bende büyük bir ihtimal salı gibi giderim hastaneye ilk önce telefon edip sorucam. Medikalin anlaşacağını düşünmüyorum yerine yeni doktor almışlar bile . Birde doktor medicana, akay ve memorial ile anlaşmış sanırım dış doktor olarak memorialde bir doğum 4 milyar. ben burda 2700 vericektim. hemde evime yakındı.diğer hastaneler uzak. dün gittik sorduk banu hanım ayrılacak dediler olmadı başka doktora yönlendirilirsiniz dediler son anda bir doktora alışabilirmi insan. zaten korkuyordum şimdi gece uykularım kaçtı acil bir durum olursa hastaneye gelirsin ordaki nöbetçi doktor ilgilenir dedi. bir kere oldu öyle bir şey nöbetçi doktor tarafıma bakmadı . doktorun kim dedi onu aradı telefondaki komutlara göre gerekeni yaptı hastanenin doktoru olduğu halde. şimdi dış doktor olunca hiç bakmazlar tarafımıza. ben birde epidural normal doğum istiyordum bunun için baya hazırlık gerekiyor anesteziyen ayaralanacak falan ben aradığımda hemen gelebilcekmi olduda anlaştığı hastanelerden birine başka hastası geldi ona doğum yaptırırken ben sancılandım hangimize koşacak.