ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

en önemlisi normal dogum yaptırıyor mu ? ertan bey en küçük riskte sezeryana alırım sana da sormam dedi şok oldum sonra en ufak şeyde risk diye kolaylarına geliyor sezeryana alıyorlar korkuyoruz artık..
Onu bilmiyorum normal mi sezeryancı mı ama bu muanemde sorucam normal istiyorum diye ama bakalım o neder yazarım buraya

cep telefonunu vermedi hala ki benim doğuma şurda ne kaldı???

en önemlisi normal dogum yaptırıyor mu ? ertan bey en küçük riskte sezeryana alırım sana da sormam dedi şok oldum sonra en ufak şeyde risk diye kolaylarına geliyor sezeryana alıyorlar korkuyoruz artık..
Ben gittiğimde sordum normal doğum istiyorum diye, sen bu kilodayken çocuk 4 kg olursa, kimse normal doğum yaptırmaz dedi. ama burda öğrendim ki benim kilomda çok insan 4 kilo çocuk doğurmuş. Pek de normal yanlısı gibi bi izlenim almadım ben, bilemiyorum tabi günahını almıyım.

çocuk 4 kilo mu kesin mi peki ? venim ilk dogumumda ultrasobdan yarım kilo eksik dogdu kızım :) kilonuz çok mu fazla ? onu mu kastetti ? Sezeryana mı meraklılar gercekten gerekli mi anlamak zor .. ama gercek şu ki normak dogumun saati yok planları bozuluyor ama sezeryan planlı..

Memnun kalırsan görüşlerini burada bildirir misin? Aylin hanımdan randevu almak bir hayli zor

Yok ya daha 24.haftada sordum, normal doğum istiyorum diye, o da direkt bakçaz onu şimdiden bilemeyiz dedi, çocuk 4 kg. olursa sezeryan olur dedi, yani ortada fol yok yumurta yok, alt yapı hazırlar gibi geldi bana. Ben 52 kg.yim çok fazla kilo da almadım, ondan öyle dedi. Ben de öyle sezeryan yanlısı olurdum bence kadın doğumcu olsam, kolay sonuçta :)

çok saol cnm bebğin iyimi şimdi

aaaa oylemi dedi sasirdim gercekten. Demekki bende spinal istemiyom desem bana o konuda israrci olacak

Arkadaşlar tekrar merhaba,
Ben 29 nisanda aylin hocada spinal sezeryan oldum. Bebeğim tersti o yüzden sezeryanı tercih etmek durumunda kaldık. Çok ama çok memnun kaldım 11:20 de odadan almaya gwldiker doğum için. 11:35 te kızım dünyaya geldi. Sonrasında da dikişlerim maşallah iyi durumda. Bir de 40'ı çıkınca alttan muayene için çağırdı. 14 kilo almıştım. 8 kilosu gitti şimdilik. Bir de o hemşireler ne kadar iyiydi bilemezsiniz emzirme için nasıl yardımcı oldular anlatamam. Dediğim gibi çok memnun kaldık. Darısı sizlerin de başına;(

Oncelikle hayirli olsun.Benim de sezeryan olacak bebeğim dönmedi:)Daha detaylı bilgi verebilir misiniz?İşlem ne kadar surdu?Bir de en merak ettiğim sonda olayı?Takıldı mi?Takildiysa uyustuktan sonra mi?Ne güzel hemen toparlamissiniz.Bunda az kilo almanın da önemi olduğunu düşünüyorum.Ayağa kalkmaniz ne kadar surede oldu?Bir de bana epidural demişti sizin spinal olmuş.Buna anesteziciler mi karar veriyor? Nasıl oluyor?

Gozunuz aydin gule gule buyutun bebeginizi spinal olunca nekadar fark odediniz refakatci icin ayri bir odeme yaptiniz mi tesekkur ederin

Bu forumdan aylin hanımla ilgili olumlu yorumları okuyarak gönül rahatlığıyla medicalpark'a takiplere başladım. 15 haftalık hamileyim. ikili tarama testim 1/201 çıktığı için amniyosenteze yönledirildim aylin hanım tarafından. istemediğimi ve bu tarama testlerinin benim için bişey ifade etmediğini, sadece anne hakkında bir istatistik verdiğini, zaten sonucunda bir sorun çıksa da Allahtan gelene boyun eğeceğimi söylediğimdeyse kendimi aylin hanımla bu çocuğu aldıracakmıyım aldırmıyacakmıyım tartışması yaparken buldum.
Ağlayarak çıktığım hastaneden sonra amniyosentez yaptırmak için bir doktor aradım.
Buradan da bir an önce randevu almak için dün aylin hanıma mesaj attım. öğlen 13:30 civarı. cevap gelmeyince tekrar attım. ona da cevap gelmeyince akşam 17:30 civarı aradım. yine ulaşamadım.
saat 21:00 civarı cevap geldi.
ikinci çocuğum olduğu için hamilenin takibini yapan doktoruna istediği zaman ulaşabilmesinin önemini bilirim. demek ki acil bir durum olsa bu doktora ulaşamıyorum anlamış oldum.

burada hamilelik süreciyle ilgili hiçbir şekilde bilgilendirilmiyorsunuz. ilk hamileliği olanlar için kesinlikle yetersiz bir durum. önceki hamileliğimdeki doktorum her öğünüme karışır ve her gittiğimde muhakkak tartar çok kilo aldıysam bi de onun üzerine kırk saat konuşurdu. sizi medicalparkta hiç tarttılar mı? beni tartmadılar bile. ne dersem onu yazıyorlar. paldır küldür bi giriyosun muayeneye bi çıkıyosun zaten.

Ben evde tartıldım desem bile tarttılar, tansiyonuma da baktılar, bilgi de verdiler. Aylin hanımın yoğunluğuyla ilgili olabilir Ahmet Süha hocayı deneyin bir de derim.

Arkadaşlar sezeryan toplamda 5 dk sürdü iğneyi yaptı yatırdılar 5 dkda bebeği gösterdiler. Çok rahat oldu hiç düşünmeyin dikiş değil yapıştırma. Spinal sezeryanda oluyor farkı daha çabuk vücüda yayılıyo bir dakika felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…