ankara meme büyütme fiyatları

bende sizlere danışmak istiyorum kilom 42 boyum 1,55 göğüs altı 68cm meme ucundan ölçü ise 72,5cm nasıl farklı çıktı anlamadım ama hiç dokum yok neyse gördüğünüz üzere her taraftan kısıtlı dünyaya gelmişim boy yok kilo yok meme yok... :KK43: şimdi sormak istediğim bana kaç cc olur c kup b cup diye bahsediyorsunuz ben maalesef bu cupları hiç anlamıyorum çünkü 75 i.içi dolgulu sütyen alıp pranga gibi takıyorum. anladığınız üzere psikolojim diplerde ankara güven hastanesinde olan bir arkdaş vardı dr. dan memnunmusunuz görüşme için hafta sonu görüşülebilirmi bide kaç liradır acaba hepinize mutluluklar

ekin cim selam ben guven hastanesinde oldum.evet.dr gokhan adanali.super bur cerrah.ben hic tanimadan bir gun bir gece davetinde birinin goguslerini gordum dayanamadim cok guzeller sordum silikon evet 1 ay oldu dedi ve dr ismini aldim gittim ve hemen ameliyati oldum.agri sizi yok bende hicbirsey olmadi bir gece yattim hastanede.istedigimi anlattim sinuc ayni istedigim gibi oldu.a cup tan c cup a ciktim.7500 tl toplam ucret.bir gorus icine sinerse olursun.dogal ve buyukluk beni tatmin etti.se vgilerimle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar malum yaz geldi bikini mevsimi açıldı. ben kendime göre bikini bulamıyorum tabiki.. çok üzülüyorum yeni evliyim eşim hiç bir şekilde sorun etmiyo ama ben çok rahatsızım evlenince büyürler dedim büyümedi. :KK43: damla silikon istiyorum 80-85 beden olsam yeter .. göğüs olsun yeter o moddayım :KK1::KK1: Hacettepe haldun bey ,ömer bey ve figen hanım ı önerir misiniz ?? düşünceleriniz nedir?? bi arkadaşım yenimahalle onkolojide yaptırdı gayet memnun 4-4,5 milyar harcadı . ama ben karar veremedim korkuyorum da istediğim gibi doğal durmazsa diye :/ yardımcı olursanız çookkk sevinirim.. :KK5:

Ben de umitkoy onep plastikte dr ünal şahine oldum. Bende tüberöz meme sorunu ve tek tarafta asimetri vardi o yuzden kucuk olana ozel bir protez kullanildi 310 cc damla ucu daha sert. Kas altina yaptilar ve 6000 tl odedim. Doktor ayrica karnimdan bir parca yag aldi eger ameliyattan sonra goguste bi cukurlasma olursa yag dolgusu yapabilmek icin. Tombik oldugumdan hic sorun etmedim :KK70: neyse bir doktorumun ameliyat sureci ve sonrasi boyunca cok iyi ilgilendi gercekten baba gibi bi adamdi. Bugun 7. Gunum sargilarim falan cikti agrim da azaldi ama ilk 5 gunu ne siz sorun ne ben soyliyim :KK70: Dusunenlere tavsiye ederim ama iyice arastirilmali eminim bundan daha uygun fiyatlisi da vardir ayni kalitede.. simdiden herkese gecmis olsum

Kızlar malum yaz geldi bikini mevsimi açıldı. ben kendime göre bikini bulamıyorum tabiki.. çok üzülüyorum yeni evliyim eşim hiç bir şekilde sorun etmiyo ama ben çok rahatsızım evlenince büyürler dedim büyümedi. :KK43: damla silikon istiyorum 80-85 beden olsam yeter .. göğüs olsun yeter o moddayım :KK1::KK1: Hacettepe haldun bey ,ömer bey ve figen hanım ı önerir misiniz ?? düşünceleriniz nedir?? bi arkadaşım yenimahalle onkolojide yaptırdı gayet memnun 4-4,5 milyar harcadı . ama ben karar veremedim korkuyorum da istediğim gibi doğal durmazsa diye :/ yardımcı olursanız çookkk sevinirim.. :KK5:

ben haldun beye oldum. çok iyi ve becerikli bi insan. tavsiye ederim. senden çok doğallığı düşünen bi cerrah :KK16:

Ben de umitkoy onep plastikte dr ünal şahine oldum. Bende tüberöz meme sorunu ve tek tarafta asimetri vardi o yuzden kucuk olana ozel bir protez kullanildi 310 cc damla ucu daha sert. Kas altina yaptilar ve 6000 tl odedim. Doktor ayrica karnimdan bir parca yag aldi eger ameliyattan sonra goguste bi cukurlasma olursa yag dolgusu yapabilmek icin. Tombik oldugumdan hic sorun etmedim :KK70: neyse bir doktorumun ameliyat sureci ve sonrasi boyunca cok iyi ilgilendi gercekten baba gibi bi adamdi. Bugun 7. Gunum sargilarim falan cikti agrim da azaldi ama ilk 5 gunu ne siz sorun ne ben soyliyim :KK70: Dusunenlere tavsiye ederim ama iyice arastirilmali eminim bundan daha uygun fiyatlisi da vardir ayni kalitede.. simdiden herkese gecmis olsum

bende bugun ilk 4 deyim baya sıkıntılı ama bazen aynaya bakıyorum suratımda ilginç bi sırıtma oluşuyo :KK1:
kendime gülüyorum daha sonra :KK9::KK9::KK9:

bende bugun ilk 4 deyim baya sıkıntılı ama bazen aynaya bakıyorum suratımda ilginç bi sırıtma oluşuyo :KK1:
kendime gülüyorum daha sonra :KK9::KK9::KK9:
Hahaha arada tisortun yakasini biraz indirip sporcu sutyeninden sooyle bi bakinca ayni siritma bana da oluyo ne yalan soyliim :KK70: hele bikac ay gecsin bi yumusasinlar kimbilir nasi gulcez .. bu arada cok gecmis olsun guzelim zaten 5 gun 6 gun sonra farkedilir bi rahatlik oluyo yatmada kalkmada diil ama kol hareketleri falan biraz daha rahatliyo nice guzel memisli aylara :nazar:

Hahaha arada tisortun yakasini biraz indirip sporcu sutyeninden sooyle bi bakinca ayni siritma bana da oluyo ne yalan soyliim :KK70: hele bikac ay gecsin bi yumusasinlar kimbilir nasi gulcez .. bu arada cok gecmis olsun guzelim zaten 5 gun 6 gun sonra farkedilir bi rahatlik oluyo yatmada kalkmada diil ama kol hareketleri falan biraz daha rahatliyo nice guzel memisli aylara :nazar:

inşallah canım hepimize . :KK1: 2hafta kolları kaldıramayacakmışım :26: ama sabretmeye devam
herşey cicişler için :KK16::KK16::KK16:

Merhaba, oncelikle gecmis olsun biseyi merak ediyorum ameliyat masrafiniz ne kadar oldu acaba?

damla dual plan oldu benim canım.
ilk muaynede 125 lira vaerdim
tahlilerde 52 lira verdim
hastane ameliyat öğretim üyesi ücreti 2445
protez, bant, sütyen 1970 verdim. canım.
hepsi 4600 tutuyo

Benim ameliyatımı Hacettepede doktor Ozan Bitik hocam yaptı.
Doğumdan sonra göğüslerimde boşalma ve sarkma nedeniyle gitmiştim.
300cc'lik yuvarlak pürüzsüz yumuşak jel dolgulu dedikleri bir protez koydu. Göğüs kasım kesilmedi.
Çoğu zaman göğüs kasını kestiklerini ama her hastada böyle bir şeye gerek olmadığını söyledi.
Ameliyattan sonra göğüs altına uyuşturan bir iğne yapıyorlarmış, okuduklarımın aksine çok az ağrım oldu.
Sonuçtan çok memnunum. Ameliyat ücreti, hoca farkı, protezler sütyen derken toplamda Hacettepe hastanesine 4600 YTL ücret ödedim.

Merhaba aranızda çok yeniyim:) üye olmadan çok sık takip ediyordum yorumlarınızı.bende şuan kendimi estetiğe hazırlıyorum yani zayıflayarak.ankara Sincan Fatih devlet hastanesinde göğüs ve karın germe estetiği yaptırmayı düşünüyorum Dr esabil Eker. Fiyatı çok uygun ve okadar çok övdülerki yıllardır kararsız olan ben bile ikna oldum.isterseniz sizde bir araştırın

Kanatlarım var ruhumda..

Merhaba aranızda çok yeniyim:) üye olmadan çok sık takip ediyordum yorumlarınızı.bende şuan kendimi estetiğe hazırlıyorum yani zayıflayarak.ankara Sincan Fatih devlet hastanesinde göğüs ve karın germe estetiği yaptırmayı düşünüyorum Dr esabil Eker. Fiyatı çok uygun ve okadar çok övdülerki yıllardır kararsız olan ben bile ikna oldum.isterseniz sizde bir araştırın

Canım öncelikle yuzume o hinzir gulumsememi yapistirip "hmm e hadi hayirlisi :))))" diyorum ve bisi soylemek istiyorum. Devlet hastanesinde iyi ve guvenilir bir doktor bulman cok guzel bisi ustelik daha ekonomik de olur. Fakat senden ricam hastane personeline ve doktora istedigin zaman ulasabilme ihtimaline de dikkat etmen. Ozeldekiler evet biraz yalaka dogrudur ama annemin ameliyatindan sonra orda hastalara bazen nasil kopek givi davrandiklarini daha iyi gordum. Gecen ufak bi sorun yasadim tekrar operasyona girmem gerekti eger hemen doktoruma ulasamasaydim vaka biraz daha agirlasicakti. Olaydan bi saat sonra hemen ameliyathaneye alindim o yuzden doktoruna istedigin zaman ulasman cok onemli en azindan benim dusunceme gore. Allah korusun bi aksilik cikmazsa omrunde bir kez olucaksin bu ameliyati o yuzden kararini cok iyi ver guzelim simdiden gecmis olsun :))

haldun bey kendi web sitesini açmış. merak eden, ameliyat olmak isteyen arkadaşlara bi faydası olur diye düşünüyorum.
http://www.haldunkamburoglu.com/

aynı dert ben de de var bende çok yeniyim göğüslerimi büyütmek istiyorum. ama hiç bir fikrim yok. avalonod yanlış hatırlamıyorsam sen ameliyatla büyütmüştün değil mi memnun musun canım ve kime olmuştun haldun beye mi? özelden mesaj atacaktım sana ama 25 limiti var daha çok yeniyim burada.

aynı dert ben de de var bende çok yeniyim göğüslerimi büyütmek istiyorum. ama hiç bir fikrim yok. avalonod yanlış hatırlamıyorsam sen ameliyatla büyütmüştün değil mi memnun musun canım ve kime olmuştun haldun beye mi? özelden mesaj atacaktım sana ama 25 limiti var daha çok yeniyim burada.

Yazdım cnm sana özelden. Pardon bu msjını daha yeni gördüm 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

nihayet cesaretimi toplayıp 1 hafta izin aldım ve Hacettepe yi muayene için aradım ancak sürekli meşgul zaten korku ve çekinmeden zor karar verdim hazır gaza gelmişken bir muayene olup karar vermek istiyorum ama 1 hafta içinde görüşmem gerekiyor başka zamanım yok ben ne yapacağım ;(((
ankarada bana önereceğiniz doktorlar ve ayy ben nasıl muayene olucam kızlar çok utangaç bir yapım var kapıdan bile dönebilirim..........

kızlar sabah kalkar kalkmaz hacettepeyi aradım ve telefon nihayet açıldı. perşembe 11.00 randevu verdiler. ben muayenede neler sormalıyım heyecandan karnım ağrıyor..................................

X