Anket Kombine ve Meme estetiği tecrübem

Sizin önceden dokunuz olduğu için sanırım benim içi bomboş olduğu için tam kıvamında oldu diye düşünüyorum ve evet bencede kendimizi nasıl iyi hissediceksek bunun için çabalamaliyiz 🥰
Aynen evet bi göğüs dolgunluğum vardı zaten ama o eski hali yoktu onu istedim. Biraz izler olacak ama elimizde herşey mesela sigara kullanımını durdurmalıyız kendimize zararı var iyileşme süreci yavaşlıyor bunu da dip not yapayım içeniniz varsa 🥰

Benim de sol göğsüm şişmişti!!! Kapsül oluşur diye endişelendim hatta göğsümde sıcaklık hissettim
Hemen antibiyotik almalısınız ve ananas suyu taze sıkılmış ayrıca avokado gibi ödem atıcı gıdalar tüketmelisiniz. Sıvı gıdalar çok iyi geliyor ödem için yalnız tuzsuz ve kimyasal şeker tüketmemeli bunlar şişlik yapıyor.
Kapsül oluşması çok ağrılı sanırım. Drenler bunun için var bir yandan içerideki sıkışmayı rahatlatıyor.
Bende de dren vardı ama yine de oluştu birinde ctesi operasyon var çıkacak kapsül bakalım ne olacaktaydın test vermeye gidicem sil baştan aynı şeyleri yaşayacağım için çok mutsuzum bağırsaklarıma vurdu WC den çıkamıyorum

Bende de dren vardı ama yine de oluştu birinde ctesi operasyon var çıkacak kapsül bakalım ne olacaktaydın test vermeye gidicem sil baştan aynı şeyleri yaşayacağım için çok mutsuzum bağırsaklarıma vurdu WC den çıkamıyorum
Çok üzüldüm🙁 ama inanın bu bir çok hastada oluyor. Stres yapmayın lütfen 🙏 dua ederim size. Sakin olun. Şunu düşünün … çözümü var ve geçecek. İzler kalmasın yeter ki! Onlar kalıcı oluyor bazen.
Ameliyat öncesi tuz ve şekeri azaltın kesinlikle daha kolay geçecektir. Ödem olmadan girin ameliyata ve imkanınız var ise kemik kaynatın ilikli su yapın kaynamış olsun onu için size güç verir ve collajen olarak en doğal besin budur. Ameliyatta cildiniz daha rahat onarır kendini🌸 korkmayın ama lütfen. Hepsi geçecek… çok güzel hissedeceksiniz. Ben de karın germe ameliyatımı iki kez oldu ilki beceriksiz oldu çok kafaya taktım ama boluna takmışım. İnsan biraz da alışıyor bu işlere. Şuan çok güzel oldu. Sakin olun tammı 🥰

Çok üzüldüm🙁 ama inanın bu bir çok hastada oluyor. Stres yapmayın lütfen 🙏 dua ederim size. Sakin olun. Şunu düşünün … çözümü var ve geçecek. İzler kalmasın yeter ki! Onlar kalıcı oluyor bazen.
Ameliyat öncesi tuz ve şekeri azaltın kesinlikle daha kolay geçecektir. Ödem olmadan girin ameliyata ve imkanınız var ise kemik kaynatın ilikli su yapın kaynamış olsun onu için size güç verir ve collajen olarak en doğal besin budur. Ameliyatta cildiniz daha rahat onarır kendini🌸 korkmayın ama lütfen. Hepsi geçecek… çok güzel hissedeceksiniz. Ben de karın germe ameliyatımı iki kez oldu ilki beceriksiz oldu çok kafaya taktım ama boluna takmışım. İnsan biraz da alışıyor bu işlere. Şuan çok güzel oldu. Sakin olun tammı 🥰
Teşekkürler yorumunuz için ameliyattan çıktım hatta birazdan eve geçicem yatırmayacak Dr. Boşuna hastane ücreti ödeme dedi iyisin dedi bu ameliyat geçen seneki dikleştirme gibi zor gelmedi harbi iyiyim sanırım su video çeken eve arabası ile dönen kahve içmeye çıkan kişiler 2. Operasyonu olan kişiler bende şu drenler ile önce kahve içemem lazım acil olarak yıksa kafamın ağrısı geçmez

Teşekkürler yorumunuz için ameliyattan çıktım hatta birazdan eve geçicem yatırmayacak Dr. Boşuna hastane ücreti ödeme dedi iyisin dedi bu ameliyat geçen seneki dikleştirme gibi zor gelmedi harbi iyiyim sanırım su video çeken eve arabası ile dönen kahve içmeye çıkan kişiler 2. Operasyonu olan kişiler bende şu drenler ile önce kahve içemem lazım acil olarak yıksa kafamın ağrısı geçmez
Aaa çok geçmiş olsun maşallah iyisin 🥰 sevindim.
Evet ikinci ameliyat herzaman daha kolay geçiyor. O kahve içip video çekenler estetikli ve son derece iyi ağrı kesicilerle video çekiyorlar.
Ben de dudak dolgusu yaptım ilki aşırı ağrıdı
Ama üçüncü dördüncü alışıyor insan yeri hazır hale geliyor.

Aaa çok geçmiş olsun maşallah iyisin 🥰 sevindim.
Evet ikinci ameliyat herzaman daha kolay geçiyor. O kahve içip video çekenler estetikli ve son derece iyi ağrı kesicilerle video çekiyorlar.
Ben de dudak dolgusu yaptım ilki aşırı ağrıdı
Ama üçüncü dördüncü alışıyor insan yeri hazır hale geliyor.
Dr antibiyotik verdi ağrı kesici verdi bakalım yarın başlıcam ama ağrı kesiciyi geçen ameliyatta da pek kullanmadım bunda hiç kullanmam ama asıl zor olan operasyondan sonraki evdeki 3 gün sırt üstü dik uyumak bana en zor geleni. Neyse ki 3 gün

Dr antibiyotik verdi ağrı kesici verdi bakalım yarın başlıcam ama ağrı kesiciyi geçen ameliyatta da pek kullanmadım bunda hiç kullanmam ama asıl zor olan operasyondan sonraki evdeki 3 gün sırt üstü dik uyumak bana en zor geleni. Neyse ki 3 gün
A a şaşırdım
Dik yatmadım ben tabi biraz bır tık yani yüksek yastık kullandım ama düz pozisyon yattım
Sizinki farklı olduğu için mi acaba?
Peki şimdi nasılsınız ağrınız var mı?
Ayy ben de 1 ay içinde ameliyat olacağım. Dikleştirme:) bakalım nasıl olacak

Antibiyotik size uyku yapar sakinleştirir. Lütfen düzenli kullanın en az bir hafta sizin için. Sonuçta bir ödem var ve açılan bir tabaka var orası dışarıdan farklı malzeme ile müdehale görüyor. Çabuk iyileşirsiniz.
İzleriniz için tampon yapın terlemekten kaçının 🌸🌸

Antibiyotik size uyku yapar sakinleştirir. Lütfen düzenli kullanın en az bir hafta sizin için. Sonuçta bir ödem var ve açılan bir tabaka var orası dışarıdan farklı malzeme ile müdehale görüyor. Çabuk iyileşirsiniz.
İzleriniz için tampon yapın terlemekten kaçının 🌸🌸

2. Günüm iyiyim ilk ameliyatla alakası yok direnler yarın çıkacak Dr bakalım ne dicek ağrı kesiciyi içmedim sadece başım ağrıdı kendi ağrı kesicimi içtim uyumak sıkıntı en sevmediğim dik oturup uyumak neyse ki yana dönebilirsem direnler çıkınca bakalım Dr ne dicek

İkiz doğum sonrası üstlenen göğsüm baya büyüdü ve süt sonrası küçüldü içi boşaldı. İlk etapta protez taktı doktorum ve aşırı şiştiğini söyledi. Ödem fazla oldu bende. Kombine ameliyatı tek seferde olduğum için vücudum şişmiş. Silikonlarım gayet güzeller lakin ödem atma süresi var vücudun, o dönemi atlattım şuan toparlama yapılacak daha dik ve toplu duracak. Hani silikon her kadında aynı durmuyor maalesef🤗 ben bu arada dudak silikonumu dolgumu kendim yapıyorum. Yani anlayacağınız baya bi doktorlarla sağlık ve müdehale konusunda bilgin ve araştırmam çok iyidir. Size de çok geçmiş olsun. Çok yakışmıştır umarım ☺️
karin germe ve liposuction oldum 3, ayima giriyorum bu sislik ne zaman inecek sizce ozellikle aksama dgru cok sisiyorum .biz dumduz bir karina sahip olamayacak miyiz.....

Bende iki gün sonra göğüs küçültme karın germe lipo olucam en büyük korkum iltihap ve kulakcık olusması uyguladıgınız tavsıye edeblcegınız bısey var mı

2021 de kombine oldum aşırı kararlı girdim ve ameliyatta tek hayal kırıklığı yaşayan ben değilim. Ama herşey yoluna girecek diye kendimi ikna ettim pes etmedim. Hazırlıklar yapıldı hastanede odama geçtim ve sıram geldi haydi mezbaa yoluna.
Önce karın germe yapıldı. Ardından meme protezi.
Odama geldik ve ben zor ayıldım. Ayılmasaydım dedim. Bu ne acı. Göğsüme öküz oturmuş sanki. Ya ben ne yaptım diye ağladım. Tabi şuan bu durumu atlatmış bir kadın olarak iyi ki yaptırdım diyorum. İkiz doğum sonrası gereken ciddi estetikler bunlar. Valla etraf umurumda olmadı kendim istedim kadın olduğumu hissetmek için.
Karın germe istediğim gibi olmadı ve ikinci ameliyatımı geçirdim üstelik 4 ay arayla.
Ben ısrarcıyım ve fiziğime önem veririm. Herkese tavsiyedir; herşey karar vermekle başlar. Ver kararını git estetiğini ol. Her güzelliğin bir acısı oluyor tabi.
Kombine ameliyat sonrası şuan 7. Aya girdim lakin göğüs protezi yapıldı; dikleştirme yapmadılar
Bugün gün aldım
Dikleştirme yapılacak. Silikon artık oturdu ve göğsümün ödemleri tamamen indi.
Fazla kalan seri alınacak.
Sormak istediğiniz soru varsa yardımcı olurum. Unutmayın her kadın güzeldir. Daha güzel olmanız dileğiyle:)
Geçmiş olsun öncelikle dikleştirme oldunuz mu acaba merak ettim. bende olmayı düşünüyorumda hangi şehir olursa olsun uygun fiyatlı güvenilir yer olsun yeter ben ankaradayım gerekirse oraya da gelirim yardımcı olur musunuz acaba banada doktor konusunda ? 24 yaşındayım 3 yaşında çocuğum var hızlı bir şekilde kilo alıp hızlı şekilde tüp mide ameliyatından sonra verince göğüsüm hiç kalmadı sarkık et parçası sanki çok mutsuz hissediyorum kendimi karnımda çatlaklar var alt tarafta sarkık biraz orası da alınırsa çatlaklarda gider düzgün durur en azından iz de falan değilim o buruşuk sarkık vücudum biraz düzelse yeter yani yardımcı olur musunuz lütfeen :KK43:((

Merhaba ben de 5 hafta önce kombine estetik ameliyat oldum karnımdaki tüm dikişler açıldı hemen hemen 20 santime kadar öderim oluştu 5 hafta sonra pazartesi günü yani ayın 2'sinde tekrar dikecekler yeniden yapacaklar siz ne kadar süre sonra ikinci ameliyatı oldunuz kolay geçti mi Onu merak ettim teşekkür ederim

Merhaba, karın ameliyatının ilk beceriksiz oldu demişsiniz, nasıldı yani? Karında ödemleriniz geçti mi? Korse kullanmayı ne zaman bıraktınız?

2021 de kombine oldum aşırı kararlı girdim ve ameliyatta tek hayal kırıklığı yaşayan ben değilim. Ama herşey yoluna girecek diye kendimi ikna ettim pes etmedim. Hazırlıklar yapıldı hastanede odama geçtim ve sıram geldi haydi mezbaa yoluna.
Odama geldik ve ben zor ayıldım. Ayılmasaydım dedim. Bu ne acı. Göğsüme öküz oturmuş sanki. Ya ben ne yaptım diye ağladım. Tabi şuan bu durumu atlatmış bir kadın olarak iyi ki yaptırdım diyorum. İkiz doğum sonrası gereken ciddi estetikler bunlar. Valla etraf umurumda olmadı kendim istedim kadın olduğumu hissetmek için.
Karın germe istediğim gibi olmadı ve ikinci ameliyatımı geçirdim üstelik 4 ay arayla.
Ben ısrarcıyım ve fiziğime önem veririm. Herkese tavsiyedir; herşey karar vermekle başlar. Ver kararını git estetiğini ol. Her güzelliğin bir acısı oluyor tabi.
Kombine ameliyat sonrası şuan 7. Aya girdim lakin göğüs protezi yapıldı; dikleştirme yapmadılar
Bugün gün aldım
Sormak istediğiniz soru varsa yardımcı olurum. Unutmayın her kadın güzeldir. Daha güzel olmanız dileğiyle:)
Harika anlatmışsınız kesinlikle katılıyorum tüm çevremin ya ne gerek var kendinle uğraşma değermi acır vs demesine rağmen 1 hafta çekerim sonra rahat ederim deyip göğüs ve lipo+karın germe oldum. Şuan 6. Günüm fakat memelerim kocaman ben özellikle beden ölçüm değişmesin demiştim beden aynı ama daha sert olsun istedim. Sanırım doktor yaptığı belli olsun istemiş 360 cc takmış benim meme dokumda vardı zaten sadece yumuşamıştı. Bence 2 beden büyük şuan tek umudum ödem gidince küçülmesi. Karnımda dümdüz sayılmaz evet göbeğim gitmiş ama zaten büyük ve sarkık değildi. Daha bir düzlük bekliyordum. Sizde 6. Günüm olduğu için mi yani 1 ay sonra ne olur. İlk hafta ilk ay ve sonrası deneyimleriniz nasıl

Bugün gün aldım

X