanını göstermiş nasıl 1 haftalık göğüs öyle olur aklkm almadı yumuşak dimdik ve yuvarlıktı.. bana nolur dr önerin deneyimli arladaslar

Doçent doktor Haldun kamburoğlunun işlerini çok beğeniyorum ben. Ona ameliyat olan miraculous ve M Memontil var onlar daha iyi yardımcı olabilirler .

Yalnız 1 haftalık meme nasıl yumuşak olur onu çözemedim. Çünkü ödem de oluşuyor ister istemez. Yumuşaması 3 ayı buluyor .

Haldun beyi ukala buluyorum ve damla protez koyuyo ben yuvarlak istiyorum teşekkürler

Kızlar size bişey sorcam ven şuan üstte 75d kullanıyorum sütyen memelerim sarkık tüberöz meme asimetrik dikleştirme ve protes olcak ameliyatttan sonra bedenim değişir mi ben 36 bedenim small giyiniyorum beden değişimi oluyo mu??

Haldun beyi ukala buluyorum ve damla protez koyuyo ben yuvarlak istiyorum teşekkürler
Evet biraz ukala diyebiliriz bence ama işini iyi biliyor belki çok bildiğinden.
Damla protez tercih ediyor ama sizin memenize yuvarlak uygunsa yuvarlak da yapıyor... tüberoz meme de hangisi uygun doktor fikir verecektir.

Ayşegül sivri vardı galiba ona da bakabilirsiniz ben kendisiyle görüşmedim ama insanlar memnun kaldığını söylüyor

Mümkün değil bence
Benim mememin doktor çok hızlı yumuşadığını söylemişti kii o bile ilk hafta taş gibiydi

Tekrar slm ozeldende yazdim gerci ama bence git birde Kubilay hocayla gorus derim gercekten çok çok ilgili seni dinliyor sorununu anliyor ve en onemlisi sana gercekten zaman ayiriyor ben ilk gorusmeye gittigimde uzun uzun gorusmustuk her soruma tek tek cevap vermisti bende zamaninda cok arastirma yaptim ve cok doktora gittim gorusmek icin ama cok dogru bir karar vermisim sonuctan çok memnunum ve surekli gidip geliyorum. Laf aramizda her gittigimde mutlaka ufak tefekte olsa birseyler yaptiriyorum botoxumu ve isik dolgunuda kendisi yapti tek telimeyle mukemmel:))

Çok Dr a giitim demişsiniz. Muayenelerde ücret odediniz mi yoksa ameliyat olacağı için ilk muayene ücretsiz mi acaba?

Çok Dr a giitim demişsiniz. Muayenelerde ücret odediniz mi yoksa ameliyat olacağı için ilk muayene ücretsiz mi acaba?

Hayir ilk gorusmede ucret odemedim sonucta ameliyat olacaksin tek doktora gitmiyoruz ki hepsine muayene ucreti odesek yandik vallaha :)) Canim bence bir kac doktora git oncesinde arayip sorarsin tabiki ama Kubilay bey mua ucreti almiyor yinede istedigin doktorlara randevu alirken sorarsin

Canım dr araştırma süreci çok sıkıntılı bir dönem maalesef. Ben Ankara'da 2 sene kadar evvel Volkan Tayfur'a oldum. Çok memnunum. Hem ameliyatttan hem de ameliyat sonrasındaki ilgisinden. Sağolsun her muayenede aynı Güleryüz aynı efendilikle karşılıyor. Ben de geçen yıllarda forumda kendisini araştırırken bazı üyelerin onu ukala VE çok bilmiş bulduğunu gördüm. Ama benim tanıdığım Volkan hoca tam tersi. Zehir gibi, akıl küpü bir hekim.

Can'ım sana şunu öneririm araştırdığımız dr ların ameliyat ettiği hastaların belki de binde biri burada yorum yazıyor. Bizim görmediğimiz duymadığımız daha nice Harika veya kötü sonuçları var. Netleşmek için yüzyüze görüşmeler yapmalısın. Ön görüşmeler genelde ücretsiz. Akıl akıldan üstündür artık hangi hekim içine sinerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…