- 18 Şubat 2023
- 113
- 44
- 32
bence 3. yü düşünüyorsan bekle onu da emzir daha sonra yaptırırsın.Benimkiler de bosaldi emzirmelerden sonra. Ayni sizin anlattiginiz gibi. Spor yaptim, sekilleri iyi, sarkma idare eder :) ama iyice yumusak.
Hic arastirmadim daha cunku ucuncuyu dogurmak istiyorum bir kac yil sonra. Ama hissizlik konusunda soru isareylerim varri. Simdi sizden bir de doktorun o deriyi doldurmak icin hareket ettigini ogrendim.
Bence siz de biraz zaman verin. Ayni sey degil ama sacimizi boyatinca bile bir alisma suresi oluyor. Daha 6 gun olmus. Belki bir sure sonra cok hosunuza gidiyor da olabilir yeni goruntunuz.
evet dr 330-360 koyacağım demişti bana ki hocam 360 çok fazla o kadar olmasın demiştim 360 benim o hacim eksikliğini dolduramamış 400 tam doldurmuş
gerçekten de sorunum aslında deri fazlasıydı protezsiz dikleştirme yaptırsaydım o da beni mutsuz edecekti
o kadar para verdik ameliyat olduk acısını çektim bu şekilde 10-15 sene kullanacağım
meme altı 70 meme 88-89 cm şu an insanların istediği ölçü bende mevcut diye kendimi teselli edicem artık