ankara meme büyütme fiyatları

Ya ben oraya 650euro yazmışım ama aslında 600euro yanlışlık olmasın kızlar. Evet tüm masraflar bi de 1600₺ hastane ücretiyle 3bin ₺ civarına hallettim. Bu arada yaptıracaksanız euronun düşmesini bekleyin derim şuan çok yüksek:)
İyi de orası neresi? Almanyada yaşıyorum ben

Herkese merhaba kubilay beye geçtiğimiz salı günü meme büyütme ameliyatı oldum. 5. Günüm bugün sonuçtan memnunum. Ben de araştırmamı sadece burdan yapabilmiştim ve zor bi süreçti o yüzden kararsız kalanlara yardımcı olmak için üye oldum sorularınızı cevaplayabilirim

Herkese merhaba kubilay beye geçtiğimiz salı günü meme büyütme ameliyatı oldum. 5. Günüm bugün sonuçtan memnunum. Ben de araştırmamı sadece burdan yapabilmiştim ve zor bi süreçti o yüzden kararsız kalanlara yardımcı olmak için üye oldum sorularınızı cevaplayabilirim
Özelden yazdım yardımcı olursanuz sevinirim

Merhabalar Göğüs protezi düşünüyorum güncel fiyatlar ve doktor önerisi verebilir misiniz. Araştırmış ve tecrübeli arkadaşlar doktorunuz hangi yöntem i uyguladılar protez yerleştirilirken. Benim göğsümün üst kısımları emzirmeden dolayı boşaldı dolayısıyla sanırım yuvarlak protez düşünülür benim için.

Merhabalar Göğüs protezi düşünüyorum güncel fiyatlar ve doktor önerisi verebilir misiniz. Araştırmış ve tecrübeli arkadaşlar doktorunuz hangi yöntem i uyguladılar protez yerleştirilirken. Benim göğsümün üst kısımları emzirmeden dolayı boşaldı dolayısıyla sanırım yuvarlak protez düşünülür benim için.
Ben ankarada kubilay özdile ameliyat oldum benim de üst taraf boş olduğu için yuvarlak kullanıldı

mrb evet yuvarlak olmalı kesinlikle ama sakın sakın kas üstü yok kas zarı altı falan olayım deme böyle yapacak olan doktora da sakın yaptırma.ben 3 ay önce ameliyat oldum benim sadece deri kalmıştı emzirme ve kilo vermekten dolayı.doktorum kas zarı altı koydu protezi ve sonuç çok kötü.deri protezi kapatmadı dalgalanma var ve protez olduğu gibi belli oluyor.hele ki fazla deri varsa dikleştirme yaptırmaktan çekinme.büyük protezle toplanır diyen doktora hiç yaptırma.böyle yapıldığı takdirde büyük sarkık bir meme ortaya çıkıyor maalesef.

mrb evet yuvarlak olmalı kesinlikle ama sakın sakın kas üstü yok kas zarı altı falan olayım deme böyle yapacak olan doktora da sakın yaptırma.ben 3 ay önce ameliyat oldum benim sadece deri kalmıştı emzirme ve kilo vermekten dolayı.doktorum kas zarı altı koydu protezi ve sonuç çok kötü.deri protezi kapatmadı dalgalanma var ve protez olduğu gibi belli oluyor.hele ki fazla deri varsa dikleştirme yaptırmaktan çekinme.büyük protezle toplanır diyen doktora hiç yaptırma.böyle yapıldığı takdirde büyük sarkık bir meme ortaya çıkıyor maalesef.
Canım gönlünü ferah tut :KK66: belki 2. Ameliyat olabilir gibi di mi???

ah ah ah canım benim şuanki durum onu gösteriyor 6 ay beklicem mecburen ama tekrardan bi ameliyat için kaç yıl beklerim işte onu bilmiyorum.maddi olarak tekrar başka bir doktora olmam şuan için imkansız mucize olursa belki.:KK43:
Canım yaaa, boş ver :KK66: senin elinde olan bişey değildi bu. Ne yapalım kısmet :KK66:

Ben ankarada kubilay özdile ameliyat oldum benim de üst taraf boş olduğu için yuvarlak kullanıldı
Bende yuvarlak high profilin daha iyi olacağını düşünüyorum. Dual plan düşünüyorum . Senin nasıl oldu hangi yerleşim yapıldı fiyatı nedir memnunmusun. Kesi yeri neresi. Göğüs altı nı öneriyor çoğu doktor

Merhaba çok geçmiş olsun doktorun kimdi. Kas üstü yaptıklarında dikleşmeyi de sağlayabiliyorlar sanırım. Kas altında da daha doğal duruyor ama dikleşme sağlanmıyor okuduklarından anladığım kadarıyla. Dual plan iki uygulamanın avantajlarından yararlanılmasını sağlıyormuş bana mantıklı geldi. Yine de tecrübeleriniz benim için çok önemli

Merhaba çok geçmiş olsun doktorun kimdi. Kas üstü yaptıklarında dikleşmeyi de sağlayabiliyorlar sanırım. Kas altında da daha doğal duruyor ama dikleşme sağlanmıyor okuduklarından anladığım kadarıyla. Dual plan iki uygulamanın avantajlarından yararlanılmasını sağlıyormuş bana mantıklı geldi. Yine de tecrübeleriniz benim için çok önemli
merhaba teşekkür ederim.doktorumu özelden yazarım.canım benim göğüslerim kilo vermekten ve deri yapımdan kaynaklı fazlaca sarkmıştı ve yok denecek kadar dokum kalmıştı.doktorumun bana yapması gereken hem dikleştirme hem kas altı yöntem olmalıydı bunu ameliyat öncesi söyledim ama hiç gerek yok deyip geçiştirdi.kas üstü yapmıyorum zaten ben kas zarı altına koyacağım protezi o zar da zaten kapatıyor dedi.ben de kendisine bıraktım ama sonuçtan hiç memnun değilim.dalgalanma protezi olduğu gibi hissetmem ayrıca benim vucuduma göre de büyük yapmış.tabiki ona da mecbur kaldı fazla deriyi toplaması için büyük protez takması gerekiyordu ve benim doktorum baştan savma işine ne kolay geldiyse onu yapmış.

Merhaba canım ben geçen ağustos ayında Kubilay Özdil é oldum ameliyatımı, benim göğüslerim hep küçüktü ama iki çocuktan sonra ve yaş ikerledikçe

Merhaba canım ben geçen ağustos ayında Ankara da Kubilay Özdil é oldum ameliyatımı, benim göğüslerim hep küçüktü ama iki çocuktan sonra ve yaş ilerledikçe içi boşaldı ve göğüs uçları sarktı. göğüs dokum iyi olduğu için kas zarı altı 325 cc heigh profilli ve yuvarlak, mentor marka protez kullanıldı. ameliyat olduğum günün akşamı çıkıp evime gelebildim, hiç bir şekilde ağrım sızım olmadı. kubilay bey çok çok ilgili, alçak gönüllü bir doktor, istediğiniz her an ona ulaşabilirsiniz. bütün sorularınızı büyük bir sabırla cevaplar, sizi dinler. Fiyat konusunu bugün itibariyle en düşük 7.500 den başlıyor diye biliyorum, ama bu fiyat büyütme ameliyatı nın yanında göğüs dikleştirme ameliyatı da olursanız yükselir, bir de ameliyat olacağınız hastaneye göre de fiyat yükseliyor, Kubilay bey iki üç hastaneyle çalışıyor, o seçenekleri size sunacaktır. Ama tabii en doğru fiyat bilgisini doktorla görüşürseniz öğrenebilirsiniz,dolar yükseldikçe protez fiyatları da artıyor,firma da ürün fiyatlarını artıyor, hastaneler fiyatlarını artırabiliyor, onun için görüşün derim, zaten muayene ve görüşme ücretsiz.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.

X