Bursa Meme büyütme + dikleştirme yardım lütfen

Benimkiler de bosaldi emzirmelerden sonra. Ayni sizin anlattiginiz gibi. Spor yaptim, sekilleri iyi, sarkma idare eder :) ama iyice yumusak.

Hic arastirmadim daha cunku ucuncuyu dogurmak istiyorum bir kac yil sonra. Ama hissizlik konusunda soru isareylerim varri. Simdi sizden bir de doktorun o deriyi doldurmak icin hareket ettigini ogrendim.

Bence siz de biraz zaman verin. Ayni sey degil ama sacimizi boyatinca bile bir alisma suresi oluyor. Daha 6 gun olmus. Belki bir sure sonra cok hosunuza gidiyor da olabilir yeni goruntunuz.
bence 3. yü düşünüyorsan bekle onu da emzir daha sonra yaptırırsın.
evet dr 330-360 koyacağım demişti bana ki hocam 360 çok fazla o kadar olmasın demiştim 😃 360 benim o hacim eksikliğini dolduramamış 400 tam doldurmuş
gerçekten de sorunum aslında deri fazlasıydı protezsiz dikleştirme yaptırsaydım o da beni mutsuz edecekti
o kadar para verdik ameliyat olduk acısını çektim bu şekilde 10-15 sene kullanacağım
meme altı 70 meme 88-89 cm şu an insanların istediği ölçü bende mevcut diye kendimi teselli edicem artık 🥹

ben de pişmanım protez aşırı yapay plastik top gibi duruyor şu an 70-D oldu ölçüm şimdi de sütyen bulamayacağım

gebito seni anneler gruplarından hatırlıyorum benim oğlum 16 aylık 4 ay önce memeden ayırdık süt çok çok azalmıştı
memelerim iki çocuk emzirmekten sönmüştü ama aşırı sarkıl değildi sadece içi boştu yaptırmaya karar verdim ve aceleci bir insan olduğum için hemen oldum
6 gün oldu aşırı pişmanım de dikleşme yapmak istemedi çok gençsin iz kalmasın diye
300 cc yi geçmek istemiyordum de 330-360 takarım demiştim fakat meme derisini 360 doldurmamış ve 400 er cc koymuş
resmen kafam kadar ben 163-53 kg minyon bir kadındım memelerim kafam kadar
ameliyata dünya kadar para verdik 🤷🏻‍♀️ eşime söylesem çok kızar ki haklı bu ekonomide o kadar para ver üstüne pişman ol
en kısa zamanda çıkarttırmak istiyorum
ya da küçülsünler
ben zaten büyük istemiyordum dikleştirmw yapmamak için kocakarı memesine sahip oldum
ben yandım siz yanmayın
silikon taktırmayın …
Doktorunuzla gorusebılırsınız ben gecen hafta revizyon amelıyatı oldum suan istediğim gibi oldu cok kötüydü ılk amelıyatımdan sonra igrenc buyuklukte ve asırı rahatsız edici bi his vardı protezlerde oturup kalkarken hareket ederken doktorum 1 ay gectikten sonra düzeltti kurtuldum suan o durumdan ama hala aynı dusuncedeyım tabi sadece dıklestırme yaptırsaydım cok memnun kalıcaktım bu kadarda agrılı acılı bi sürec yaşamıcaktım düşünen arkadaslar kesınlıkle protez düşünmeyin mevcut sarkmıs memenız varsa sadece dıklestırme dıyorum :)

Bende Bursa'da şebnem gürler diye bir Dr. Buldum. Önümüzdeki hafta gideceğim. Stresliyim, nasıl olacak ne diyecek diye.. Eğer görüşmem iyi geçerse bayram sonra ameliyat olmayı düşünüyorum. 2 çocuğum var biri 10 biri 5 yaşında ve bakacak kimsem yok, çok zorlanır miyim 🙄

Bende Bursa'da şebnem gürler diye bir Dr. Buldum. Önümüzdeki hafta gideceğim. Stresliyim, nasıl olacak ne diyecek diye.. Eğer görüşmem iyi geçerse bayram sonra ameliyat olmayı düşünüyorum. 2 çocuğum var biri 10 biri 5 yaşında ve bakacak kimsem yok, çok zorlanır miyim 🙄
İlk hafta zor oluyor. Kollarınızda güç olmuyor, bakıma muhtaç oluyorsunuz. Eşim 5 gün izin aldı, bana o baktı. 5. gün yataktan tek kalkabildim. İlk günler hep eşimin sırtımdan desteklemesi ile kalktım. Yani 5 gün biri size bakmalı, yemek, bulaşık, çocuklarla ilgilenme vs.. Sonrasında kendiniz zorlamadan işleri yapmaya başlıyırsunuz. Ben şuan 17.gündeyim. Her işimi yapıyorum fakat ağır kaldırmadan. Mesela evi hafif olduğu için dikey süpürge ile süpürüyorum, diğeri ağır geliyor. Önceden bunları planlarsanız sorun olmaz. Ben derin dondurucuya 2 haftalık yemek koydum, tatlı, börek.. çocuklar ne seviyorsa yaptım. Olur da eşim yapamazsa diye önlem aldım. Karı koca idare ettik, kimseye söylemeden kendi kendimize bu süreci yaşıyoruz😁 hata bizim aramızdaki bağı daha da güçlendi. Eşim evde sorumluluk almaya başladı. Bu arada önceden hiç yardım etmezdi, şuan her işi yapıyor, ben şoktayım🤣

ben de pişmanım protez aşırı yapay plastik top gibi duruyor şu an 70-D oldu ölçüm şimdi de sütyen bulamayacağım

gebito seni anneler gruplarından hatırlıyorum benim oğlum 16 aylık 4 ay önce memeden ayırdık süt çok çok azalmıştı
memelerim iki çocuk emzirmekten sönmüştü ama aşırı sarkıl değildi sadece içi boştu yaptırmaya karar verdim ve aceleci bir insan olduğum için hemen oldum
6 gün oldu aşırı pişmanım de dikleşme yapmak istemedi çok gençsin iz kalmasın diye
300 cc yi geçmek istemiyordum de 330-360 takarım demiştim fakat meme derisini 360 doldurmamış ve 400 er cc koymuş
resmen kafam kadar ben 163-53 kg minyon bir kadındım memelerim kafam kadar
ameliyata dünya kadar para verdik 🤷🏻‍♀️ eşime söylesem çok kızar ki haklı bu ekonomide o kadar para ver üstüne pişman ol
en kısa zamanda çıkarttırmak istiyorum
ya da küçülsünler
ben zaten büyük istemiyordum dikleştirmw yapmamak için kocakarı memesine sahip oldum
ben yandım siz yanmayın
silikon taktırmayın …
Dikleştirme yapmamak için nasıl böyle bir karar alır anlamıyorum. Öncelikle hasta ne istiyor iyi anlayıp siz nasıl mutlu olaaksanız o ölçüde protez takmalıydı. Bana dikleştirme de yapıldı, inanın şuan bile izim yok, 17. gündeyim. Benim boyum 168,omuzlarım çok geniş. Buna rağmen 400 cc yi taktırmak için her kontrolde doktoruma ısrar ettim. O ise 400 büyük olur yanlardan taşar diye beni ısrarla uyardı, doğallıktan yana olduğunu belirtti. Ben ısrarla 400 isteyince beni kırmadı. Alışkın olmadığım için memelerim gözüme büyük geliyor çünkü gerçekten büyük😂

Merhaba, 5 gün önce dikleştirme ve sol göğse 325cc sağ göğsüme ise 350cc silikon taktırdım. Dikiş ağrırı veya dikleştirme ağrısı hiç yaşamadım ama 3 gündür sağ göğsüme geceleri bir sancı giriyor, bıçak sokup içeriden çeviriyorlar gibi canımdan can gidiyor ama gündüzleri hiç bir seyim yok 🫤
Merhaba diyat nekadardi acaba. Istanbulda cok pahali izmirde de ayni sekilde

bence 3. yü düşünüyorsan bekle onu da emzir daha sonra yaptırırsın.
evet dr 330-360 koyacağım demişti bana ki hocam 360 çok fazla o kadar olmasın demiştim 😃 360 benim o hacim eksikliğini dolduramamış 400 tam doldurmuş
gerçekten de sorunum aslında deri fazlasıydı protezsiz dikleştirme yaptırsaydım o da beni mutsuz edecekti
o kadar para verdik ameliyat olduk acısını çektim bu şekilde 10-15 sene kullanacağım
meme altı 70 meme 88-89 cm şu an insanların istediği ölçü bende mevcut diye kendimi teselli edicem artık 🥹
Ne kadar verdiniz sormasi ayip :)
Benimkiler dogumlarsan once c kapti. Ben cok memnundum. Su an da c kap ama cok yumusaklar.

İlk hafta zor oluyor. Kollarınızda güç olmuyor, bakıma muhtaç oluyorsunuz. Eşim 5 gün izin aldı, bana o baktı. 5. gün yataktan tek kalkabildim. İlk günler hep eşimin sırtımdan desteklemesi ile kalktım. Yani 5 gün biri size bakmalı, yemek, bulaşık, çocuklarla ilgilenme vs.. Sonrasında kendiniz zorlamadan işleri yapmaya başlıyırsunuz. Ben şuan 17.gündeyim. Her işimi yapıyorum fakat ağır kaldırmadan. Mesela evi hafif olduğu için dikey süpürge ile süpürüyorum, diğeri ağır geliyor. Önceden bunları planlarsanız sorun olmaz. Ben derin dondurucuya 2 haftalık yemek koydum, tatlı, börek.. çocuklar ne seviyorsa yaptım. Olur da eşim yapamazsa diye önlem aldım. Karı koca idare ettik, kimseye söylemeden kendi kendimize bu süreci yaşıyoruz😁 hata bizim aramızdaki bağı daha da güçlendi. Eşim evde sorumluluk almaya başladı. Bu arada önceden hiç yardım etmezdi, şuan her işi yapıyor, ben şoktayım🤣
Ne güzel eşiniz de bu sayede yardımcı olmayı öğrenmiş. Benim eşim her işi yapar yardımcı olur o konuda sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum. Siz nerede ameliyat oldunuz? Bide Dr. İlk gittigimde sormam gereken yada dikkat etmem gereken bişey var mi?

Ne güzel eşiniz de bu sayede yardımcı olmayı öğrenmiş. Benim eşim her işi yapar yardımcı olur o konuda sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum. Siz nerede ameliyat oldunuz? Bide Dr. İlk gittigimde sormam gereken yada dikkat etmem gereken bişey var mi?
Ben Ankara da Melike Oruç Özpostacı ya ameliyat oldum. Sadece istediğim büyüklüğü ifade edebilmek adına resim gösterdim. Onun dışında zaten doktor yönlendiriyor. Mesela benim ölçümü aldıktan sonra dikleştirme yapılmalı eğer yapmazsam uçlar aşşağıda durur vs... diye bilgilendirdi. Yuvarlak profil koymalıyım çünkü üst dokun hiç yok dedi. Bu şekilde vücudunuza göre doktor karar veriyor.

Merhaba tecrübeli arkadaşlar 🤗 düşüncelerinize ihtiyacım var 🙈 32 yaşındayım ve 3 yaşında bir oğlum var. Evlilik öncesi düşündüğüm ve cesaret edemediğim meme estetiğimi şimdiye kadar erteledim. Yaklaşık bir haftadır doktor araştırıyorum sonunda aşağı yukarı karar verdim. Ama çok korkuyorum bu korku ile vazgeçmek üzereyim. Meme dokum tübüler meme bu yüzden göğüs başından bir miktar alınıp dikleştirme yapılacak bu sayede asimetrik görüntü ve bir miktar sarkma azaltılacakmış ayrıca göğüs altından kas altı protezi yerleştirecek doktorum. Ama sadece büyütme düşünürken göğüs başına yapılacak işlemler beni çok korkutuyor. Siz olsanız ameliyatı yaptırır mısınız ? Not : Eşim göğüsümden şikayetçi değil sadece kendim için ameliyata yatmak istiyorum 😔
Ben Ekim ayında oldum çok çok çok memnunum düşünmeden olmanı öneririm ameliyata karar vermek gerçekten zor ama iyi doktor iyi hastane sonuç muazzammm

Merhaba. Ben de Bursa'daki dikleştirme ameliyatı olmak istiyorum. Şebnem hanım'dan memnun oldunuz mu?

X