Canım hiç utanma, hicbirimizin yoktu
hepimiz bu nedenle ameliyat olduk. Ameliyat sonrası içiin korkmana gerek yok, o ağrı sızı öyle dayanılmayacak bir şey değil, pek çoğumuz ciddi ağrı bile çekmedik. İlk 23 gün baskı hissedeceksin, yatıp kalkarken destek alacaksın o kadar. Zaten ilk 15 gün oturur pozisyonda uyuyacaksın, o nedenle kalmanda çok sorun olmayacak. Ankara doktorları ile ilgili pekçok başlık var forumda. Hem özel, hem hacettepe de ameliyat olan pekçok kişi var . Google dan ankara ve meme estetik yazıp aratırsan pekçok isim göreceksin. Onları da forumda aratırsan bazıları haklarında bilgi bulabilirsin. Ayrıca özel doktorların çoğunun ön görüşmesi ücretsiz. Buradan biraz okuyarak bilgi edindikten sonra görüşmesi ücretsiz olan doktorlara git ki doğru doktoru bulma konusunda deneyim kazan.
Önce forumdan okuyabildiğin kadar çok yazı okumanı tavsiye ederim. Göğüs altı ve göğüs ucu ölçülerin ile boyunu, kilonu yazıp özel albümde yaparsan deneyimli arkadaşlar fikirlerini paylaşabilirler. Ama önce konu hakkında bolca doktor sitesi dolaş, konunun bilgi kısmını öğren, burayı oku, tecrübe deneyimlerini öğren bence. Karar vererek zaten yolu yarıladın
En önemlisi de yaşa takılma, ben 43 yaşında, mart ayında yeni ameliyat oldum. Yaş ilerledikçe ağrı daha az oluyor demişti bir doktor bana, hasretimiz, ezikliğimiz daha çok olduğu için sanırım ;-)
Mümkün olduğunca çok kişi ile arkadaş olmaya çalış, arkadaş olduğun kişilerin albümlerini görebilirsin ancak.
Kolay gelsin