- Konu Sahibi sweetcherypie
bende sizlere danışmak istiyorum kilom 42 boyum 1,55 göğüs altı 68cm meme ucundan ölçü ise 72,5cm nasıl farklı çıktı anlamadım ama hiç dokum yok neyse gördüğünüz üzere her taraftan kısıtlı dünyaya gelmişim boy yok kilo yok meme yok... şimdi sormak istediğim bana kaç cc olur c kup b cup diye bahsediyorsunuz ben maalesef bu cupları hiç anlamıyorum çünkü 75 i.içi dolgulu sütyen alıp pranga gibi takıyorum. anladığınız üzere psikolojim diplerde ankara güven hastanesinde olan bir arkdaş vardı dr. dan memnunmusunuz görüşme için hafta sonu görüşülebilirmi bide kaç liradır acaba hepinize mutluluklar
ekin cim selam ben guven hastanesinde oldum.evet.dr gokhan adanali.super bur cerrah.ben hic tanimadan bir gun bir gece davetinde birinin goguslerini gordum dayanamadim cok guzeller sordum silikon evet 1 ay oldu dedi ve dr ismini aldim gittim ve hemen ameliyati oldum.agri sizi yok bende hicbirsey olmadi bir gece yattim hastanede.istedigimi anlattim sinuc ayni istedigim gibi oldu.a cup tan c cup a ciktim.7500 tl toplam ucret.bir gorus icine sinerse olursun.dogal ve buyukluk beni tatmin etti.se vgilerimle
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.