ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Tatlim ben kan verirken dedi ki 3 gun sonra arayin bilgi verelim dedi. Aradim sonucunuz cikti dedi. Bende gittim elden aldim sonucu doktora gosterdim. Ole e sonucla falan bakmadim hic. Hatta ole bisey oldugunuda bilmiyodum acikcasi.

ben kizimi 40+3te sezeryanla dogurdum. Normal dogumu cok istiyordum ama suni sanciya ragmen acilmam hic ilerlemedi. dr.um seni ve bebegi riske atmak istemem. Ama yinede karar senin beklemek istermisin dedi bende risk kelimesini duyunca sezeryana razi oldum aglaya aglaya hittim. Suan acaba bekleseydim normal olurmuydu diyorum. Icimde kaldi yani. Suan ikinci hamileligim ve ertan beye gidiyorum. Ilki sezeryan olmus buda sezeryan olur dedi. Aslinda Ertan bey biraz cesaretlendirse belki normali tekrar deneyecem ama bende kardesimin sorunlu normal dogumundan sonra cesaret edemedim acikcasi konuyu acmaya. Ama bence israrci ol normal konusunda cok istiyorsan ki bence beklemesi gerek en azindan 40.haftanin dolmasini

senin icin cok uzuldum canim. Aylin hanimada kizdim acikcasi. Daha once bu konuda alinanlar oldu ama nedense bayan dr.larin icinde hep boyle bir yanin oldugunu dusunerekten erke dr.lari tercih ediyorum. Tabiki hepsi oyle degildir ama kadin dr.larin cogunda bu durumlar ortaya cikabiliyor.eger tercihiniz bayan dr.sa banu hanimi deneyin gidenler memnun. Ben ertan beye gidiyorum bi skintimiz olmadi hic.bu arada benimde tansiyonum 9a5 az once yine olctum 10a5 cikti. normal bi durum aslinda normaldede tansiyonunuz cok yuksek degilse eger

Tansiyonumun düşük çıkmasını çok önemsemiyorum fakat sık sık gözümün kararması,bacaklarımın dermanının kesilmesi beni endişelendirdi, çünkü çalışıyorum,kızımı okula götürüp getiriyorum (bazen araç kullanmak durumunda da kalıyorum) dolayısıyla Allah göstermesin bu durumun bi sıkıntı oluşturmasından tedirgin oluyorum.

o gün yaşadığım şeyleri şikayet ettim diye bana had bildirme çabasına giren hanımefendinin ,bide şikayet durumumu ilerletmem ve hakkında bazı kurumlara yaptığım şikayetler dolayısıyla, kurumunda başka bir doktora gitsem dahi bana sıkıntı yaşatma gayretine gireceğini düşünüyorum.

Canini sikma. Lutfen. Ilk grbelik takiplerimde ben de onerildigi icin oraya gidiyordum. Sonra baktim ki egosu sismis. Ve dedigin gbi bebegi onemsemiyor. Kanamali bir hastayim ben de 3 hafta sonraya randevu mu verilir. Banu hanimdan ya d. Ertan beydrn randevu al cnim. Gece bile bir sikinti olsa korkmadan ara cok iyi niyetli vr sabirlilar. Ben banu.hanimla degistirdim doktorumu. Kesinlikle cok memnunum. Minimal kanamalarim var kese cevresinde bunyuzden bana rapor verdi. Suyumun az oldugunu aylin hanim bir kere bile soylelemmisti. Banu hanim bunun icin savasti resmen benimle. Lutfen ama lutfen kendini iyi hisset ve banu hanima git. Farki goreceksin. zor durumda yaninda oldugunu hissedecekin
Ogün randevu hususundaki mağduriyetimi bildirdim diye bana had bildirme çabasında olan aylin hanımın,şikayetimi büyütmüş ve ilgili kurumlarada bildirmişken, başka bir doktora gitsem dahi bana sıkıntı yaşatma gayretine girmekten maalesef çekinmeyeceğini düşünüyorum

ben kizimi sincan koruda murat beyle dogurdum cok memnun kaldim ama baska sehire gitti. Eger ankarada olsaydi tercihim yine murat bey olurdu.sen balgattakinemi gittin. Kizimi dogurdugumda sincan koru yeni acilmis ve fiyatlar cok uygundu. Suan nasil bilmiyorum ama baya artmis sanirim orada. Bi dahaki gidisimi sabirsizlikla bekliyorum spinal meselesi icin ve bir gun sondayla durmak cok sacma kalkip gecmen gerek sondayla cok zor olur. Ve gruptaki sikayetlerdende bahsetmeyi dusunuyorum. Resim olayini soyleyecem. Bana isteyince verdi uc tane birden ama odadan cikinca baktim hic bisi anlasilmiyor o kadar kalitesiz ki. Koruyu ariyorum acikcasi o yonden
Ben cukuranbardaki koruya gittim ya ordaki ilgiden doktordan memnun kaldim ama benim icin dogumdan sonra rapor isi cok onemli ertan hocanin sekreterine sordum vermiyouz dedi koru hakkinda veriyor diyenler var ama kesin bi bilgide degil doktorada pazarlik edermis gibi olacahindan soramadim.medical park rapor verse orda devam edicem cunko esi doguma aliyolar esim cok istiyo girip bebeginin ilk anini gormeyi koruda almiyolar ya iki arada kaldim

Daha önce de yazmıştım hastane heyet raporunu kadın doğum bölümünden vermiyormuş.Aylin Hanım bu bölümden veremiyoruz ama diğer bölümlerden alabilirsin demişti.Sebebini de söyledi de unuttum.Ama yine de hastaneyi bir arayın sorun isterseniz.2 ay önce grip olmuştum,devlet hastaneleri rapor vermek için 40 dereden su getirdiler 2 gün verebiliyorlardı en fazla.Deli gibi gribim daha da önemlisi hamileyim.Sesim zor çıkıyor vermediler rapor.Medikalde danışmadaki kıza açık açık söyledik.5 gün rapor istiyoruz mümkün mü?Tamam dedi.Hemen yönlendirdi,aldık raporu.Heyette durum nasıldır bilmiyorum ama diğer bölümlerden alınabileceği söylenmişti.

hımm.. teşekkür ederim cevap için.. Bir de Medicalpark'ın anestezi uzmanları hakkında bilgisi olan var mı.. 2. Gebeliğim sezeryen olacak ve sezeryende anestezi uzmanı çok önemli.

Kızlar dizinde ole mi bilmiyorum ama hani muayene olurken karsimizda TV ler varya onlar açık olmuyor yan donup doktorun baktığı ekrandan bakmak zorunda kalıyorum ondada tam anlaşılmıyor.TV leri acsalarda yaptığımiz yerden karşımızda rahat rahat görsel bebisleri

Daha önce de yazmıştım hastane heyet raporunu kadın doğum bölümünden vermiyormuş.Aylin Hanım bu bölümden veremiyoruz ama diğer bölümlerden alabilirsin demişti.Sebebini de söyledi de unuttum.Ama yine de hastaneyi bir arayın sorun isterseniz.2 ay önce grip olmuştum,devlet hastaneleri rapor vermek için 40 dereden su getirdiler 2 gün verebiliyorlardı en fazla.Deli gibi gribim daha da önemlisi hamileyim.Sesim zor çıkıyor vermediler rapor.Medikalde danışmadaki kıza açık açık söyledik.5 gün rapor istiyoruz mümkün mü?Tamam dedi.Hemen yönlendirdi,aldık raporu.Heyette durum nasıldır bilmiyorum ama diğer bölümlerden alınabileceği söylenmişti.
Baska bolumden nasil heyet raporu alicazki niye versinler bi hastalik falan yokken hem ben bes on gunluk bi rapordan bahsetmiyorum bir iki aylik bi rapordan bahsediyorum baska hastaneler kendinde dogum yapanlara uc ay rapor veren varmis.ben hastaneyi aradim sordum doktorunuz karar veriyor doktor verirse sorun yok dedi ertan beyin yardimcisi bayana sordum vermiyoruz dedi ama birde ertan beye mi sorsam diyorum

Baska bolumden nasil heyet raporu alicazki niye versinler bi hastalik falan yokken hem ben bes on gunluk bi rapordan bahsetmiyorum bir iki aylik bi rapordan bahsediyorum baska hastaneler kendinde dogum yapanlara uc ay rapor veren varmis.ben hastaneyi aradim sordum doktorunuz karar veriyor doktor verirse sorun yok dedi ertan beyin yardimcisi bayana sordum vermiyoruz dedi ama birde ertan beye mi sorsam diyorum
Doğumdan sonra zaten devletin verdiği haklar var neden rapor ihtiyacı hissediyorsunuz

Doğumdan sonra zaten devletin verdiği haklar var neden rapor ihtiyacı hissediyorsunuz
Devletin verdigi hak 8 hafta ben dogum oncesi iznindende aktaramadim normal 40 gun tek hekimle alinan raporduda kullandim erken dogum riskim vardi surekli yatmam gerekti bi surede hastanede yattim o yuzden.sekiz hafta izin yetmiyor cunki ise baslar baslamaz mesleki bi sinava sokacaklar beni bu sinavi gecemezsem meslegimden olacagim e cocuk dogdukdan sekiz hafta icinde ders mi caliscam bebkle mi ilgileneyim rapor alabilirsem o surede ders calisicam

Devletin verdigi hak 8 hafta ben dogum oncesi iznindende aktaramadim normal 40 gun tek hekimle alinan raporduda kullandim erken dogum riskim vardi surekli yatmam gerekti bi surede hastanede yattim o yuzden.sekiz hafta izin yetmiyor cunki ise baslar baslamaz mesleki bi sinava sokacaklar beni bu sinavi gecemezsem meslegimden olacagim e cocuk dogdukdan sekiz hafta icinde ders mi caliscam bebkle mi ilgileneyim rapor alabilirsem o surede ders calisicam
Özel hastanelerden ziyade özel poliklinikler bu konuda daha rahat bi de bnm bibarkadalım psikoloğa gidip lohusa sendromu diye almıştı aklında bulundun canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama parayla verenler bile var biraz araştırman lazım canım

Özel hastanelerden ziyade özel poliklinikler bu konuda daha rahat bi de bnm bibarkadalım psikoloğa gidip lohusa sendromu diye almıştı aklında bulundun canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama parayla verenler bile var biraz araştırman lazım canım
Evet parayla veren yerler varmis ama is arkadaslarima dogum yaptigi hastaneler ucretsiz verirken bende ozel hastneye bukadar para bayilirken bide gidip rapora bi ton para vermek enayilik gibi geliyor canim.ama sagol tesekkurler tavsiyen icin aklimda bulunsun gerekirse oyle yaparim ankaradayim bu arada

Bende ertan beye gidiyorum çok ilgili bir doktor ama daha bir kere olsun ultrason fotosu vermedi

Evet parayla veren yerler varmis ama is arkadaslarima dogum yaptigi hastaneler ucretsiz verirken bende ozel hastneye bukadar para bayilirken bide gidip rapora bi ton para vermek enayilik gibi geliyor canim.ama sagol tesekkurler tavsiyen icin aklimda bulunsun gerekirse oyle yaparim ankaradayim bu arada
Haklısın canım umarım alabilirsin

Bende ertan beye gidiyorum çok ilgili bir doktor ama daha bir kere olsun ultrason fotosu vermedi
Bende ayrıntılı ultrasondaki fotoları seviyorum hala ama delikanlı oldu şimdi baya yeni bi fotoya ihtiyacımız var bi daha ki randevuda ısrar edeceğim

X