-
- Konu Sahibi sweetcherypie
bende sizlere danışmak istiyorum kilom 42 boyum 1,55 göğüs altı 68cm meme ucundan ölçü ise 72,5cm nasıl farklı çıktı anlamadım ama hiç dokum yok neyse gördüğünüz üzere her taraftan kısıtlı dünyaya gelmişim boy yok kilo yok meme yok...şimdi sormak istediğim bana kaç cc olur c kup b cup diye bahsediyorsunuz ben maalesef bu cupları hiç anlamıyorum çünkü 75 i.içi dolgulu sütyen alıp pranga gibi takıyorum. anladığınız üzere psikolojim diplerde ankara güven hastanesinde olan bir arkdaş vardı dr. dan memnunmusunuz görüşme için hafta sonu görüşülebilirmi bide kaç liradır acaba hepinize mutluluklar
Kızlar malum yaz geldi bikini mevsimi açıldı. ben kendime göre bikini bulamıyorum tabiki.. çok üzülüyorum yeni evliyim eşim hiç bir şekilde sorun etmiyo ama ben çok rahatsızım evlenince büyürler dedim büyümedi.damla silikon istiyorum 80-85 beden olsam yeter .. göğüs olsun yeter o moddayım Hacettepe haldun bey ,ömer bey ve figen hanım ı önerir misiniz ?? düşünceleriniz nedir?? bi arkadaşım yenimahalle onkolojide yaptırdı gayet memnun 4-4,5 milyar harcadı . ama ben karar veremedim korkuyorum da istediğim gibi doğal durmazsa diye :/ yardımcı olursanız çookkk sevinirim..
Ben de umitkoy onep plastikte dr ünal şahine oldum. Bende tüberöz meme sorunu ve tek tarafta asimetri vardi o yuzden kucuk olana ozel bir protez kullanildi 310 cc damla ucu daha sert. Kas altina yaptilar ve 6000 tl odedim. Doktor ayrica karnimdan bir parca yag aldi eger ameliyattan sonra goguste bi cukurlasma olursa yag dolgusu yapabilmek icin. Tombik oldugumdan hic sorun etmedimneyse bir doktorumun ameliyat sureci ve sonrasi boyunca cok iyi ilgilendi gercekten baba gibi bi adamdi. Bugun 7. Gunum sargilarim falan cikti agrim da azaldi ama ilk 5 gunu ne siz sorun ne ben soyliyim Dusunenlere tavsiye ederim ama iyice arastirilmali eminim bundan daha uygun fiyatlisi da vardir ayni kalitede.. simdiden herkese gecmis olsum
Hahaha arada tisortun yakasini biraz indirip sporcu sutyeninden sooyle bi bakinca ayni siritma bana da oluyo ne yalan soyliimbende bugun ilk 4 deyim baya sıkıntılı ama bazen aynaya bakıyorum suratımda ilginç bi sırıtma oluşuyo
kendime gülüyorum daha sonra
Hahaha arada tisortun yakasini biraz indirip sporcu sutyeninden sooyle bi bakinca ayni siritma bana da oluyo ne yalan soyliimhele bikac ay gecsin bi yumusasinlar kimbilir nasi gulcez .. bu arada cok gecmis olsun guzelim zaten 5 gun 6 gun sonra farkedilir bi rahatlik oluyo yatmada kalkmada diil ama kol hareketleri falan biraz daha rahatliyo nice guzel memisli aylara
inşallah canım hepimize .2hafta kolları kaldıramayacakmışım :26: ama sabretmeye devam
herşey cicişler için
ben haldun beye oldum. çok iyi ve becerikli bi insan. tavsiye ederim. senden çok doğallığı düşünen bi cerrah
Merhaba, oncelikle gecmis olsun biseyi merak ediyorum ameliyat masrafiniz ne kadar oldu acaba?
Merhaba aranızda çok yeniyim:) üye olmadan çok sık takip ediyordum yorumlarınızı.bende şuan kendimi estetiğe hazırlıyorum yani zayıflayarak.ankara Sincan Fatih devlet hastanesinde göğüs ve karın germe estetiği yaptırmayı düşünüyorum Dr esabil Eker. Fiyatı çok uygun ve okadar çok övdülerki yıllardır kararsız olan ben bile ikna oldum.isterseniz sizde bir araştırın
haldun bey kendi web sitesini açmış. merak eden, ameliyat olmak isteyen arkadaşlara bi faydası olur diye düşünüyorum.
http://www.haldunkamburoglu.com/
aynı dert ben de de var bende çok yeniyim göğüslerimi büyütmek istiyorum. ama hiç bir fikrim yok. avalonod yanlış hatırlamıyorsam sen ameliyatla büyütmüştün değil mi memnun musun canım ve kime olmuştun haldun beye mi? özelden mesaj atacaktım sana ama 25 limiti var daha çok yeniyim burada.