- 19 Şubat 2015
- 33
- 12
- 36
- Konu Sahibi kamikaze06
Kesin bunlar dogum ucrtlerinide deigistirdi bilgi vermiyorlar artık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz önce genel merkezle konuştum ücret konusunda bi savunmaları yok malesef, müşteri memnuniyeti kısmına da mesaj biraktim, ama ankara nin numarasını bulamadım internetten???
Canım internette öyle yaziyo ben de o numarayla görüştüm ve özellikle sordum nereyle görüştüğümu oranın istanbul merkez olduğu söylendi0312 6668000 medical park ankara
Hepimiz için hayırlısı olsun.bana maddi olarak bu şekilde uygun olduğundan devam diyorum. Ben de erken karşılaşsaydım vazgecebilirdim, muayene ücreti konusunda hiç güven vermiyo sizlerin doğumuna kadar kaç kere değişir kimbilir. .Ben vazgectim canım 17 haftamdayim daha. O yuzden oranin para muhabbetini cekemiycem. Gataya yada üniversite hastanelerine bakacam. Sonucta allah korusun medical parkta iki gece daha zorunlu olarak kalsam bile yatak parasini karsiliycak gücüm yok.gittikce ucretler artiyo. Garanti göremiyorum orda.herkesin tercihi hayirlisi olsun hepimiz icin.
Canım 36ya kadar 2 haftada bir, sonrasında da her hafta. Her hafta çağırdığında birine ücret ödüyorsan diğerine ödemiyorsun sgk nin 10 gün içindeki kontrolun ücretsiz olması sebebiyle33 ten sonra muayeneye ne kadar aralıklarla cagriliyoruz?
Benim de ilk bebegim, banu hanımla doğumu henüz konuşmadık, normal doğum istiyorum inşallah öyle olur.. sizin de ilk sanırımTeşekkür ederim.Tahmini en fazla 3 4 defa daha gideceğim.Napalim artik.İnş hayirlisiyla doğumda da bir aksilik çıkmaz da pişman olmayız.Sizin ilk bebeğinizin mi?Doğum için ne diyor doktor?Ya da ne düşünüyorsunuz?Aylin Hanim a mi gidiyorsunuz?
Evet erken sanırım,önümüzdeki persembe gidecegim söylerse sana da haber veririm..Evet benim de ilk.Ben de Aylin Hanim a gidiyorum.Doğumla ilgili bilgi kaçıncı haftada verilir ki?Ben bu gittiğimde sormayı düşünüyordum ama erken sanırım.