Kızlar merhaba. 1 hafta önce medikal parkta 40+3 günlükken normal dogum Yaptım. Sancım yoktu ve suyum azaldığı icin Sünni Sancı ile oldu doğumum. Doktorum Aylin hanım. Bu benim 2. Gebeliğimdi. Ilk doğumum yine Sünni Sancı ile olmuştu ancak 24 saat sürmüştü bu sefer 6 saatte kurtuldum. Ben Aylin hocanın baştan takipli hastası değildim 35. Haftada doktor değiştirmem gerekti ve buradaki Yorumları okuyarak Aylin Hanım'a gittim. Doguma 1 ay kala gitmeme rağmen benimle cok ilgilendi hiç dogum belirtim olmamasına rağmen sezeryanı hiç teklif bile etmedi. Sorduğum bütün sorulara benim icin yeterli olan cevabı verdi. Dogum yaptıgım gün sancıyı çekerken benimle aynı durumda 4 tane daha normal dogum hastası olmasına rağmen sürekli Yanıma geldi. Dogumdada yine Güler yüzü ve sıcaklığıyla beni sürekli motive etti. Ben çoook memnun kaldım keske daha önce tanısaymısım diyorum. Güler yüzü hekimliği samimiyeti herseyiyle dört dörtlük bence. Hastaneye diyecek laf yok zaten. Personelleri hizmeti herseyiyle aldıkları paranın hakkını verdiler. Hastaneyide Aylin hanımıda kesinlikle tavsiye ederim.