Herkese merhaba :) henüz hamile değilim...Rabbimin istediği zaman inşallah ben de gebe kalabilir yavruma kavuşabilirim...Ankara'da devlet olarak etlik Zübeyde hanım, özelde ise koru, 2 farklı serbest özel doktor vs vs gezdim durdum..çikolata kistimden dolayı hep kontrollerdeydim her neyse en sonunda Medical Park'ta Ertan Öztürk ile tanıştım geçen ay.
Bugün 2. randevumdan çıktım. 5 aydır bebek istediğimiz için artık yola devam edecek biri arıyorduk ve bulduk!! Ertan Bey 2 muayenedir 20 dk kadar bizimle ilgileniyor. Şekil üzerinden, film örnekleri üzerinden anlatıyor durumu. Her sorumuza cevap veriyor. Ve sanki ailemizden biri gibi beraberce bizim yolumuzu belirlemede sohbet etti, ne yapalım nasıl yapalım diye. İlk kez bir jinekologdan mutlu ayrıldım.
Gebelik esnasında takipte vs ne olur bilemem. Ama kesinlikle ilgili ve pozitif biri olduğunu söyleyebilirim. Umarım yakın zamanda sizden doğum tavsiyeleri alırım..Bir de benim için bir duanız varsa da alırım :) inşallah aranıza katılabilmek üzere...