ankara meme büyütme fiyatları

bu arada konu ile ilgili özelden mesaj gönderen arkadaşım çok teşekkür ederim. ancak ben size mesaj gönderemiyorum iletilerimin 25 adet olması gerekiyormuş:KK43:( şu an 14
teşekkür ederim..

bu arada konu ile ilgili özelden mesaj gönderen arkadaşım çok teşekkür ederim. ancak ben size mesaj gönderemiyorum iletilerimin 25 adet olması gerekiyormuş:KK43:( şu an 14
teşekkür ederim..

😄 sen kapıdan dönmeden muayeneni ol da daha çoook konuşuruz nasılsa 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba hanımlar. Ankarada ki devlet ya da üniversite hastanelerinde ki güncel fiyatları ve dr tavsiyelerinizi merak ediyorum. Cesaretimi toplamisken bu ameliyati olmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba hanımlar. Ankarada ki devlet ya da üniversite hastanelerinde ki güncel fiyatları ve dr tavsiyelerinizi merak ediyorum. Cesaretimi toplamisken bu ameliyati olmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
hacettepeden haldun kamburoğlu nu şiddetle tavsiye ederim. fiyat şu anda herşey dahil 4600 tl.

http://www.haldunkamburoglu.com/
bi incele istersen cnm..

hacettepeden haldun kamburoğlu nu şiddetle tavsiye ederim. fiyat şu anda herşey dahil 4600 tl.

http://www.haldunkamburoglu.com/
bi incele istersen cnm..

Teşekkür ederim ben de daha sonra inceleyip kendisine karar vermiştim. 11 inde randevum var. Heyecanlıyım ameliyat ı baya ileri bir tarihe veriyorlarmis. Karar değiştirmeden hemen ameliyat olmak istiyorum :KK66:

Teşekkür ederim ben de daha sonra inceleyip kendisine karar vermiştim. 11 inde randevum var. Heyecanlıyım ameliyat ı baya ileri bir tarihe veriyorlarmis. Karar değiştirmeden hemen ameliyat olmak istiyorum :KK66:

En doğru tercihi yapmışsın. Şimdiden hayırlı olsun. Evet çok yoğun. Kasıma falan verebiliyo ameliyat tarihi. Ama arada iptal olan olursa öne alır. Yardıma ihtiyacın olduğunda hiç çekinme cnm. Kafana takılan ne olursa burdayız 😉

K.K. I phone...

En doğru tercihi yapmışsın. Şimdiden hayırlı olsun. Evet çok yoğun. Kasıma falan verebiliyo ameliyat tarihi. Ama arada iptal olan olursa öne alır. Yardıma ihtiyacın olduğunda hiç çekinme cnm. Kafana takılan ne olursa burdayız 😉

K.K. I phone...

cnm senin fotoğrafın yokmuydu görünmüyor profilinde :KK43:

Merhaba Tuna;
Araştırmaların ne almede? Benim de aklımdan geçiyor ama üniversite hastanesi arıyorum...

Merhaba Tuna;
Araştırmaların ne almede? Benim de aklımdan geçiyor ama üniversite hastanesi arıyorum...
eğer üniversite hastanesi istiyorsanız hacettepeyi ve haldun kamburoğlu nu tavsiye ederim. tuna da araştırmaları sonunda haldun beyde karar kıldı zaten. emin olun ankarada bulabileceğiniz en iyi doktor o :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]
eğer üniversite hastanesi istiyorsanız hacettepeyi ve haldun kamburoğlu nu tavsiye ederim. tuna da araştırmaları sonunda haldun beyde karar kıldı zaten. emin olun ankarada bulabileceğiniz en iyi doktor o :)

yardım için sosnuz teşekkürler; sevgiler

Merhaba arkadaşlar :)
Bende yaklaşık 2 ay önce Ankara Hacettepe Hastanesinde meme büyütme ameliyatı oldum.Ameliyat aşamasına kadar Dr.Ömer beyle görüştüm ameliyata Figen hnm'da giriyor tabiki Ameliyattan önce 75 beden südyen bana büyük oluyordu :KK1: ameliyatta 225cc mentor marka damla slikon koydular şimdi 80 beden südyeni rahatlıkla takabiliyorum.Ameliyat hiç korkulduğu gibi değil iki göğsümün altında 4cm'lik kesikler var okadar.Sadece ilk iki gün ağrılarınız oluyor ama çekilmeyecek kadar değil heleki sonucu görünce.Fiyat konusuna gelecek olursak damla protez olduğu için ben 2500 tl ödedim sanırım yuvarlak protez 200-300 tl daha ucuz.Bu arada ameliyat konusunda sizi korkutanlara ya da internette gördüğünüz korkutucu videolara inanmayın çünkü öyle birşey yok ameliyat gayet basit ve siz ne olduğunuzu anlamadan uyuyup uyanıyorsunuz.

ne güzel bahsetmişsiiin! peki iz kaldı mı??

özelde en güncel fiyatları 2 haftadır araştırıyorum, illa mentor olsun ii olsun ucuz olsun

hoca kapısı beklemekte istemiyorum özelde olmak istiyorum hastanede uzak, hasta psikolojisinden, yemekhane kokusundan uzak

annem hastanede yattığında yanında refakatçı olarak kaldım sabah 5 te ameliyat sonrası kadıncağız temizğik firmasının kocaman süpürge sesi ile yataktan fırlamıştı bende meme bğyğtmeden sonra böyle birşey yaşamak istemiyorum daha önce özelde dr gözde erten kılıça genital estetik oldum menunun ama yinede araştırmacı ruhum beni bırakmıyor diğerleriylede görüşmek istiyorum

GHestetik ümitköyde dr. hikmet karayel ve dr gözde erten kılıç beraber çalşıtırıyorlar ben hikmet beye köroğlunda çalşıştığı dönemde ameliyat oldum aslında her yerde burun estetiği ameliatı yorumlarını gördük arkadaş burnunu ben meme büyütme yaptırdım fiyatlar aynıysa bir konuş o zmana bizimkiler çok uyguna oldu ve aşırı menun kaldık ben ümitköye kontrole gittim , isteyene detay buaradn yada özelşen yazarım devlette 4500 bence çok kat kat hoca asistan arayamam gazi 13 kat hacettepe şu felan diye ve paraya kıymayada fazla gerek yok özelller oldukça uygun zaten

X