-
- Konu Sahibi kamikaze06
burada hamilelik süreciyle ilgili hiçbir şekilde bilgilendirilmiyorsunuz. ilk hamileliği olanlar için kesinlikle yetersiz bir durum. önceki hamileliğimdeki doktorum her öğünüme karışır ve her gittiğimde muhakkak tartar çok kilo aldıysam bi de onun üzerine kırk saat konuşurdu. sizi medicalparkta hiç tarttılar mı? beni tartmadılar bile. ne dersem onu yazıyorlar. paldır küldür bi giriyosun muayeneye bi çıkıyosun zaten.
Ben her gittigimde tartılıp tansiyon ölçümüm yapılıyor.benim doktorum da ahmet süha beyburada hamilelik süreciyle ilgili hiçbir şekilde bilgilendirilmiyorsunuz. ilk hamileliği olanlar için kesinlikle yetersiz bir durum. önceki hamileliğimdeki doktorum her öğünüme karışır ve her gittiğimde muhakkak tartar çok kilo aldıysam bi de onun üzerine kırk saat konuşurdu. sizi medicalparkta hiç tarttılar mı? beni tartmadılar bile. ne dersem onu yazıyorlar. paldır küldür bi giriyosun muayeneye bi çıkıyosun zaten.
beni de tartmadılar, banu hanıma gidiyorum. tansiyon ölçüyorlar. tartmayı bırakın en son muayenede kilomu sormak akıllarına geldi :) ben ne dediysem de yazdılar..burada hamilelik süreciyle ilgili hiçbir şekilde bilgilendirilmiyorsunuz. ilk hamileliği olanlar için kesinlikle yetersiz bir durum. önceki hamileliğimdeki doktorum her öğünüme karışır ve her gittiğimde muhakkak tartar çok kilo aldıysam bi de onun üzerine kırk saat konuşurdu. sizi medicalparkta hiç tarttılar mı? beni tartmadılar bile. ne dersem onu yazıyorlar. paldır küldür bi giriyosun muayeneye bi çıkıyosun zaten.
Doğumdan sonra bebeği emzirmek için getiriyorlar mı, bilen var mı? Sezaryende özellikle süt gelmiyormuş hemen mamayı veriyolarmış çocuğa bazı hastaneler, sonra emzirmede sıkıntı olmasın?
Teşekkür ederim yanıtın için. Evet işte ben biberona alışsın istemiyorum, zaten tecrübesizim işimi zorlaştırmasınlar :)Dogumdan sonra bebek anneye getiriliyor. Sutun hemen gelmese de emzirmeye baslarsin hem sut kanallarin harekete gecsin hem bebegin cenesi calismaya baslasin emebilsin diye. Bebegin sekeri dusmesin diye galiba mama verirler. Benim kizim da ilk 2 gun hem mama aldi hem emzirdim. Sonra kendim sutum artmaya baslayinca mamayi derhal kestim. Etraftan gelen cocuk doymazsa baskilarina ragmen. Bebek bir daha hic mama almadi. Emmesinde sorun olabilir diye guven hastanesi siringayla agzina azar azar damlatiyor mamayi. Biberona alismasin diye. Boyle yapabilirsiniz. Ama hic mama verilmesin diye kendini bi turlu toparlayamayip annesini ememeyen sonra da sutu hic artmayanlari da biliyorum. Ilk gunler verilebilir yani bence.
burada hamilelik süreciyle ilgili hiçbir şekilde bilgilendirilmiyorsunuz. ilk hamileliği olanlar için kesinlikle yetersiz bir durum. önceki hamileliğimdeki doktorum her öğünüme karışır ve her gittiğimde muhakkak tartar çok kilo aldıysam bi de onun üzerine kırk saat konuşurdu. sizi medicalparkta hiç tarttılar mı? beni tartmadılar bile. ne dersem onu yazıyorlar. paldır küldür bi giriyosun muayeneye bi çıkıyosun zaten.
230 civarındaydı sanırım. Başka bir doktorun gözünden istiyorlar sonucu genelde ve Ali ipek'e çok güveniyorlar Ankara da tanınmış biri Ayrıntılı için. Banu hanım burda Yapılıyor demedi ama forumda okumuştum Medical de de yaptıranlar olmuş. Bana direk 2 isim verdi bunlara gidebilirsin dedi. Diğer söylediği isim daha pahalıydı Ali ipek daha cazip geldi ona gittim.
Selam be. Gittim ali ipege beklenmedik bi kanamam oldu ona ulasabildik gec bi saatti memnun kaldim doktorumda banu hanim diger onerdigi isin eyup ekicimiydi onada gitmeyi dusunuyorum benMerhaba,
Ben de Banu hanım a gidiyorum en başından beri daha yeni yeni ısınmaya başladık:) Haftaya bende Ali İpek'e gidicem nasıl geçti senin randevun? eşleri de alıyorlar mı? Biraz detyalı bilgi verebilirmisin? Çok teşekkürler
Neden baska bi doktor öneriyorlar anlamadımSelam be. Gittim ali ipege beklenmedik bi kanamam oldu ona ulasabildik gec bi saatti memnun kaldim doktorumda banu hanim diger onerdigi isin eyup ekicimiydi onada gitmeyi dusunuyorum ben
çok geçmiş olsun. ikinci kere gitmeyi neden düşünüyorsun? Birde Banum hanım çok erken haftada istiyor detaylı ultrasonu herkes 22-23 giderken bana 19 u geçirme dedi arada baya zaman farkı var.. sonuçta tüm organlarını inceliyorlarsa geç hafta daha iyi değilmi?Selam be. Gittim ali ipege beklenmedik bi kanamam oldu ona ulasabildik gec bi saatti memnun kaldim doktorumda banu hanim diger onerdigi isin eyup ekicimiydi onada gitmeyi dusunuyorum ben
Bu sadece detaylı ultrason. Hem kullanılan makineler açısından hemde uzmanlık açısından başka öneriyorlar. Birde farklı bir göz ilk defa göreceği için belki dikkatten kaçmış birşey olabilir diye önlem. Çünkü standart bir muayane değil bu bütün organlara tek tek bakılıyor.Neden baska bi doktor öneriyorlar anlamadım
Teşekkür ederim cvp icin sevgilerBu sadece detaylı ultrason. Hem kullanılan makineler açısından hemde uzmanlık açısından başka öneriyorlar. Birde farklı bir göz ilk defa göreceği için belki dikkatten kaçmış birşey olabilir diye önlem. Çünkü standart bir muayane değil bu bütün organlara tek tek bakılıyor.
Bende 19. Haftada gittim canim ama normalde 21 de gitmek istiyordum bide bahsettigim gibi ufak bi kanama oldu acil gittik gec bi saatti eyup ekiciye gitmek istiyordum gidemedim ali ipege gittim aklimda kalmasin diye istiyorum onada gitmek bencede gec gitmek daha iyiçok geçmiş olsun. ikinci kere gitmeyi neden düşünüyorsun? Birde Banum hanım çok erken haftada istiyor detaylı ultrasonu herkes 22-23 giderken bana 19 u geçirme dedi arada baya zaman farkı var.. sonuçta tüm organlarını inceliyorlarsa geç hafta daha iyi değilmi?
Canım bende ertan beye gidiyorum çok memnunum kendisinden inş hep böyle kalır Rabbim sanada bir an önce nasîp etsin inş : jHerkese merhaba :) henüz hamile değilim...Rabbimin istediği zaman inşallah ben de gebe kalabilir yavruma kavuşabilirim...Ankara'da devlet olarak etlik Zübeyde hanım, özelde ise koru, 2 farklı serbest özel doktor vs vs gezdim durdum..çikolata kistimden dolayı hep kontrollerdeydim her neyse en sonunda Medical Park'ta Ertan Öztürk ile tanıştım geçen ay.
Bugün 2. randevumdan çıktım. 5 aydır bebek istediğimiz için artık yola devam edecek biri arıyorduk ve bulduk!! Ertan Bey 2 muayenedir 20 dk kadar bizimle ilgileniyor. Şekil üzerinden, film örnekleri üzerinden anlatıyor durumu. Her sorumuza cevap veriyor. Ve sanki ailemizden biri gibi beraberce bizim yolumuzu belirlemede sohbet etti, ne yapalım nasıl yapalım diye. İlk kez bir jinekologdan mutlu ayrıldım.
Gebelik esnasında takipte vs ne olur bilemem. Ama kesinlikle ilgili ve pozitif biri olduğunu söyleyebilirim. Umarım yakın zamanda sizden doğum tavsiyeleri alırım..Bir de benim için bir duanız varsa da alırım :) inşallah aranıza katılabilmek üzere...
Ben sormuştum yataklı servisteki hemşireye, alıyoruz ama çok önermiyoruz dedi, tabi son karar doktorundurSelam arkadaslar doktoruma sormayi unuttugum bir konu var belki siz biliyorsunuzdur dogumda esleride aliyorlarmi acaba bazi hastaneler almiyormus ????