- 26 Aralık 2013
- 72
- 13
-
- Konu Sahibi kamikaze06
İlk umut tıp merkezi, hastane değil yani ondan doğum falan yok. haftasonları rumeysa hoca olmuyo amaYa tam olarak hastanenin ismi nedir. Ben haftaya randevu alıp gideyim ins.
:) Çok güldüm valla :) Hoca da duymasın benim reklam yaptığımı kızcak :) Orda başka kadın doğumcu yok. Ddiğim gibi rumeysa hoca fotoları istemeden veriyo, doğuma gircek doktor için zaten.Kizlar o zamn yığınla gitmeyelimde anlamasinlar bari:) baska doktor varsa iyice bakiyosa onda giderim ben sorun deil. Hic aklima gelmemisti ora halbuku sureklide gideriz o tarafa.devlette muayeneden once söyleyince veriyolar fotorafini. Biz gataya gidiyoruz eşimde giriyo benle muayene odasina.allah kurtardı beni medilcalparktan cunku haftam cok erkendi bole artis yaptiklarinda.
Bu kadar reklamdan sonra seni doğuma kadar ücretsiz muayene etmeleri lazim:):) Çok güldüm valla :) Hoca da duymasın benim reklam yaptığımı kızcak :) Orda başka kadın doğumcu yok. Ddiğim gibi rumeysa hoca fotoları istemeden veriyo, doğuma gircek doktor için zaten.
Benim yoğunluğum bana yetiyodu zaten diye kovmasın da beni :)Bu kadar reklamdan sonra seni doğuma kadar ücretsiz muayene etmeleri lazim:)
Gata da sgataKizlar o zamn yığınla gitmeyelimde anlamasinlar bari:) baska doktor varsa iyice bakiyosa onda giderim ben sorun deil. Hic aklima gelmemisti ora halbuku sureklide gideriz o tarafa.devlette muayeneden once söyleyince veriyolar fotorafini. Biz gataya gidiyoruz eşimde giriyo benle muayene odasina.allah kurtardı beni medilcalparktan cunku haftam cok erkendi bole artis yaptiklarinda.
Gata da sistem nasıl canım muayene için ücret veriyormusun dogKizlar o zamn yığınla gitmeyelimde anlamasinlar bari:) baska doktor varsa iyice bakiyosa onda giderim ben sorun deil. Hic aklima gelmemisti ora halbuku sureklide gideriz o tarafa.devlette muayeneden once söyleyince veriyolar fotorafini. Biz gataya gidiyoruz eşimde giriyo benle muayene odasina.allah kurtardı beni medilcalparktan cunku haftam cok erkendi bole artis yaptiklarinda.
Gata dKizlar o zamn yığınla gitmeyelimde anlamasinlar bari:) baska doktor varsa iyice bakiyosa onda giderim ben sorun deil. Hic aklima gelmemisti ora halbuku sureklide gideriz o tarafa.devlette muayeneden once söyleyince veriyolar fotorafini. Biz gataya gidiyoruz eşimde giriyo benle muayene odasina.allah kurtardı beni medilcalparktan cunku haftam cok erkendi bole artis yaptiklarinda.
Kizlar o zamn yığınla gitmeyelimde anlamasinlar bari:) baska doktor varsa iyice bakiyosa onda giderim ben sorun deil. Hic aklima gelmemisti ora halbuku sureklide gideriz o tarafa.devlette muayeneden once söyleyince veriyolar fotorafini. Biz gataya gidiyoruz eşimde giriyo benle muayene odasina.allah kurtardı beni medilcalparktan cunku haftam cok erkendi bole artis yaptiklarinda.[/QUOTE
Gata da sistem nasıl canım muayene ücretli mi doğum falan
Gidince doktorunuz kim ben ahmet süha beye gidiyorum gayet detaylı anlatıo uzun da kalırıorum herseyi sormadan bile soyluyorOh ne güzel canım doya doya için rahat bebeğini görüyorsun..bende en kısa zamanda giderim inş..medicalpark yine bi yolunu.bulur zam yapar hayır bide o kadar para verip uzun uzun kalsak içerde değer verilen paraya ama öyle olmuyor malesef
Aylin hanıma gidiyorum iyi hoş ama çok hızlı 6-7dk ancak kalıyoruz odadaGidince doktorunuz kim ben ahmet süha beye gidiyorum gayet detaylı anlatıo uzun da kalırıorum herseyi sormadan bile soyluyor
Aylin Hanim fazla sorgulanması sevmiyor.Söylediklerine guvenilsin istiyor ve sen soru işaretleriyle kendini 6 7 dk da kapıda buluyosun.Allah tan okuma yazmam var da sorularima netten de olsa yanıt buluyorum:)Aylin hanıma gidiyorum iyi hoş ama çok hızlı 6-7dk ancak kalıyoruz odada
ben ertan hocaya gidiyorum canım iki kere gittim ikisinde de gayet güzel karşıladı bizi ultrasonda da gayet güzel baktı sorularımı da yanıtladı istemeden fotoğrafta verdi telefonunu da sekreteri verdi geçen gün aradığımda burada daha önce fotoğraf vermiyo telefonunu istediğimiz halde vermedi diyenler var ben hiç böyle şeyler yaşamadım gayet memnunum böyle devam eder inş : )Kızlar Merhaba bende medikal parkta ertan hocaya geçmeyi düşünüyorum. Yeni doğum ünitesi ve doktor hakkında bilgim yok. Gidenler ve doğum yapanlar yorumlarınızı bekliyorum ☺
Çok sevindim bu şekilde olmasına canım. İnşallah böyle devam eder. Doktor tutumlari çok önemli bence. Aylin hoca nasıl 6-7 dk tutuyor anlamış değilim. Paramizla rezillik resmen. Aklimdaki soruları doktora birebir soramiyacaksam ne diye özele gidim. Haftaya ertan hocayla tanışacaz umarım hersey istediğimiz gibi saglikla gider.ben ertan hocaya gidiyorum canım iki kere gittim ikisinde de gayet güzel karşıladı bizi ultrasonda da gayet güzel baktı sorularımı da yanıtladı istemeden fotoğrafta verdi telefonunu da sekreteri verdi geçen gün aradığımda burada daha önce fotoğraf vermiyo telefonunu istediğimiz halde vermedi diyenler var ben hiç böyle şeyler yaşamadım gayet memnunum böyle devam eder inş : )
Ben Aylın Hanim dayım degistirmedim.Bu arada 29 unda muayenem vardı.6 11 i arasında yurtdisinda.11 ine randevu verdi.15 ine sezeryan.Yalniz ne randevu günü boşluk var ne de sezeryan günü için ameliyathane de boşluk.Sekreteri 11 i için ben sizi bir araya sıkıstırırım dedi.Doğumdan önceki son kontrol..Açıkçası detaylı bir muayene istiyorum.15 i için de ameliyathanede boşluk durumuna gore.Net bir saat yok ama yatisim yapilacak.Biraz kafam karıştı.Bir aksilik olmaz inş.Doktorumuz biraz tez canlı güveniyorum kendisine ama insan bunları düşünmeden de edemiyor.sona doğru yaklaştıkça.Hakkımızda hayırlısı.[
Allah yardımcın lsun hyırlı doğumlar cnm
Canım benim de ilk bebeğin çok şükür ikimiz de iyiyiz, sadece biraz küçük o kadar... banu hanım da beni apar topar sezeryana alacaktı eşimle neye ugradigimizi anlamadık eve geldik düşündük, araştırdık, başka dr.a soralım dedik,sorduk öyle hemen sezeryana almayız biz gözetim altında durduğu kadar durur dedi, bende daha durmasını istiyordum kendi sancim olmadan zamanı gelmeden neden alınsın ki, Allah herşeye bi zaman tayin etmiş günü dolunca sancılanırsın, acılman olur bebek gelir. Bunlar kendilerine göre bi zaman belirleyip alıyorlar. Sonra hastaneye yattığım gün sancım oldu bebeğim oldu hem de normal istediğim gibi çok şükür... Canım şuan 6. Günüm ve her işimi kendim yapabiliyorum, dikislerim ara sıra ağrıyo, sezeryan olsam bi kişi olmadan bebeğini sen kucağına alamıyorsun, oturup kalkamiyorsun, yine de senin tercihin canım.
Özel hastanelere sezeryan konusunda fazla güvenme derim.
canım zekai tahirde doğum nasıldı lütfen ayrıntılı anlat.alttan çok sık kontrol ediormı gelen geçen dikiş atarken uyşturdular mı yanına refakatçi aldılarmı ( alınmıo die biliyorum ben) sancıyı nerde çektin kalabalk mı yalnzmıydın doğuma doktor katılıyormu ebe mi yaptryor
Canım zekai tahir de dr fatma salih var sakin tatlı bi dr. bi de benim özele gittigimi de biliyordu hiç sorun çıkarmadı tahlillerde.. 1 -2 hafta gerilik geri sayılmıyo yani tehlikeli degil, 3 hafta ve üstü riskli gebelik olmuş oluyor.
ayrıntılı anlat canım lütfen bende artık orayı düşünüyorum ablam orda kürtaj oldu yatış yaptılar yanına kimseyi almadılar refakatçi.bide ben şehir dışndan gelcm 32, haftamdan sonra kabul ederlermi beni
merhaba cnm zekai tahir nasıldı ablam orda kürtaj oldu içeri kimseyi almadılar refakatçi yok daha detaylı anlatırmısınEn başından itibaren özele de gittim zekai tahire de, kaydım kan tahlillerim, 2li taramam vs vardi orda. Sadece mahremiyet ve rahat temiZ bir oda için özel istiyordum, yoksa zekai tahire güvenim tamdı, orası nasip oldu
Canım ben yakın bakım unitesindeydim bebeğim 3 hafta geri olduğundan, farklı bi bölümde yani.yattigimda sancim vardı 4cm açıldı sonra durdu sancımi 7 kişilik odada yatakta sürekli dr gözetiminde çektim, gelen giden muayne etmedi, refakatçi yoktu içeri kimseyi almadılar, doğum sonuna doğru ebe geldi ve cok yardımcı oldu, bebek doğarken uyuşturucu iğne yapıyorlar zaten dikiste de hissetmiyorsun, doğumdan sonra özel oda ve refakatçi imkani var canım bir günlük ucret 90 tl... devlet kaçıncı haftada olduğunu sorgulamaz canım hastayı kabul etmek zorunda, haftası hiç önemli değilmerhaba cnm zekai tahir nasıldı ablam orda kürtaj oldu içeri kimseyi almadılar refakatçi yok daha detaylı anlatırmısın
doğuma doktor geldimi sadece ebemi yaptrıdı
dikiş atarlarken uyuşturdular mı
sancıyı nerde çektn odandamı kalabalık bierdemi
gelen giden alttan muayene ettmi açılman için
özel oda imkanı warmıydı
aklımda çok soru war bende orayı düşünüyorum o yuzden cnm.bide ben 32, haftamdan snra gitsem kabul ederler mi
Ben Ahmet sühaya gidiyorum 2 kez gittim gayet ilgili sen sormadan bile neler bekliyor seni tane tane anlatıyor odada da uzun kaldım gayet memnunum suan ıcın ama dogum konusunda fikrim yokAhmet Süha bey nasıl giden var mı ? normal doğum yanlısı mı? ilgili mi doğuma vakitlice geliyor mu acaba?
en önemlisi normal dogum yaptırıyor mu ? ertan bey en küçük riskte sezeryana alırım sana da sormam dedi şok oldum sonra en ufak şeyde risk diye kolaylarına geliyor sezeryana alıyorlar korkuyoruz artık..Ben Ahmet sühaya gidiyorum 2 kez gittim gayet ilgili sen sormadan bile neler bekliyor seni tane tane anlatıyor odada da uzun kaldım gayet memnunum suan ıcın ama dogum konusunda fikrim yok