- Konu Sahibi sweetcherypie
Çok teşekkür ederim, beni biraz rahatlattın, bu konuda verdiğin her türlü bilgi için tekrar çok teşekkür ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim, beni biraz rahatlattın, bu konuda verdiğin her türlü bilgi için tekrar çok teşekkür ediyorum
merhaba peki randevu alma ameliyat olma vs toplam kaç hafta sürmüştü acaba?kızlar ankarada devlet hastanesi düşünenlere bi yardımı olur diye paylaşayım istedim.hacettepe ünv. prof dr figen özgür ve dr ömer ekine 1 ay önce ameliyat oldum.fiyattanda ilgidende gayet memnunum.ömer bey çok ilgili bir dr.göğüslerimin durumuda şimdilik çok iyi.düşünen arkadaşlara yardımcı olabilirim.
Merhaba canim oldun galiba ameliyat nerede oldun ameliyatjkızlar ben de 7bu ayın 7sinde olucam sanırsamm dr zeynep türkşene olucam çok tatlı bir kadın 650 euro + 1600 hastane masrafları dedi. Allahtan euroyu yükselmeden almışım. fiyat bana makul geldi kendisinin de uzmanlık alanı meme büyütmeymiş ama bakalım hayırlısı olsun.
Merhaba bende olmaya karar vereniyenlerdenim suan nasilsin,seklinden falan memnunmusun.Foto.varsa izler misin beniarkadaşlar ben 25 haziranda Op. dr. Fatih Ökteme ameliyat oldum medicana hastanesinde 7000 TL ödedim..dr umdan çok memnunum..sorusu olanı cvplayabilirim..
Oldum canım oldum ankarada eski devlet demir yolları hastanesinde oldum yeni adı gazi mustafa kemal :)Merhaba canim oldun galiba ameliyat nerede oldun ameliyatj
Nekadara oldun,doktorun kim fpto varsa gorebilirmiyomOldum canım oldum ankarada eski devlet demir yolları hastanesinde oldum yeni adı gazi mustafa kemal :)
Nekadara oldun,doktorun kim fpto varsa gorebilirmiyom
canım musait oldugunda bana bilgi verır mısın.fıyat uygunmus cok kararsızım doktor konuusnda .simdi nasılsın memnun musunOldum canım oldum ankarada eski devlet demir yolları hastanesinde oldum yeni adı gazi mustafa kemal :)
Cok sagol canim.Boyutundan memnun musun,izi falan nasilYeni üyeyim daha foto koyamıyorum diğer bilgileri de yukarıya yazdım dr adı fiyatla
Ya iz sıkıntı değil zaten gölge düşen yere geliyo ama boyutu az daha büyük olabilirmiş 275cc taktılar doğal ve iri oldu ama ben birwz daha büyük isterdimCok sagol canim.Boyutundan memnun musun,izi falan nasil
Bende istiyorum buyuk:)elleyince nasil hissediyo musin silikonu.bide doktor iyimi nasil biri.yarin akay hastanesine gorusmeye gidecem.sonra senin doktora gidecem.Fiyt az geldi seninkide oyuzden nasil diye merak ediyorum:)Ya iz sıkıntı değil zaten gölge düşen yere geliyo ama boyutu az daha büyük olabilirmiş 275cc taktılar doğal ve iri oldu ama ben birwz daha büyük isterdim
Ya ben doktorumdan çok memnunum mükemmel bi kadın.hastane çalışanları da çok güler yüzlü kadın işinin ehli.hiçbi sıkıntı yaşamadım 9da ameliyat oldum 4te eve gittim:) yok hiç hissetmiyorum doğal gibiler öyle yumuş yumuş da değil sıkı duruyolar ben çok memnunum ama sadece biraz daha büyük isterdim.nişanlımın gazabına uğradım doğal olacaklar diye çok baskı yaptı keşke dinlemeseydim.sana tavsiyem 300altı istemeBende istiyorum buyuk:)elleyince nasil hissediyo musin silikonu.bide doktor iyimi nasil biri.yarin akay hastanesine gorusmeye gidecem.sonra senin doktora gidecem.Fiyt az geldi seninkide oyuzden nasil diye merak ediyorum:)
Canim ya bana watsaptan atabilir misin fotonu bende sana benimkileri atiyim seninkinineski hallerine benziyomu diye☺doktora ona gore baski yaparim boyutuna tel.numarami versemYa ben doktorumdan çok memnunum mükemmel bi kadın.hastane çalışanları da çok güler yüzlü kadın işinin ehli.hiçbi sıkıntı yaşamadım 9da ameliyat oldum 4te eve gittim:) yok hiç hissetmiyorum doğal gibiler öyle yumuş yumuş da değil sıkı duruyolar ben çok memnunum ama sadece biraz daha büyük isterdim.nişanlımın gazabına uğradım doğal olacaklar diye çok baskı yaptı keşke dinlemeseydim.sana tavsiyem 300altı isteme
kızlar ben de 7bu ayın 7sinde olucam sanırsamm dr zeynep türkşene olucam çok tatlı bir kadın 650 euro + 1600 hastane masrafları dedi. Allahtan euroyu yükselmeden almışım. fiyat bana makul geldi kendisinin de uzmanlık alanı meme büyütmeymiş ama bakalım hayırlısı olsun.
Ya ben doktorumdan çok memnunum mükemmel bi kadın.hastane çalışanları da çok güler yüzlü kadın işinin ehli.hiçbi sıkıntı yaşamadım 9da ameliyat oldum 4te eve gittim:) yok hiç hissetmiyorum doğal gibiler öyle yumuş yumuş da değil sıkı duruyolar ben çok memnunum ama sadece biraz daha büyük isterdim.nişanlımın gazabına uğradım doğal olacaklar diye çok baskı yaptı keşke dinlemeseydim.sana tavsiyem 300altı isteme
Ya ben oraya 650euro yazmışım ama aslında 600euro yanlışlık olmasın kızlar. Evet tüm masraflar bi de 1600₺ hastane ücretiyle 3bin ₺ civarına hallettim. Bu arada yaptıracaksanız euronun düşmesini bekleyin derim şuan çok yüksek:)Nasıl ya? 2250 €'ya herşey içinde mi? Tüm masraflar yani? Orası neresi ya? Bana indirimli (!) fiyata 5000 € dediler..
Şöyle ki kurban bayramı pazartesiydi ben cuma günü ameliyat oldum. Aslında 1gece kalabilirdim ama pazartesi bayram diye doktor çıkışımı verdi.gayette tek başıma taksiye binip eve gelebildim valla cumartesi günü tekrar dr la görüştük ondan 1hafta sonra tekrar görüştük, o görüşmenin üstünden 15gün sonra tekrar görüştük şimdi bi 6ay sonra görüşcez9'dan 4'e kadar? Hani bir iki gün hastenede kalın falan deniliyordu? Sık sık kontrole gidecek misin?