-
- Konu Sahibi kamikaze06
Onu bilmiyorum normal mi sezeryancı mı ama bu muanemde sorucam normal istiyorum diye ama bakalım o neder yazarım burayaen önemlisi normal dogum yaptırıyor mu ? ertan bey en küçük riskte sezeryana alırım sana da sormam dedi şok oldum sonra en ufak şeyde risk diye kolaylarına geliyor sezeryana alıyorlar korkuyoruz artık..
ben ertan hocaya gidiyorum canım iki kere gittim ikisinde de gayet güzel karşıladı bizi ultrasonda da gayet güzel baktı sorularımı da yanıtladı istemeden fotoğrafta verdi telefonunu da sekreteri verdi geçen gün aradığımda burada daha önce fotoğraf vermiyo telefonunu istediğimiz halde vermedi diyenler var ben hiç böyle şeyler yaşamadım gayet memnunum böyle devam eder inş : )
Ben gittiğimde sordum normal doğum istiyorum diye, sen bu kilodayken çocuk 4 kg olursa, kimse normal doğum yaptırmaz dedi. ama burda öğrendim ki benim kilomda çok insan 4 kilo çocuk doğurmuş. Pek de normal yanlısı gibi bi izlenim almadım ben, bilemiyorum tabi günahını almıyım.en önemlisi normal dogum yaptırıyor mu ? ertan bey en küçük riskte sezeryana alırım sana da sormam dedi şok oldum sonra en ufak şeyde risk diye kolaylarına geliyor sezeryana alıyorlar korkuyoruz artık..
çocuk 4 kilo mu kesin mi peki ? venim ilk dogumumda ultrasobdan yarım kilo eksik dogdu kızım :) kilonuz çok mu fazla ? onu mu kastetti ? Sezeryana mı meraklılar gercekten gerekli mi anlamak zor .. ama gercek şu ki normak dogumun saati yok planları bozuluyor ama sezeryan planlı..Ben gittiğimde sordum normal doğum istiyorum diye, sen bu kilodayken çocuk 4 kg olursa, kimse normal doğum yaptırmaz dedi. ama burda öğrendim ki benim kilomda çok insan 4 kilo çocuk doğurmuş. Pek de normal yanlısı gibi bi izlenim almadım ben, bilemiyorum tabi günahını almıyım.
bana sekreteri verdi canım 2li tarama sonucum çıkmıştı mesaj atayım diye sen istediğin halde vermedi mi?cep telefonunu vermedi hala ki benim doğuma şurda ne kaldı???
evet vermedi, acil bir şey olursa gelirsiniz dedi, bir de ofisteki telfonları genellikle açmıyorbana sekreteri verdi canım 2li tarama sonucum çıkmıştı mesaj atayım diye sen istediğin halde vermedi mi?
Teşekkür ederim canım.aylın hanımın hastasiyim bende arada devlete gideyim dedim yenimahalle devlette hatice ye gittim memnun kalmadim çarşamba Tülay a gidecem bakalım o iyidir inş..ayda bi çağırınca arada insan yine görmek istiyor bebeği..
Yok ya daha 24.haftada sordum, normal doğum istiyorum diye, o da direkt bakçaz onu şimdiden bilemeyiz dedi, çocuk 4 kg. olursa sezeryan olur dedi, yani ortada fol yok yumurta yok, alt yapı hazırlar gibi geldi bana. Ben 52 kg.yim çok fazla kilo da almadım, ondan öyle dedi. Ben de öyle sezeryan yanlısı olurdum bence kadın doğumcu olsam, kolay sonuçta :)çocuk 4 kilo mu kesin mi peki ? venim ilk dogumumda ultrasobdan yarım kilo eksik dogdu kızım :) kilonuz çok mu fazla ? onu mu kastetti ? Sezeryana mı meraklılar gercekten gerekli mi anlamak zor .. ama gercek şu ki normak dogumun saati yok planları bozuluyor ama sezeryan planlı..
çok saol cnm bebğin iyimi şimdiCanım ben yakın bakım unitesindeydim bebeğim 3 hafta geri olduğundan, farklı bi bölümde yani.yattigimda sancim vardı 4cm açıldı sonra durdu sancımi 7 kişilik odada yatakta sürekli dr gözetiminde çektim, gelen giden muayne etmedi, refakatçi yoktu içeri kimseyi almadılar, doğum sonuna doğru ebe geldi ve cok yardımcı oldu, bebek doğarken uyuşturucu iğne yapıyorlar zaten dikiste de hissetmiyorsun, doğumdan sonra özel oda ve refakatçi imkani var canım bir günlük ucret 90 tl... devlet kaçıncı haftada olduğunu sorgulamaz canım hastayı kabul etmek zorunda, haftası hiç önemli değil
Ne demek canım İnşallah yardımcı olabilmişimdir, çok şükür iyi gelişim geriliği deyince korkmuştuk ama sadece kilosu az olarak doğdu sagligimiZ yerinde.. Allah size de hayırlı doğumlar nasip etsin inşçok saol cnm bebğin iyimi şimdi
aaaa oylemi dedi sasirdim gercekten. Demekki bende spinal istemiyom desem bana o konuda israrci olacaken önemlisi normal dogum yaptırıyor mu ? ertan bey en küçük riskte sezeryana alırım sana da sormam dedi şok oldum sonra en ufak şeyde risk diye kolaylarına geliyor sezeryana alıyorlar korkuyoruz artık..
Arkadaşlar tekrar merhaba,
Ben 29 nisanda aylin hocada spinal sezeryan oldum. Bebeğim tersti o yüzden sezeryanı tercih etmek durumunda kaldık. Çok ama çok memnun kaldım 11:20 de odadan almaya gwldiker doğum için. 11:35 te kızım dünyaya geldi. Sonrasında da dikişlerim maşallah iyi durumda. Bir de 40'ı çıkınca alttan muayene için çağırdı. 14 kilo almıştım. 8 kilosu gitti şimdilik. Bir de o hemşireler ne kadar iyiydi bilemezsiniz emzirme için nasıl yardımcı oldular anlatamam. Dediğim gibi çok memnun kaldık. Darısı sizlerin de başına;(
Gozunuz aydin gule gule buyutun bebeginizi spinal olunca nekadar fark odediniz refakatci icin ayri bir odeme yaptiniz mi tesekkur ederinArkadaşlar tekrar merhaba,
Ben 29 nisanda aylin hocada spinal sezeryan oldum. Bebeğim tersti o yüzden sezeryanı tercih etmek durumunda kaldık. Çok ama çok memnun kaldım 11:20 de odadan almaya gwldiker doğum için. 11:35 te kızım dünyaya geldi. Sonrasında da dikişlerim maşallah iyi durumda. Bir de 40'ı çıkınca alttan muayene için çağırdı. 14 kilo almıştım. 8 kilosu gitti şimdilik. Bir de o hemşireler ne kadar iyiydi bilemezsiniz emzirme için nasıl yardımcı oldular anlatamam. Dediğim gibi çok memnun kaldık. Darısı sizlerin de başına;(
medicalparka giden arkadaşlar doktorunuz size ne yeyip ne içeçeğinize nelere dikkat etmenize dair bir şeyler söylemedi mi? iş yerindeki arkadaşların gittiği doktorlar liste vermişler özellikle ne yemeleri gerektiğiyle ilgileniyorlarmış. bu çok sorun değil internetten de bakarak bulabilirim ama genel olarak hepsinde mi ilgisizlik var acaba diye merak ediyorum
Ben evde tartıldım desem bile tarttılar, tansiyonuma da baktılar, bilgi de verdiler. Aylin hanımın yoğunluğuyla ilgili olabilir Ahmet Süha hocayı deneyin bir de derim.burada hamilelik süreciyle ilgili hiçbir şekilde bilgilendirilmiyorsunuz. ilk hamileliği olanlar için kesinlikle yetersiz bir durum. önceki hamileliğimdeki doktorum her öğünüme karışır ve her gittiğimde muhakkak tartar çok kilo aldıysam bi de onun üzerine kırk saat konuşurdu. sizi medicalparkta hiç tarttılar mı? beni tartmadılar bile. ne dersem onu yazıyorlar. paldır küldür bi giriyosun muayeneye bi çıkıyosun zaten.