ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Madem oyle 112 tl 162 tl veriyorsam yarim saat muayene olmak isterim. Beslenmeyle ilgili brosur bebek gelisim haftadina ozgu oneriler isterim. 7 dakikalik muayene ile 112 tl kazanmayi surdurmeyi planlamalari ne kadar komik. Aptallik bizde....
Bide sikayet formu var. Bilmiyorum ne kadar etkili olur. Adagidaki linkte.

http://www.medicalpark.com.tr/sizi-dinliyoruz

arkadaşlar merhaba;
bu sabah yazılanları okuyup şok oldum. birden böyle bir zam hiç uygun değil. hastaneler yıllık olarak belirliyorlar ücretleri böyle haftalık aylık değişimlerin neden yapıldığını anlayamadım doğrusu. muayene 162 olduysa doğumda 5000 olmuştur o zaman. acaba doğum ücreti hakkında bilgi alabilen var mı. yarın 12 ile 2 arası aylin hanımın da katılacağı gebe eğitimi varmış ben oraya gitmeyi düşünüyorum. aklımdaki soruları detaylıca soracağım. umarım doğum ücreti artmamıştır. 5000 ise eğer her hastaneye giderim o parayı verdikten sonra. niye buraya bağlı kalayım. çok moralim bozuldu. bu haftadan sonra nerden takip oluyum da doğum yapayım. bilmiyorum. ve çok üzülüyorum

Tamamlayıcı sağlık sigortası için aradım. Hastane ile anlasmaktan cok daha kârlı oluyor. Sadece doğum 2 gece yatış refakatçi ve bebeğin ilk muayenesi 2650 tl onun da % 15ini devlet ödüyor geri vergi avantaji diye. Normal de olsa sezeryan da olsa ayni fiyat. Böylece her türlü hastanenin söylediği 2775tl den daha uygun.

Acaba aylin hanimin 162 tl olan muayene ücreti bunun icine dahil deil demi. Muayene ücreti haric sanirim. Yada ben mi yanlis anladim

Anladım canim saol. Zaten bu sigortada cok bi mantikli gelmedi eski fiyatlara göre. Simdi 2775 diyolar sigortanin verdiği icerikten sadece 1 gece yatis eksik. Yani 125+1 gece yatis durumu var. Valla bana buda mantıklı gelmedi gene. Muayene ücretini icine dahil etmiyorlar. Ben doğurana kadar 5000 bulacak masrafm ve buna hic gücüm yok. Hakkimizda hayırlısı ama cok ayip edip cok ah aldilar bence. Yawrum karnimda kipirdiyo ama doktoru yok.

Son ayım ve şimdiye kadar bi kaç tane hastane ve dr degistirdim bayağı araştırma yaptım ,bi daha araştırmak stresli ve zor burayla 1775ten de anlaşmamız var, 40 haftaya kadar Allah izin verirse 2kere muayene ücreti ancak veririm, bi de banu hanımı seviyorum, buraya devam edeceğim sanırım, bu yaptıkları da beni korkutmuyor degil

Ben vazgectim canım 17 haftamdayim daha. O yuzden oranin para muhabbetini cekemiycem. Gataya yada üniversite hastanelerine bakacam. Sonucta allah korusun medical parkta iki gece daha zorunlu olarak kalsam bile yatak parasini karsiliycak gücüm yok.gittikce ucretler artiyo. Garanti göremiyorum orda.herkesin tercihi hayirlisi olsun hepimiz icin.

Ben vazgectim canım 17 haftamdayim daha. O yuzden oranin para muhabbetini cekemiycem. Gataya yada üniversite hastanelerine bakacam. Sonucta allah korusun medical parkta iki gece daha zorunlu olarak kalsam bile yatak parasini karsiliycak gücüm yok.gittikce ucretler artiyo. Garanti göremiyorum orda.herkesin tercihi hayirlisi olsun hepimiz icin.
Hepimiz için hayırlısı olsun.bana maddi olarak bu şekilde uygun olduğundan devam diyorum. Ben de erken karşılaşsaydım vazgecebilirdim, muayene ücreti konusunda hiç güven vermiyo sizlerin doğumuna kadar kaç kere değişir kimbilir. .

Ben de 32 olduğum için devam edeceğim.Ama daha erken haftalarda olsaydım kesinlikle vazgecerdim.Sonuçta parasına gore bir artısı da yok.Muayene deki muamele hala ayniymis.Ama kimseye onermiycem.

Teşekkür ederim.Tahmini en fazla 3 4 defa daha gideceğim.Napalim artik.İnş hayirlisiyla doğumda da bir aksilik çıkmaz da pişman olmayız.Sizin ilk bebeğinizin mi?Doğum için ne diyor doktor?Ya da ne düşünüyorsunuz?Aylin Hanim a mi gidiyorsunuz?

Teşekkür ederim.Tahmini en fazla 3 4 defa daha gideceğim.Napalim artik.İnş hayirlisiyla doğumda da bir aksilik çıkmaz da pişman olmayız.Sizin ilk bebeğinizin mi?Doğum için ne diyor doktor?Ya da ne düşünüyorsunuz?Aylin Hanim a mi gidiyorsunuz?
Benim de ilk bebegim, banu hanımla doğumu henüz konuşmadık, normal doğum istiyorum inşallah öyle olur.. sizin de ilk sanırım

Evet benim de ilk.Ben de Aylin Hanim a gidiyorum.Doğumla ilgili bilgi kaçıncı haftada verilir ki?Ben bu gittiğimde sormayı düşünüyordum ama erken sanırım.

X